gost 280909
Poznat
- Poruka
- 7.809
Ја док сам играо, био сам добар кошаркаш...знао сам имати 10-15 поена по мечу уз шут преко 50 % и око 7-8 скокова по утакмици...Сад можете да направите кошаркашки тим.
Идееееем!![]()
![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ја док сам играо, био сам добар кошаркаш...знао сам имати 10-15 поена по мечу уз шут преко 50 % и око 7-8 скокова по утакмици...Сад можете да направите кошаркашки тим.
Идееееем!![]()
![]()
Високо је од 1,80 па на горе, будући да је светски просјек 1, 75 м.Pa sad, zavisi šta je za tebe visoko. Nisam dvometraš.
Ја док сам играо, био сам добар кошаркаш...знао сам имати 10-15 поена по мечу уз шут преко 50 % и око 7-8 скокова по утакмици...

Високо је од 1,80 па на горе, будући да је светски просјек 1, 75 м.
И ја сам и изнад просека и изнад те границе високих од 1,80 м.Ja sam iznad tog proseka... i iznad tih 1,80m.

Лијепо. Иначе, мене интересују ђевојке висине од 1,80 па навише...I moj dragi je iznad prosjeka![]()
А ја на неком рођусу мислио да се вино укиселило, кад види то се прави да буде одвратно...Pijem makedonski Vranac... fin je, ali ipak malo kisi. Više volim bez tog dodatka, čisto oporo.

Лијепо. Иначе, мене интересују ђевојке висине од 1,80 па навише...

Да него говорим генерално да у принципу се не интересујем за ниске дјевојке и дјевојке просјечне висине...Pa ti rece da si naciljao jednu politicku i religioznu![]()
Да него говорим генерално да у принципу се не интересујем за ниске дјевојке и дјевојке просјечне висине...
Да, није лако али има и таквих...Nije bas lako naci curu da je 1.80 +.... A uz to jos i ostale karakteristike...
Волим кад се то деси, мада не знам о коме говориш.![]()
Мислиш да је мудро слати сплеткарошима отворен позив?![]()

Шта знам некако ми ниске дјевојке нијесу мени привлачне...Знам ја једну. Надимак јој је жирафа.![]()
Нико. А баш сам био фин и уљудан.је ли Срби, дал се захвали вама неко од бивше браће што им честитате празник? .. па се још утркујете да покажете како сте фини и цивилизовани.. ццц
је ли Срби, дал се захвали вама неко од бивше браће што им честитате празник? .. па се још утркујете да покажете како сте фини и цивилизовани.. ццц

је ли Срби, дал се захвали вама неко од бивше браће што им честитате празник? .. па се још утркујете да покажете како сте фини и цивилизовани.. ццц