Skupstinska kafana :)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
blago vama...u Crnoj Gori snijeg je pao do samog primorja....Na cetinju sve zavejano...:zima2:

ma i ovde petnajstak kilometara ..iznad mene je sneg do koljena ..

kad puhne jaca bura donese pokoju pahulju :)

ali dan bio prekrasan a sunce pali i zari ...kava se gusta na terasi..skines se u kratke rukave ...bas sunce vuce ...a onda za deset minuta povuces se unutra i celi dan se odmrzavas..:hahaha:

:bye:

Хе хе.

Читај мало више Челекетића но мене. Почео си већ да купиш стил писања од мене са све подштапалицама. Још да почнеш да псујеш и гуташ слова при писању па нећу више препознават шта сам ја написао а шта ти.
Челекетић ти је бољи од мене, контам више би ти одговаро његов стил ... он има нако, како да кажем, рецимо дипломатскији стил а ја сам више у варијанти ногом у главу.
Ево ти имаш овде пар његових коментара
1. Имам ту навику да од паметних људи купим изразе и стил изражавања. До скоро рецимо имао сам Вучићев стил писања. Погледаћу свакако.
2. Да, у праву си, и ја сам неке страначке колеге упознао преко нета и они су делом заслужни за мој политички ангажман али просто човек треба да бира где и како пише јер ја заиста за свакав простаклук и глупости немам живаца.
3. Знаш и сам да нисам комуниста оли стаљиниста, већ конзервативни десничар, тј. конзервативац прилагођен 21. вијеку али морам ти признат да си много демократичнији и толерантнији од мене, а и мање сујетан и мање те погађају напади на тебе но што мене погађају напади на мене.
4. Ође бих се сложио него сам мислио да не кршим неписано правило али добро размишљаш.
5. Фина пјесма, волим практично све што има везе са Србима из Црне Горе :)

Реално, ниједна тема на првој страници ми није ни ич занимљива за коментарисање...теме типа Северна Кореја, Шешељ, комунисти, изјаве Тадића, преписка Немаца и Шутановца...боље да одем док ме ове теме нису максимално смориле...

1. Имам ту навику да од паметних људи купим изразе и стил изражавања. До скоро рецимо имао сам Вучићев стил писања. Погледаћу свакако.
2. Да, у праву си, и ја сам неке страначке колеге упознао преко нета и они су делом заслужни за мој политички ангажман али просто човек треба да бира где и како пише јер ја заиста за свакав простаклук и глупости немам живаца.
3. Знаш и сам да нисам комуниста оли стаљиниста, већ конзервативни десничар, тј. конзервативац прилагођен 21. вијеку али морам ти признат да си много демократичнији и толерантнији од мене, а и мање сујетан и мање те погађају напади на тебе но што мене погађају напади на мене.
4. Ође бих се сложио него сам мислио да не кршим неписано правило али добро размишљаш.
5. Фина пјесма, волим практично све што има везе са Србима из Црне Горе :)

види да је паметан нису му рекли ни родитељи,а да размишља не може јер је дебил

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back