Skupstinska kafana :)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Propustila sam primetiti da sam ti interesantna, izvini

ma malo sam dokon, a i ti si intersantna.
zivot je paradoks, pogotovo u 3 sata nocu.
otpratio sam zenu u stari kraj kod staramajkeu posetu pa me proso san. sad ima da blejim a onda idem na posao da se patim.
makar butku, sisu ili nesto da mi pokazu ovde moje sunarodnice kad mi je najvise potrebno. al nista.

propali smo nacisto kao nacija

ma malo sam dokon, a i ti si intersantna.
zivot je paradoks, pogotovo u 3 sata nocu.
otpratio sam zenu u stari kraj kod staramajkeu posetu pa me proso san. sad ima da blejim a onda idem na posao da se patim.
makar butku, sisu ili nesto da mi pokazu ovde moje sunarodnice kad mi je najvise potrebno. al nista.

propali smo nacisto kao nacija

Možda da odeš na pdf kod kolege Cizmice, tamo bi mogao da pronađeš utehu u ove sitne sate :aha:

gledaj ga...moje su šale sa gay prizvukom kažeš...:roll:
A ja samo odgovarao na tvoje gay šale i različite nepristojne ponude...:lol:
ne mogu ni tebe da zamislim sa pištoljem ili revolverom, al iz drugog razloga...više ti priliči igla, konac i mašina za šivenje...:D

Nepristojne ponude? P< ti se uplašio za guzu... pa tako napiši, da znamo šta ti smeta. :mrgreen: Ne brini, neće niko to da ti traži (možda i hoće neko, ali ne od nas iz kafane).
Gej šale su šale, ali ne treba ih svaki put koristiti i ne na infantilan način, tvrdoglavo ih potencirajući. Po neki put valja i ručnu povući. ;)
Što se tiče mene i pištolja, vidiš da ti skener ne radi i da tvoja (i kolegina) priča o "čitanju otvorene knjige" nije tačna, kao što sam vam i pisao ranije.
A ti me slobodno zamišljaj kako šijem... :rotf:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back