Skupstinska kafana

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Srecna Nova Godina!

prvi!

regular_barcelonapiggybank.jpg

Poslednja izmena:
»Ја син српскоГ народа,
заклињем се својом чашћу да у Први шумадијски
народноослободилачки партизански одред ступам
с чврстом одлуком да се борим против
фашистичких окупатора и њеГових слуГу.
Обавезујем се да у тој борби нећу жалити
своје снаГе ни своГа живота, да ћу чувати
жељезну дисциплину одреда, да ћу без поГовора
извршавати наређења својих старешина и
сносити последице кршења дисциплине и
неизвршења дужности бораца за народна права
и слободу«

ТЕКСТ ЗАКЛЕТВЕ БОРАЦА
1. ШУМАДИЈСКОГ НОП ОДРЕДА:

Ако је било забуне у вези мог потписа... :mrgreen:

Како сте провели суботње вече? Ја сам мало пресис'о па сад муку мучим хехехе...

Земунци, јесте ли видели пре једно 20-ак минута неке летеће објекте, наранџасте светлости?

Полетали су с Ратног острва (тако је мени бар изгледало), били су бржи од балона али спорији од авиона, и сва четири одлетоше на север.

Е сад да не посмислите како имплицирам на НЛО (мада ништа није немогуће), чисто ме занима какав сам то догађај пропустила?

Земунци, јесте ли видели пре једно 20-ак минута неке летеће објекте, наранџасте светлости?

Полетали су с Ратног острва (тако је мени бар изгледало), били су бржи од балона али спорији од авиона, и сва четири одлетоше на север.

Е сад да не посмислите како имплицирам на НЛО (мада ништа није немогуће), чисто ме занима какав сам то догађај пропустила?
Не знам за догађај, али када год је могуће то се снима, по могућству што бољом оптиком.
Јел' урађено нешто од тога?

Не знам за догађај, али када год је могуће то се снима, по могућству што бољом оптиком.
Јел' урађено нешто од тога?

Јесам снимила, али фото апарат/камером од 5 мегапиксела :neutral: толико од "оптике".

Ни ја сама не видим шта је на снимку, личи ми на размазани круг наранџасте светлости (као кад посматраш уличне сијалице кроз покисао прозор)

Stalno ima neki vatromet...Ja oko 21 nisam ništa video...

:eek:

Гокси, мјкму, не сматраш ме ваљда толиком лујком?

Осим тога, то је било око 22:00...

П.С. Сви су, у одређеним временским размацима, летели истом трасом.

Poslednja izmena:
Samo kažem da to često ima...Misim moguće da su brodovi iz Alfa Centauri baše večeras odlučili da odu u obilazak Lida u pauzi odlaska na bazu na mesecu al teško.

:lol::lol::lol:

Оно, јес' да би волела да ги видим, али ми стварно нису они били на памети.
Најпре мислим да то и јесу били неки балони, једино што су се кретали брже од уобичајене представе о њиховој брзини (турбо балони :mrgreen:)

Мада ми ни то не звучи као објашњење, мислим, ко би полетао у балону у 22:00? :think:

Oko zna da prevari.90 možda i 95% tih viđenja su posledice toga što nemamo savršen vid.

Свакако, али ми вид није толико нарушен да не могу да разликујем 10-ак метара увис од путање од око 2 км изнад зграда, колико сам била у стању да их пратим. ;)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back