SURbel
Buduća legenda
- Poruka
- 36.560
1:10 - Косор: "Дакле, Хрватска, као лидер у регији..."
Зар то, по светиониЋару, није Србија?

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Са' ће се слина извинути гледе лидерства.
1:10 - Косор: "Дакле, Хрватска, као лидер у регији...
Зар то, по светиониЋару, није Србија?![]()
![]()
![]()

Не знам за догађај, али када год је могуће то се снима, по могућству што бољом оптиком.Земунци, јесте ли видели пре једно 20-ак минута неке летеће објекте, наранџасте светлости?
Полетали су с Ратног острва (тако је мени бар изгледало), били су бржи од балона али спорији од авиона, и сва четири одлетоше на север.
Е сад да не посмислите како имплицирам на НЛО (мада ништа није немогуће), чисто ме занима какав сам то догађај пропустила?
Не знам за догађај, али када год је могуће то се снима, по могућству што бољом оптиком.
Јел' урађено нешто од тога?
толико од "оптике". Stalno ima neki vatromet...Ja oko 21 nisam ništa video...

Samo kažem da to često ima...Misim moguće da su brodovi iz Alfa Centauri baše večeras odlučili da odu u obilazak Lida u pauzi odlaska na bazu na mesecu al teško.

)

Moguće da je nešto meteorološko...A ima i nešto video sam juće kao baci se ili ispali u vazduh i kao svetli ali kao igračka neka za decu...Može da poleti visoko 10-ka metara.

Oko zna da prevari.90 možda i 95% tih viđenja su posledice toga što nemamo savršen vid.
Ти мене, дефинитвно, захебаваш...![]()