goxy
Zaslužan član
- Poruka
- 105.785
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Mozda je mislio na one s polumesecom.Za karirane znam ali ti koji ''mesečare''![]()

Za karirane znam ali ti koji ''mesečare''![]()
Они што једу само кад је месечина)))))

И да ствар буде гора блинка он њему да се помери у страну.
Причам данас са неким шофером, вози шлепер. Каже често иде у Албанију на туре. Људи па да ви знате колики су то дивљаци па то је да се згранете.
Каже стока неопевана. Цариници говнари. Кад виде српски пасош неће да ти раде папире без 10€ мита, а и то је да ти учини. Прошли пут га је клепио за 50€.
Пандури те заустављају на улици из чиста мира, и траже 5-10€.
Каже возе скупе аутомобиле, а не знају ни то да возе. Претичу те на ауто-путу без жмигавца и са леве и са десне стране.
Најјаче кад ми је реко. Иде лик на ауто-путу у супротном смеру...И да ствар буде гора блинка он њему да се помери у страну.
![]()
Каже натоварио неки трактор са сламом само што се не преврне.
Прича да на ауто-пут излазе са оним моторићима као у "Село гори, а баба се чешља".
Па та фирма у којој је он товарио, нека цементара, каже плаћају порез неким сељацима на чијој су земљи. Не дај Боже да закасне са уплатом дигну им фабрику у ваздух.
Држава хајдучија, шта да вам кажем...
Ма за путеве је рекао да су најбољи на Балкану, ма у рангу са ЕУ.Vlajko, nije baš tako....ja u Albaniju ulazim bez ikakvih problema, autoput im je odličan, jedino je put do Skadra loš....voze skupe automobile, ne žive ništa lošije od nas ovde...jedino ne znaju da voze, to je istina....

Углавном су то немачки и италијански аутомобили.Jel sa Kosova?![]()
Хахахахаха... Е Сунчаја... Хахахахаха...
Ал'најјача фора је што је Полиција у Бору расписала потерницу.
"Тражи се особа која је у оденута у бели чаршав плашила грађане Бора."![]()
![]()
Хахахахахахаха!!!