SURbel
Buduća legenda
- Poruka
- 36.560
Ove mi i ne djeluju nesto primamljivo...
To je zato sto ova Engleskinja pravi...![]()
Ни мени.
Чак ми се чини да су душу дале за ломљаву зуба...

Хехе, Енглескиња прави баклаву...

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ove mi i ne djeluju nesto primamljivo...
To je zato sto ova Engleskinja pravi...![]()

E baš ti moraš da znaš to
Moraću ti napišem izveštaj![]()

А ел знаш шта је ово...
![]()
![]()

Галактобуреко?
Вечерас ћу да набацим 5 кила, како сам кренула...![]()

КАДАИФ!
![]()

Naravno.
Kad može MUP da mi "podnosi raport", što ne bi mog'o i ti?![]()

Сад ја испадох "ћуркизам"...![]()

ja bi samo da pozdravim kolegu goksija koji je doso za moda
pa se zbog toga nesh prisecam mojih 4umskih pocetaka ovde jos od 2005
i tako....eto samo to i sve najbolje u daljem radu i prosperitetu....
FalaАло човек....ти позеленео...?
Па ...честитам....![]()
![]()
![]()

Utvara kod Bora?! Vozačima se prikazala lebdeća žena sa bidermajerom
Nekoliko vozača automobila iz Bora prijavilo je Policijskoj upravi u Boru da je na novom putu Bor-Zaječar videlo lebdeću pojavu u obliku žene sa bidermajerom, potvrđeno je agenciji Beta u policiji.
Osobe koje tvrde da su sinoć videle tu pojavu vozile su se različitim automobilima, a u policiji je rečeno da oni nisu jedini koji su im rekli da su videli tako nešto.
Jedan od očevidaca je opisao agenciji Beta da su videli ženu u venčanici koja je držala bidermajer i pružala ga ka kolima.
- Svo troje smo bili užasnuti prizorom. Pružila je ruku na svega pola metra od automobila koji se kretao. Umalo da sletimo s puta - rekao je sagovornik agencije Beta.
Kako je rečeno, istu pojavu su videle i osobe koje su se vozile automobilom koji ih je pretekao i koji ih je potom sačekao na ulazu u Bor kako bi proverili da ne haluciniraju.
Agenciji Beta je u policiji potvrđeno da je bilo nekoliko prijava sličnog događaja ali da policijska patrola na tom nenaseljenom mestu nije primetila ništa neobično.
Blic

![]()
Utvara kod Bora?! Vozačima se prikazala lebdeća žena sa bidermajerom
Nekoliko vozača automobila iz Bora prijavilo je Policijskoj upravi u Boru da je na novom putu Bor-Zaječar videlo lebdeću pojavu u obliku žene sa bidermajerom, potvrđeno je agenciji Beta u policiji.
Да то нема неке везе с оним падом гране-утваре на Ђикијев гроб?