Skupstinska kafana

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Da vas ponovo podsjetim na onu seriju "Kafa s okusom žene" koju sam jako volio gledati, i uz koju sam prolio dosta suza...
Jako je tužna serija bila, naime radilo se o jednom bogatašu Sebastianu, koji je imao plantaže kafe u Kolumbiji, i o jednoj beračici kafe, Gavioti, koja se sa majkom zaposlila na toj haciendi. Kako to uvijek biva, Sebastianova porodica nije htjela da primi seljancicu kakva je bila Gaviota u njihovu porodicu, tako da on oženi neku Luciu, koja se kasnije švalerala sa svim i svakim. Sebastian je imao stan u Bogoti, inace glavnom gradu Kolumbije, a ta njegova žena Lucia zatrudnila sa komšijom, koji je bio veliki prevarant. Kad se porodila svima je bilo cudno kako to da je Sebastian plavušan, a dijete crno, ko ciganče, ali to je zato jer je taj komšija bio isti takav. Taj komsija poslije oženi Sebastianovu mladju sestru, koju je samo koristio i iz nje izvlacio pare, a bio je veliki lezihljebovic. Zaposlili su ga na toj plantazi ali je on to sve upropastio svojim nemarom, tako da je plantazu kafe zahvatila ta neka bolest koja inace zahvata listove kafe.
Nakon toga od Gaviote ni traga ni glasa. Sebastian je imao amidzu ili ti striku u Bogoti koji je imao kompaniju export-import, ali je imao i jednog zlocestog sina Ivana, koji se bavio povremeno lopovlukom, koji je uvozio dosta toga na crno, a onda unajmio nekog prevaranta da krivotvori Sebastianov potpis, tako da je na kraju ispalo da je Sebastian kriv za to. Mislim, to je zaista strasno, jer je Sebastian bio dusa od covjeka, koji ni mrava ne bi zgazio. Gaviota se zaposlila u toj kompaniji, ali se mnogo razocarala u Sebastiana, zato sto je ozenio drugu, pa ispocetka nije htjela uopste sa njim da razgovara, pretvarali se da se ne poznaju.. Kasnije je Sebastian uspio ponovo da osvoji Gaviotu....

Evo ovo je kada je Gaviota zapjevala u kafani.. Inace kao sto vidite, ima jako lijep glas... Zadnjih nekoliko godina ne volim da gledam latino-sapunice, jer su samo blijede kopije ovih otprije... Ovaj crni čovjek se jako zaljubio u Gaviotu, ali je ona njega samo postovala kao šefa, kad je otisla iz Sebastianove kompanije, kad je njegova porodica otkrila da je to ona, posto se zaposlila pod laznim identitetom, oni su joj dali otkaz.. Eh onda se ona zaposlila kod ovog covjeka... Evo na 2:30 vidite i Sebastiana, zbog toga se ona ovako iznenadila jer ga nije ocekivala, ali se vidi kako pjeva iz duše...

Recite mi, sta vi mislite o ovoj pjesmi "Zla barbika" od Ane Nikolic ?? Sta vam se vise svidja, pjesma ili Ana?? Ja ne mogu nikako da se odlucim...

I ja cesto pjevusim ove stihove.... :prstic::prstic::prstic:

Ja sam zla barbika,
srce mi je plastika,
pazi, pazi sebi da ne naudis
dajem noc, dajem dve
da sa mene skines sve
al' sta cu s tobom kad se zaljubis

Poslednja izmena od moderatora:

twpipe-1.gif

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back