Skupstinska kafana

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
window.gif
ГООД АФТЕР НННННОООООННННН

Драги моји, мили моји, слатки моји, прекрасни моји, предивни моји, најлепши и најбољи моји...!

МААААААА................ШЕЋЕРЦИ И МЕДЕЊАЦИ МОЈИ!
И СЛАТКИЦЕ И МИШУРЦИ МОЈИ!

П.С.
И УСТАШЕ И УСТАШИЦЕ МОЈЕ!
П.П.С.
И БАЛИСТИ И БАЛИЈЕ МОЈЕ!

mocan vic

18-godisnja djevojka se povjeri majci i kaže joj da joj menstruacija kasni već dva mjeseca. Vrlo zabrinuta majka odlazi u ljekarnu kupiti test za trudnoću i rezultat pokazuje da je trudna.

Viče,proklinje, plače...kuku-lele!
- "Tko je ta svinja, želim znati! Smjesta reci ocu!"

Kad je napokon ostala sama, djevojka obavi telefonski razgovor i pola sata kasnije nov-novcati Ferrari se zaustavi ispred njihove kuće. Iz njega izlazi zreo gospodin, obučen u vrlo skupo odijelo i ulazi u kuću. Sjeda u dnevnom boravku s roditeljima i djevojkom i kaže im:

- "Dobar dan, vaša me kći informirala o problemu. Ja se ne mogu oženiti s njom zbog moje osobne obiteljske situacije, ali mogu preuzeti odgovornost i poduzeti
nešto.
- Ako se rodi djevojčica, prepisat ću joj 3 dućana, 2 udobna apartmana, vilu na plaži i bankovni račun sa 500.000\$.
- Ako se rodi dječak dobit će 2 tvornice uz 500.000\$.
- Ako se rode blizanci svaki od njih će dobiti tvornicu i 250.000\$.

- A ako kojim slučajem dođe do pobačaja..."

U tom trenutku otac koji je šutio cijelo vrijeme, stavi ruku čovjeku na rame i kaže:

- "Je6at ćeš je opet!"

:hahaha1::rotf::hahaha1::rotf::hahaha1:

ti skojevci krstarice bolje da vizitiraju comp ovog reklamera, koji patos. katastrofa

- Nataša je u nedelju doputovala sa Zlatibora i posle sedam dana vraća se radnim obavezama. Meni je u međuvremenu Danilo doneo sva dokumenta koja su falila da bih pokrenuo brakorazvodnu parnicu. Nataša je isto veče kada je saznala za njegovu prevaru donela dokumenta i svi papiri su bili spremni što se nje tiče, ali je jedan papir falio u Dačinim dokumentima. Sada samo čekam Natašino odobrenje da odem u sud i predam za brakorazvodnu parnicu, jer se još uvek nije izjasnila da li želi da se susretne sa Dačom ili ne - kaže za Press Natašin advokat Dragan Gojković.

ti skojevci krstarice bolje da vizitiraju comp ovog reklamera, koji patos. katastrofa

- Nataša je u nedelju doputovala sa Zlatibora i posle sedam dana vraća se radnim obavezama. Meni je u međuvremenu Danilo doneo sva dokumenta koja su falila da bih pokrenuo brakorazvodnu parnicu. Nataša je isto veče kada je saznala za njegovu prevaru donela dokumenta i svi papiri su bili spremni što se nje tiče, ali je jedan papir falio u Dačinim dokumentima. Sada samo čekam Natašino odobrenje da odem u sud i predam za brakorazvodnu parnicu, jer se još uvek nije izjasnila da li želi da se susretne sa Dačom ili ne - kaže za Press Natašin advokat Dragan Gojković.

Кибицујеш оног "инвалида", а!?:whistling::whistling::whistling:

:hahaha1::rotf::hahaha1::rotf::hahaha1:

:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Немоооо сад да нам се шлихташ!:whistling::whistling::whistling:

:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Тако бре, сврни малко и у крчму! :ok::ok::ok:

Pusti šlihtanje.:lol:

Volim ja zaigrati i dvojku i trojku.

Prije par godina smo bili na dočeku u Domžalama u Sloveniji.

Bili i neki članovi tamošnjeg srpskog KUD-a.

Kako su momci i djevojke igrali, bilo milina gledati. :ok:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back