Mjöllnir
Domaćin
- Poruka
- 3.501
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
JA IMAM SUVIŠE ISKUSTVA da budem ogorčena. Pride, NISAM NI GLUPA, a ni sentimentalna, za razliku od nekih.
Laži sebe. lakše je tako![]()
bre koleginice..!!
sve vreme se pitam da li si genije ili si luda il blesava...ne zameri i ne ljuti se...al pokusavam da shvatim...imas postova koji mogu da potvrde sve navode licnosti koje sam naveo....
zabole me i za tvoju dijagnozu. da nisi možda psihijatar ili te je poslao kolega lično?
brini o sebi, sve zajedno sa doktorima koji su pokazali SVOJU ŠUPLJU PAMET i moralno zrdravlje.
nađite neku novu žrtvu.
ja nisam voljna sem ...............da ZGAZIM, a što hoću to i mogu. DOKAZANO
eto...!!
a nije mi bio cilj da te uvredim...samo da shvatim...znatizelja izvini...imas postove na temama koji su izuzetni...posle samo 2-3 minuta u kafani postove koji su skroz vulgarni i blesavi....u svakom slucaju meni je zanimljivo kako ponekad sa nekim komuniciras u kafani...ima orginalnosti...mozda je greska do mene sto komentarisem...bolje je da samo citam i da se smejem /odnosi se na kafanu..postovi na temama su odlicni to sam vec rekao/....u svakom slucaju nisam imao nameru da te uvredim...ako tako shvatas izvini...
Vid' ovako, ZABOLE ME i za tvoju znatiželju i za tvoju analizu i za tvoju dijagnozu i za ono što ti je zanimljivo.
Ko si ti, Miki, meni? ha?
NIKO
kapiraš moju logiku?
isto važi i za sve ostale koji ZAMIŠLJAJU DA SU MI NA BILO KOJI NAČIN BITNI
I, DE, i za tebe važi - SJAŠI, ne gnjavi... glupo je...ali BAŠ, BAŠ

ps nije titlovani nego tiltovani hbt bash si se razbio kao prase![]()

Кидај, гази, ломи. Ништа ескиважа, само директи. 
si ga dobio Vrangel?
asocijacije su čudo. EKV, što reče onaj, se piše VELIKIM SLOIVIMA, s razlogom. stvarno