Skupstinska kafana

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
za ove nezne sto se slogiravaju kao, malo romantike :roll: :mrgreen:

Luis Royo
292198364_eaf47a5231.jpg

http://2.***************/_x0AzhByC-qQ/StDgfgTV1KI/AAAAAAAAB88/DWHR2aYhMmQ/s400/Birth+of+the+New+Man+-+Salvador+Dali.jpg

Već odrastao u šablonu trebaš se izboriti sa okvirima društva i biti svoj ili druga verzija ovo je bolesno.

a vas ima vise u tvojoj glavi hahahaha

i ne znam sta si mi se nakacio i pratis me po forumu kao bolesnik

ti si prvi mene uvredio ja sam ti odgovorio i sad psihijatrijski samo sledis moje postove i vredjas

al ako uzivas.. SAMO NAPRED hahahaha

jadna ti majka :D

Ja te pratim...:hahaha::rotf:

Ja te uvredio???:eek: Gde???:eek:

Ti si meni počeo da odgovoraš, a ništa te nisam pitao, kao da me zanima mišljenje jednog LDP-ovca?!:roll:

A o tvojoj onda bolje da ne pričamo.:sad2:

Poslednja izmena:

naravno da sam nervozna. ko ne bi bio?
treba da zamenim udobnost, sigurnost, zabole me uvo život za .... od nemila do nedraga, slobodna meta i to još s ovim tupadžijama na vratu, i sve iz bez veze.

ono nije da nije, uvek se setim da je zbog Vinka. I mene same. Da raskrstimo sa prošlošću, platimo ceh i idemo dalje.

Nešto što ovaj papan, RAZMAŽENI KOJI JE UVEK SVE DOBIJAO NA TACNI, bez da je i jedan jedini stvarni životni problem okusio i odgulio na vlastitoj koži - a ipak se večno osećao uskraćenim - NIKADA NEĆE MOĆI

JESAM NERVOZNA. s pravom

naravno da sam nervozna. ko ne bi bio?
treba da zamenim udobnost, sigurnost, zabole me uvo život za .... od nemila do nedraga, slobodna meta i to još s ovim tupadžijama na vratu, i sve iz bez veze.

ono nije da nije, uvek se setim da je zbog Vinka. I mene same. Da raskrstimo sa prošlošću, platimo ceh i idemo dalje.

Nešto što ovaj papan, RAZMAŽENI KOJI JE UVEK SVE DOBIJAO NA TACNI, bez da je i jedan jedini stvarni životni problem okusio i odgulio na vlastitoj koži - a ipak se večno osećao uskraćenim - NIKADA NEĆE MOĆI

JESAM NERVOZNA. s pravom

УВЕК МОРАШ ДА ИМАШ ПЛАН "Б"!
УВЕК!:rtfm::rtfm::rtfm:

i imam
plan b - mužu je žao, kaje se. ostati u italiji ebo stućane pare za romu, air ticket i td. i sl.
plan b- 2 - iskoristiti mu veze

plan c -
vratiti se u srbiju i uterati koje. kome bez da ukopaš sebe

plan d
vratiti se i srbiju i uterati i sebi i drugima, po zasluzi

plan e
vratiti se u srbiju i praviti se lud i dokazati isto

plan f
ostati u italiji i prihvatiti ponude...je li ... ovaj za amante i potegnuti konačno muževljeve veze

i uopšte puna sam planova

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back