Skupstinska kafana

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
images

:lol:

kratak je

a kada se stigne do toga ko travu treba da pase - samo jedna mala napomena.
sećam se kada mi je gogi pred famoznim kafićem stigao da se pohvali kako je tužio jednog mupovca za klevetu i povredu časti. pojma nisam imala o čemu se radi i tek puno meseci, u italiji, iz novina o tome detaljno saznala. vidi se da ni dotični ne poznaje stvari zaista, ali ipak, ostaje činjenica da jedan bez sumnje pošten čovek iz policije koji je ikada pokušao da mu se suprotstavi za to samo proglašen maloumnikom, budalom.

sjajni ste, sjani.

Ti si uvek pristuan blago tebi :)

A tog Dodiga ću da iskopam. Tek da znate, jer, zahvaljujući vašoj zebanciji, provokacijama, avangardnom načinu 'rešavanja stvari', i 'dobroćudnim' karanjima i ja sam već potpisala svoju presudu. Gogi ne prašta, a uživa zaštitu. Zato vam ponavljam onaj ko je sve ovo osmislio ima neki gadan defekt u mišljenju.
Iz tog razloga, a pre svega zbog pokojnog druga, za kojeg je vama ravno odavde do Kosova polja ja ću stvar prvo ipak da isteram na čistinu. Kom obojci, kom opanci. Da vidimo ko je lud, ko blesav, ko je pošten, a ko nepošteni i kojoj tačno srazmeri. I nemoj više niko da se ovde samnom nastavlja na tu temu.

ovo je tako ruzno
ne verujem da znas sta i znaci ova grcka rec u prevodu
pod dva ne verujem da sviras bili kkakav instrumenat niti da imas neko muzicko obrazovanje , niti neko od tvojih
da li znas sta je kvartni i kvintni krug bar?

udvara ti se, sad sto mu je stil disktuabilan (sirov, animalni tj zverski :mrgreen:)je druga stvar.

ma kakvi, preti.

ma jok, gde ce on nekom da preti, :mrgreen: on je mek kao dusha,samo je virtual palisha, :mrgreen:

sve su to virtual palishe kruskice. to bi pobeglo da se nadje jedan na jedan .....dok trepnes, to scepas i pogledom obaras. :) :mrgreen:

ja se uzdam u jezik, to mi je najmoćnije oružje :mrgreen:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back