Skupstinska kafana

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
window.gif
ГООД МИИИНННИНННГГГ

Драги моји, мили моји, слатки моји, прекрасни моји, предивни моји, најлепши и најбољи моји...!

МААААААА................ШЕЋЕРЦИ И МЕДЕЊАЦИ МОЈИ!
И СЛАТКИЦЕ И МИШУРЦИ МОЈИ!

П.С.
И УСТАШЕ И УСТАШИЦЕ МОЈЕ!
П.П.С.
И БАЛИСТИ И БАЛИЈЕ МОЈЕ!

ahaha! yebote tad sam bio zaljubljen u jednu pichetinu i to sam umiro sasavim za njom :) u isto vreme se vrtela ova pesma a ja topio tugu u whatever :)
mislim da je bio vodka-tonik kombinacija.

riba danas udata, 'nako sredovecna zena. vido sam je na fejsu sa muzem, podsetila me na pokojnu kevu.

ko bese pichi klarinet ovde?
dobro ga odradio

Боки Милошевић,
а ко би други ....

Јесте, свира и даље ...

:super::super::super:

jos se drzi klasa, tako i treba.
lepu sam video ovde u kanadi na srpskom danu, slikala se sa mnom. pre toga sam se tolko neprijatno toksicirao da sam u jednom trenutku uskocio na binu ko shiparica i poljubio ruku gospodji. (a nije da joj se nije svidelo, pa nisam ja neki vepar tamo)
pojo me blam posle, al sta je tu je.

to sam uradio zbog caleta, ovaj na mom avataru. mrzo je iz dna duse, i nju i ovog bokija, za bokija je tvrdio da je prostitutka koja se prodala u narodnjake.
tip je bre gasio tv, il menjao program i urlao chim vidi lepavu.

a zena bre pevala lepo i dan danas to tako radi.

boki je virtuoz, bez daljnjeg, 50% ove pesme, posto je poruka neka pateticna tuga za nekom picom, boki daje, onako orijentalno, istocnjacki, diboko tuzno.

jos jednom, hvala za info, nek nam je ziv i zdrav

moz jedan predlog?
naravno da moze.
sta bi falilo da uz video koji se postira napise nesto, u smislu kako se dozivljava numera, performansa, sta vam znaci i to. za nekog ko dodje ovde, da klikne na video koji nema objasnjenje prvo je kao da ukljuci radio i ubode bilo koju stanicu. ako se preporucuje video i muzika da se cuje, treba koja uvodna rec

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back