Skupštinska kafana

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

_011_
No limit!
Aktivan član

_011_ (avatar)

Učlanjen: 29.07.2007.
Pol: ženski
_011_ je guru pripravnik_011_ je guru pripravnik_011_ je guru pripravnik_011_ je guru pripravnik_011_ je guru pripravnik_011_ je guru pripravnik_011_ je guru pripravnik_011_ je guru pripravnik_011_ je guru pripravnik_011_ je guru pripravnik_011_ je guru pripravnik

Podrazumevano Re: Žalbe, kritike, predlozi, molbe
http://forum.krstarica.com/showpost....&postcount=143

Citat:
"svaka ti cast, posle takvih fasistickih izjava mene bi bilo sramota da se pojavim i na ovoj temi i da je spamujem ovoliko."

Молим да се на клевете овог типа благовремено и ефикасно реагује. Или ће неко да да линк до "фашистичког"
поста и да га пријави, или треба да буде кажњен због клеветања.

И уопште дискусије са лепљењем таквих драстичних етикета треба озбиљно санкционисати, да не би свакој
будали пало на памет, да лепи такве и сличне квалификације.

Selket hetyt
Primećen član

Selket hetyt (avatar)

Učlanjen: 03.12.2008.
Pol: ženski
Selket hetyt zračiSelket hetyt zračiSelket hetyt zračiSelket hetyt zračiSelket hetyt zračiSelket hetyt zrači

Podrazumevano Re: Vidim ovde nikoga ne zanima ovo....
Citat:
Original postavio _011_ Pogledaj poruku
Шта ћеш ти овде? Ти си тамо на оној наркоманској теми, њихов главни "адвокат".
a sta to tebe briga?

tamo si pokazala ko si i sta si, pa ja moram da budem "advokat" narkomana narocito zbog tvoje izjave da za razliku od internet zavisnika narkomane treba mlatiti jer su izmedju ostalog prljavi i zapusteni.

svaka ti cast, posle takvih fasistickih izjava mene bi bilo sramota da se pojavim i na ovoj temi i da je spamujem ovoliko.
Poslednji put ažurirao/la Selket hetyt : 30.05.2009. u 14:47

Evo to je taj Skarletin post za kojeg je ova zviznula

Poslednja izmena:
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back