Skupštinska kafana

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
RoccoS
Krishto nema alternativu
Aktivan član

RoccoS (avatar)

Učlanjen: 25.11.2008.
Pol: muški
RoccoS zračiRoccoS zračiRoccoS zračiRoccoS zračiRoccoS zračiRoccoS zračiRoccoS zračiRoccoS zrači

Podrazumevano Re: Žalbe, kritike, predlozi, molbe
Jedno pitanje - moze li se znati ko je to odlucio da se npr. za Tadica ne sme reci da je homoseksualac a za Putina se sme reci da je diktator? I gde je tu objektivnost?

Evo jedan biser da se malo smejete:rotf::rotf::rotf::rotf::rotf:

RoccoS
Krishto nema alternativu
Aktivan član

RoccoS (avatar)

Učlanjen: 25.11.2008.
Pol: muški
RoccoS zračiRoccoS zračiRoccoS zračiRoccoS zračiRoccoS zračiRoccoS zračiRoccoS zračiRoccoS zrači

Podrazumevano Re: Žalbe, kritike, predlozi, molbe
Jedno pitanje - moze li se znati ko je to odlucio da se npr. za Tadica ne sme reci da je homoseksualac a za Putina se sme reci da je diktator? I gde je tu objektivnost?

Evo jedan biser da se malo smejete:rotf::rotf::rotf::rotf::rotf:

Možda skreće pažnju nekom od moderatora - šta misliš? :manikir:

Bruka sta se radi,gorivo opet poskupljuje.
Ne razumem, zasto narod CUTI.:eek:

Slavka ne brini toliko - ostarićeš pre vremena draga moja :zag:
Okreni temu na ljubav i slično bolje ćeš se osećati.
Možda bi mogla da napraviš namerno/slučajni kvar na tv-u... ono tipa: odlemiš jednu žicu kaaao

:hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha:

ko te pita posle za kižu, žito, kukuruz, benzin i ostalo - još je tv pod garancijom ljudskih odnosa

Slavka ne brini toliko - ostarićeš pre vremena draga moja :zag:
Okreni temu na ljubav i slično bolje ćeš se osećati.
Možda bi mogla da napraviš namerno/slučajni kvar na tv-u... ono tipa: odlemiš jednu žicu kaaao

ko te pita posle za kižu, žito, kukuruz, benzin i ostalo - još je tv pod garancijom ljudskih odnosa

E a jel znate da ćemo do 2012. god svi morati da izmenimo televizore zbog digitalizacije, ovi sadašnji televizori će biti beskorisni, ja to čula juče od ministarke na ptt monopol i telekomunikacije

Ne traumiraj našu Slavku više, ona ima tv iz 67 god. - Čizmica ti pravi spisak pa će po spisku posle da ...
ne diraj mu Slavku jooooj što si i ti nemirna :worth::worth::worth:

E a jel znate da ćemo do 2012. god svi morati da izmenimo televizore zbog digitalizacije, ovi sadašnji televizori će biti beskorisni, ja to čula juče od ministarke na ptt monopol i telekomunikacije

Ko živ ko murtav do 2012 :hahaha::hahaha::hahaha::hahaha:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back