čedina_zebra
Legenda
- Poruka
- 53.468
Prvo su najavljivali od sutra - ja im slabo nešto verujem
Da li vas dve zaista sadite baštu ili?![]()
Kažu usidrio se neki ciklon iznad nas pa čami ko nezdrav, nikako da se pomeri, no dobro će da dođe za žito
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Prvo su najavljivali od sutra - ja im slabo nešto verujem
Da li vas dve zaista sadite baštu ili?![]()
Kažu usidrio se neki ciklon iznad nas pa čami ko nezdrav, nikako da se pomeri, no dobro će da dođe za žito
I za kukuruz,nadam se.
Vec su najavili nasi polit.da ce poskupeti hrana zbog suse.![]()
Ma da oni uvek nađu izgovor i to po defoltu inbecilan. Žito na svetskim berzama nikada jevtinije a naši će mlinari da podignu cene, zbogom pameti
RoccoS
Krishto nema alternativu
Aktivan član
RoccoS (avatar)
Učlanjen: 25.11.2008.
Pol: muški
RoccoS zračiRoccoS zračiRoccoS zračiRoccoS zračiRoccoS zračiRoccoS zračiRoccoS zračiRoccoS zrači
Podrazumevano Re: Žalbe, kritike, predlozi, molbe
Jedno pitanje - moze li se znati ko je to odlucio da se npr. za Tadica ne sme reci da je homoseksualac a za Putina se sme reci da je diktator? I gde je tu objektivnost?
Evo jedan biser da se malo smejete![]()
Bruka sta se radi,gorivo opet poskupljuje.
Ne razumem, zasto narod CUTI.![]()
Bruka sta se radi,gorivo opet poskupljuje.
Ne razumem, zasto narod CUTI.![]()
Možda skreće pažnju nekom od moderatora - šta misliš?![]()
Slavka ne brini toliko - ostarićeš pre vremena draga moja
Okreni temu na ljubav i slično bolje ćeš se osećati.
Možda bi mogla da napraviš namerno/slučajni kvar na tv-u... ono tipa: odlemiš jednu žicu kaaao
ko te pita posle za kižu, žito, kukuruz, benzin i ostalo - još je tv pod garancijom ljudskih odnosa
![]()
Nemam pojma ali danas čim odem na Žalbe padam u trans od smeha, najpre ona kokoška sada ovaj Biserko![]()
E a jel znate da ćemo do 2012. god svi morati da izmenimo televizore zbog digitalizacije, ovi sadašnji televizori će biti beskorisni, ja to čula juče od ministarke na ptt monopol i telekomunikacije
Zebrice mogla bi malo da intervenišeš na Crnoj reci - pomozi malo... onako na nivou...
ali nemoj Čizmicuda pominješ napravićeš opšti kolaps
![]()
E a jel znate da ćemo do 2012. god svi morati da izmenimo televizore zbog digitalizacije, ovi sadašnji televizori će biti beskorisni, ja to čula juče od ministarke na ptt monopol i telekomunikacije
Ne diraj me u televiziju,![]()
Ostao mi je gorak ukus u ustima pogotovu što je velika razlika izmedju pedofilije i seksualnih odnosa sa decom -
![]()
Ne diraj me u televiziju,![]()
Razocarala sam s eda neko moze toliko djubre da bude.
Covece na temi o maloj devojcici koja je preminula,011 je rekla ,,SABANKE,,
Strasno,zar za to ne ide neka opomena.
Kaže nećemo moći da se uklopimo u neku tv šemu sa evrovizijom ukoliko ne usvojimo nove tehnologije, a ta ministarka ne zna da mi još imamo one telefonske centrale sa kutblom tipa Alo Požega![]()
To prvenstveno govori o njoj samoj kakva je kao čovek, a ako smatraš da je za opomenu ti klikni na trougao pa traži urgiranje moderatora![]()
Razocarala sam s eda neko moze toliko djubre da bude.
Covece na temi o maloj devojcici koja je preminula,011 je rekla ,,SABANKE,,
Strasno,zar za to ne ide neka opomena.
Ne zanosi se Slavka, nju i tolerišu jer je malo kako da to kažem a da ne popijem crveni karton, malo šušu