cizmice
Buduća legenda
- Poruka
- 35.831
Smanjio hranu, pojacao trening. To je to.
No 3 kg je malo. Sad imam 93kg, a visok sam 178cm.
Hahahaa.. pa moja zena je visocija od tebe

Onda sam ja maneken za vecinu na forumu.
186 Cm - 88 Kg
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
170 cm-58 kg
Hahahaa.. pa moja zena je visocija od tebe![]()
Onda sam ja maneken za vecinu na forumu.
186 Cm - 88 Kg
Cizmo, zamolio bih te da me ne diras u najbolniju tacku.
Upoznao sam prije neki dan jednu bas lijepu djevojku, ali je visocija od mene. Hocu da jos rastem![]()
Cizmice,
ti imas dobru visinu.![]()
Ma ima sjajnih djevojaka i zena. Samo ih gledam i udaram glavom o zid sto uzeh ovu od 180 Cm. Je80 te, pa ona ne zeli da nosi stikle jer kako kaze bude u istoj ravni sa mnom.
Ove nize mi pasu tacno koliko treba. Sto niza to bolje za mene. Volim ove oko 170 Cm.
Ova komsinica veceras mi dosla namontirana, vrcka i pita da procijenim njenu tezinu. Ja rekoh da ustane, mjerkam je od palca na nozi do grudi i zakljucujem 55. Kg. Ne, nevi ona, imam 48 Kg.
Uh sto bih je ja udebljao mislim se... Inace odlicna mlada riba od 20 godina.
Ja sam iste visine kao Slavka.
A nosis li i ti stikle?
Zalim te,bas imas tezak posao![]()
dobro veče i momcima i devojkama
ja nisam za vino - popila sam par bambusa i došla kući malopre
ja bih nešto od mileta kitića npr![]()
Ponekad, mada sam najcesce u ravnom jer mi je najudobnije za spartanje po gradu.
Ma ima sjajnih djevojaka i zena. Samo ih gledam i udaram glavom o zid sto uzeh ovu od 180 Cm. Je80 te, pa ona ne zeli da nosi stikle jer kako kaze bude u istoj ravni sa mnom.
Ove nize mi pasu tacno koliko treba. Sto niza to bolje za mene. Volim ove oko 170 Cm.
Ova komsinica veceras mi dosla namontirana, vrcka i pita da procijenim njenu tezinu. Ja rekoh da ustane, mjerkam je od palca na nozi do grudi i zakljucujem 55. Kg. Ne, nevi ona, imam 48 Kg.
Uh sto bih je ja udebljao mislim se... Inace odlicna mlada riba od 20 godina.
Ali kako da ja to startujem kad mi je njena majka dobra dugarica...prijateljica?
NAUCI ME ! ! !
Ti si kao ova moja... prava zena koja gleda sto ce joj najvise odgovarati.
Niste spremne da se zxrtvujete ni malo![]()
![]()
A ja bas volim visoke djevojke, jer nekako imaju elegantniji hod, djeluju mi sarmantnije od ovih nizis. ali sto cu kad sam prrcko za njih![]()
A ja bas volim visoke djevojke, jer nekako imaju elegantniji hod, djeluju mi sarmantnije od ovih nizis. ali sto cu kad sam ***** za njih![]()
Pa zrtvujem(o) se sasvim dovoljno.
Mada tvoja zena je dosta visoka, vislja od mene n.pr za 10 cm.