Skupštinska kafana

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Cizmo, zamolio bih te da me ne diras u najbolniju tacku. :rumenko:

Upoznao sam prije neki dan jednu bas lijepu djevojku, ali je visocija od mene. Hocu da jos rastem :sad2:

Ma ima sjajnih djevojaka i zena. Samo ih gledam i udaram glavom o zid sto uzeh ovu od 180 Cm. Je80 te, pa ona ne zeli da nosi stikle jer kako kaze bude u istoj ravni sa mnom.
Ove nize mi pasu tacno koliko treba. Sto niza to bolje za mene. Volim ove oko 170 Cm.

Ova komsinica veceras mi dosla namontirana, vrcka i pita da procijenim njenu tezinu. Ja rekoh da ustane, mjerkam je od palca na nozi do grudi i zakljucujem 55. Kg. Ne, nevi ona, imam 48 Kg.
Uh sto bih je ja udebljao mislim se... Inace odlicna mlada riba od 20 godina.

Ma ima sjajnih djevojaka i zena. Samo ih gledam i udaram glavom o zid sto uzeh ovu od 180 Cm. Je80 te, pa ona ne zeli da nosi stikle jer kako kaze bude u istoj ravni sa mnom.
Ove nize mi pasu tacno koliko treba. Sto niza to bolje za mene. Volim ove oko 170 Cm.

Ova komsinica veceras mi dosla namontirana, vrcka i pita da procijenim njenu tezinu. Ja rekoh da ustane, mjerkam je od palca na nozi do grudi i zakljucujem 55. Kg. Ne, nevi ona, imam 48 Kg.

Zalim te,bas imas tezak posao:dash::dash:

A ja bas volim visoke djevojke, jer nekako imaju elegantniji hod, djeluju mi sarmantnije od ovih nizih. ali sto cu kad sam prrcko za njih :dash:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back