gost 150019
Elita
- Poruka
- 20.524
Da u TC ušće... Neki pult, valjda... Posle njih naišli neki momak i devojka i kupili po jednu pralinu... Kako su dobri, lepi i skromni... Golupčići jedni...

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Da u TC ušće... Neki pult, valjda... Posle njih naišli neki momak i devojka i kupili po jednu pralinu... Kako su dobri, lepi i skromni... Golupčići jedni...![]()
Лаку ноћ свима
,само да се јавим вратио сам се
Бела Ћао
Лаку ноћ Авеј
Дачо добри снови
Иване друе мирна ноћ
и Дачо бићеш ми прва рола а не ко код оног клона неки леви лик
To smo bili moj decko i ja![]()
![]()
Bila mi žena danas do BG, sa bratovom ženom i klincem...
Išli do Ušća da klinac kupi neki nintedo sa olovčicom, a one onako da vide šta ima...
Vide jednu radnju sa slatkišima i odlučile da se zaslade sa slatkišima na merenje...
Uzmu praline...Cena 300 i kusur dinara...
100 g..je malo, daj dvesta..... Devojčica izmeri...270 grama... jel može... Može...
Koliko smo dužni... 900 i nešto dindži!!!
Koliko???
Toliko...
Ebem te belgijska bela čokolado od 300 din / 100 grama... Mogle su da kupe 10 Milka čokolade...
![]()
Eh, znaš ti gde je Milka, a gde Adore....
Belgijanci su od čokolatijerstva napravili umetnost, a Adore je prepisao filozofiju bez greške.
Vlasnica Adore je i ucila u Belgiji pravljenje cokolade.
Mada..to se ne uzima na kilo
nego po par pralina..do 100 gr..
![]()
Laku noc svima
Lepo spavajte.
Znam. Mislim da je u Godivinoj kraljevskoj akademiji za čokolatijere, gde primaju tipa 10 ljudi u 100 godina.
Uzimala ja i na kilotamo, u Belgiji. Rekord mi je 5,250 za sada. Ebt, nikad pare nisam donela sa službenog puta, sve dnevnice uredno spiskam na čokoladu
![]()
Ma daj....![]()
Šta fali na "najlepše želje"...![]()
Ne fali, trošim ja i toI Milku trošim.
Nego merak....
Isto kao što pušim Marlboro, ali s'vremena na vreme zažarim kohibu, onako baš, za dušu.
Opa kohiba.... Bravo, bravo... To su seksi kubanke svojim rukama i jezikom izvajale...![]()