Skupštinska kafana

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
I ovde slicno :roll:

Pa i na moru je vruce, samo se valjda lakse podnosi zbog mora..

...ako se ne varam...ti si ono s..KiM..jel tako..sorry..zaboravio..sam...ali znam...da sam,bio ono jedno vrijeme neugodan..pa sam te zezao pozdravljajuci te na albanskom....malo sam pretjerivao..:cmok:
..mana moru je mila majka...drugacije je klima...lakse je podnijeti vrucine..uz one silne toplese..i nudisticke...:per:..

...ako se ne varam...ti si ono s..KiM..jel tako..sorry..zaboravio..sam...ali znam...da sam,bio ono jedno vrijeme neugodan..pa sam te zezao pozdravljajuci te na albanskom....malo sam pretjerivao..:cmok:
..mana moru je mila majka...drugacije je klima...

Da, pozdravljao si me na albanskom ali ni dan danas ne znam zasto :lol: mada nije ni bitno
(mozda sto sam cesto u diskusiji sa Shiptarima :mrgreen:)

Nisam sa Kosmeta, iz Bg-a sam.

Iwo druže, ima sutra snajka da ti razvali platnu karticu za jedno dvadesetak tisuća kuna...;) :zcepanje:
Žao mi te:rida:... ali kad malo bolje razmislim....više sam na njenoj strani, onako ženski, solidarno:D

.eeeee...dok se ona zabavlja s american-om..ja u rezervi imam i dajners...;)..nemoze ima limit..dnevno..500e...:hahaha: :hahaha:..nisam ni mulast..;)..nakon dva iskoristena bonusa..zovu me na tel..da odobrim za dalje..

Poslednja izmena:
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back