- Poruka
- 20.850
U blizoj okolini zivi jos 15-tak miliona ljudi, kad se smrkne njima i meni ce.
Бога ми тешко...............да ће они дочекати ...............тај твој "мрак"!!!

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
U blizoj okolini zivi jos 15-tak miliona ljudi, kad se smrkne njima i meni ce.

ПУ, ПУ, ПУ.................да се померим са места, ............далеко било.................и не дај Боже.......................НИКОМЕ!!!![]()

"СМРКЛО"...............се њему одавно.............чим воли ћопавог Загорца и СФРЈ!!!
![]()
Бога ми тешко...............да ће они дочекати ...............тај твој "мрак"!!!![]()
Oho, ovo je neka interna priča
Ma da niste vas dvojica klasići?![]()

ПУ, ПУ, ПУ.................да се померим са места, ............далеко било.................и не дај Боже.......................НИКОМЕ!!!![]()

Да бре , па си ти зато побегао као "П".............а мени инпутираш дезертерство!!!Niko se ne buni, ali kad vide takve poput tebe na vestima sa Balkana samo kazu : gluvo bilo, sto dalje od nas!!!!

Pa dobro, ja ni ne znam ko je on, ali me izbor muzike i ono "majku vam božiju" opasno podseća na jednog mog komšiju. Starac, siroma, odležo na Golom Otoku u svoje vreme, tih i miran ko bubica, ali u kući uredno na zidu Tiletova slika
Moram da proverim da se nije" instalirao" na Krstu![]()
Tako je, pijane bradonje su uvek i bile kukavice, samo nazad druze!!!![]()

Pa dobro, ja ni ne znam ko je on, ali me izbor muzike i ono "majku vam božiju" opasno podseća na jednog mog komšiju. Starac, siroma, odležo na Golom Otoku u svoje vreme, tih i miran ko bubica, ali u kući uredno na zidu Tiletova slika
Moram da proverim da se nije" instalirao" na Krstu![]()

КАВАЋЕ ВАС ТЕ КУКАВИЦЕ!!!............"ОНАКО МУШКИ! ОДИСТИНСКИ!"![]()

Да бре , па си ти зато побегао као "П".............а мени инпутираш дезертерство!!!![]()
Као да ја знам, али видим да је "СЛУЧАЈј" и да није ништа бољи!!!![]()
![]()

Па сад где сам ја биоTi nisi iz podruma mogao da vidis ni svetlo dana, a kamoli ko je bezao...

..............и шта сам видео 

, али је сигурно да си ти ПОБЕГАО кано једна "П"-икица!!!

Па сад где сам ја био..............и шта сам видео
, али је сигурно да си ти ПОБЕГАО кано једна "П"-икица!!!
![]()

Ajde priznaj, nesvesno si se odao jelda?

Тааааако кажи..................да знамо одакле си,.........какав си........па и ко си!!!Cujem da u ZG ima gay-klubova, tamo se usmeri, ja nisam nastran![]()

Тааааако кажи..................да знамо одакле си,.........какав си........па и ко си!!!
" Не стварно, караћу те!
Караћу те два сата, ма караћу те целу ноћ!
ОНАКО МУШКИ! ОДИСТИНСКИ! "![]()
Nema izvlacenja sad, odao si se u ovom postu kakve sklonosti imas, fuj!
http://forum.krstarica.com/showpost.php?p=10021900&postcount=14435

"Babi se snilo što joj srcu milo" mislim narodna poslovica![]()
Nema izvlacenja sad, odao si se u ovom postu kakve sklonosti imas, fuj!
http://forum.krstarica.com/showpost.php?p=10021900&postcount=14435
КАВАЋЕ ВАС ТЕ "КУКАВИЦЕ"!!!............"ОНАКО МУШКИ! ОДИСТИНСКИ!"![]()

Ako mislis na mene imam i ja jednu za vas:
"Samo su svemir i ljudska glupost beskonacni." Albert Einstein