Skupštinska kafana

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
ПУ, ПУ, ПУ.................да се померим са места, ............далеко било.................и не дај Боже.......................НИКОМЕ!!! :per::per::per:

Pa dobro, ja ni ne znam ko je on, ali me izbor muzike i ono "majku vam božiju" opasno podseća na jednog mog komšiju. Starac, siroma, odležo na Golom Otoku u svoje vreme, tih i miran ko bubica, ali u kući uredno na zidu Tiletova slika:mrgreen:
Moram da proverim da se nije" instalirao" na Krstu:hahaha::rotf:

Pa dobro, ja ni ne znam ko je on, ali me izbor muzike i ono "majku vam božiju" opasno podseća na jednog mog komšiju. Starac, siroma, odležo na Golom Otoku u svoje vreme, tih i miran ko bubica, ali u kući uredno na zidu Tiletova slika:mrgreen:

Mora jadnik da bude tih i miran pored vas turbo-folk glasnogovornika ha ha ha

Као да ја знам, али видим да је "СЛУЧАЈј" и да није ништа бољи!!!
:sad2::sad2::sad2::hahaha::rotf::hahaha::rotf: :hahaha:

Па сад где сам ја био :whistling::whistling::whistling:..............и шта сам видео :think::think::think:, али је сигурно да си ти ПОБЕГАО кано једна "П"-икица!!!:per::per::per:

Znam ja gde si ti bio, trazio si "dvocevke" po ZG i SLO da im priopcis : "КАВАЋЕ ВАС ТЕ "КУКАВИЦЕ"!!!............"ОНАКО МУШКИ! ОДИСТИНСКИ!"":per::per::per:Ajde priznaj, nesvesno si se odao jelda?:per::per::per:

:hahaha::hahaha::hahaha::hahaha:

Cujem da u ZG ima gay-klubova, tamo se usmeri, ja nisam nastran :lol::hahaha::hahaha:
Тааааако кажи..................да знамо одакле си,.........какав си........па и ко си!!!:per::per::per:

" Не стварно, караћу те!
Караћу те два сата, ма караћу те целу ноћ!
ОНАКО МУШКИ! ОДИСТИНСКИ! " :hahaha::rotf::hahaha::rotf::hahaha:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back