- Poruka
- 20.850
U blizoj okolini zivi jos 15-tak miliona ljudi, kad se smrkne njima i meni ce.
Бога ми тешко...............да ће они дочекати ...............тај твој "мрак"!!!

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
U blizoj okolini zivi jos 15-tak miliona ljudi, kad se smrkne njima i meni ce.

ПУ, ПУ, ПУ.................да се померим са места, ............далеко било.................и не дај Боже.......................НИКОМЕ!!!

"СМРКЛО"...............се њему одавно.............чим воли ћопавог Загорца и СФРЈ!!!

Бога ми тешко...............да ће они дочекати ...............тај твој "мрак"!!!
Oho, ovo je neka interna priča
Ma da niste vas dvojica klasići?

ПУ, ПУ, ПУ.................да се померим са места, ............далеко било.................и не дај Боже.......................НИКОМЕ!!!

Да бре , па си ти зато побегао као "П".............а мени инпутираш дезертерство!!!Niko se ne buni, ali kad vide takve poput tebe na vestima sa Balkana samo kazu : gluvo bilo, sto dalje od nas!!!!

Pa dobro, ja ni ne znam ko je on, ali me izbor muzike i ono "majku vam božiju" opasno podseća na jednog mog komšiju. Starac, siroma, odležo na Golom Otoku u svoje vreme, tih i miran ko bubica, ali u kući uredno na zidu Tiletova slika
Moram da proverim da se nije" instalirao" na Krstu
Tako je, pijane bradonje su uvek i bile kukavice, samo nazad druze!!!

Pa dobro, ja ni ne znam ko je on, ali me izbor muzike i ono "majku vam božiju" opasno podseća na jednog mog komšiju. Starac, siroma, odležo na Golom Otoku u svoje vreme, tih i miran ko bubica, ali u kući uredno na zidu Tiletova slika
Moram da proverim da se nije" instalirao" na Krstu

КАВАЋЕ ВАС ТЕ КУКАВИЦЕ!!!............"ОНАКО МУШКИ! ОДИСТИНСКИ!"

Да бре , па си ти зато побегао као "П".............а мени инпутираш дезертерство!!!
Као да ја знам, али видим да је "СЛУЧАЈј" и да није ништа бољи!!!

Па сад где сам ја биоTi nisi iz podruma mogao da vidis ni svetlo dana, a kamoli ko je bezao...

..............и шта сам видео
..............и шта сам видео 

, али је сигурно да си ти ПОБЕГАО кано једна "П"-икица!!!

Па сад где сам ја био..............и шта сам видео

Ajde priznaj, nesvesno si se odao jelda?
Ajde priznaj, nesvesno si se odao jelda?

Тааааако кажи..................да знамо одакле си,.........какав си........па и ко си!!!Cujem da u ZG ima gay-klubova, tamo se usmeri, ja nisam nastran

Тааааако кажи..................да знамо одакле си,.........какав си........па и ко си!!!
" Не стварно, караћу те!
Караћу те два сата, ма караћу те целу ноћ!
ОНАКО МУШКИ! ОДИСТИНСКИ! "

Nema izvlacenja sad, odao si se u ovom postu kakve sklonosti imas, fuj!
http://forum.krstarica.com/showpost.php?p=10021900&postcount=14435

"Babi se snilo što joj srcu milo" mislim narodna poslovica
Nema izvlacenja sad, odao si se u ovom postu kakve sklonosti imas, fuj!
http://forum.krstarica.com/showpost.php?p=10021900&postcount=14435
КАВАЋЕ ВАС ТЕ "КУКАВИЦЕ"!!!............"ОНАКО МУШКИ! ОДИСТИНСКИ!"

Ako mislis na mene imam i ja jednu za vas:
"Samo su svemir i ljudska glupost beskonacni." Albert Einstein