скупштинска кафана парт 16

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
i od tog momenta - krenulo sve naopako
pa sad neko nek kaže da NE POSTOJI

- - - - - - - - - -

Prvo, meni uopšte nije stalo do vere. A ionako su već prodali rodnoversku večeru za hrišćansku, tako da...a drugo, važnije mi je valjda da mi se ćerka uda za dobrog čoveka sa kojim će biti srećna, makar bio i musliman? Džaba čovek pravoslavac koji zadavi dete i iskasapi ženu?

Ja Ocu Miti ne mogu da objasnim da nema ništa sa Izraelskim gradoivma i imenima
a ionako ih proziva

Prvo, meni uopšte nije stalo do vere. A ionako su već prodali rodnoversku večeru za hrišćansku, tako da...a drugo, važnije mi je valjda da mi se ćerka uda za dobrog čoveka sa kojim će biti srećna, makar bio i musliman? Džaba čovek pravoslavac koji zadavi dete i iskasapi ženu?

Ја и нисам говорила о вери, него о узајамној логици те две реченице, која је јасна. :)

Ружне рибе СТОП мушкарци СТОП :lol:

e dobro me podseti - taman da mi se Rifke ne javlja

- - - - - - - - - -

profilepic15668_1.gif

Te dve rečenice međusobno isključuju jedna drugu, zato sam i pomenuo dvomisao.

Али, управо супротно - не само да не искључују једна другу, него је друга директна последица прве.
Разумела сам ја на шта си мислио кад си поменуо двосмисао.

Poslednja izmena:
evo ovde kod mene u neposredom komšiluku...

postoje poodične kuće koje po izgledu kazuju i iz kog su vremena i da su to bili dobrostojeći za svoje vreme
reč je o jednoj jedinoj ulici
u njoj se po kućama uredno kriju i četnici i partizani i niko nikog ne dira eventualo se dogovore oko pomeranja ako nečija grupa pravi raciju

I sad priča ko priča ne bi bila zanimljiva da mom drugu iz jedne od tih kuća baba nije bila Nemica (zavoleo deda još pre rata)
I Nemci nisu mnogo proveravali - samo odu do svojih sunarodnika u ovom slučaju od zemljakinje babe.
Ona kaže da u celoj ulici nema nikog od traženih snaga.
Nemci odu.a da su utvrdili da ih baba slagala streljali bi i nju sa ostatkom.

Završi se rat, RUSI NAS OSLOBODILI, dolaze domaće protuve iz raznih siromašnih mesta od kojih neki ni metak nisu ispalili - UTVRDJUJU ČINJENICE
Kome šta da otmu... Iz ko zna kog razloga, dal ljubomoran na dedu što oženio Nemicu prijavljuje komšiju iako je zbog te iste Nemice ostao u životu.

.
Кад су Србе из Славоније паковали у вагоне за логоре у НДХ, усташе су на свакој станици убацивале нове људе, а на станицама се окупљао народ да гледа шта се дешава. У једном од вагона била је и моја бака која је имала те '41. год. 11 година.
Запамтила је како јој је једна Немица принела воду и рекла њеној мајци: ''Сад ми терамо вас, а сутра ћете ви нас''.
И тако је и било.

Хоћу рећи, ствари се у животу обрћу муњевито. Данас горе, сутра доле!

- - - - - - - - - -

Дете би ти било срећно само ако је он искључиво декларативно муслиман. Ако не васпитаваш децу у духу ниједне религије, онда би се она јако тешко уклопила са муслиманом који држи обичаје, чак и ако је добар човек.

Dan u kafanu :)
Sta je tema? Prorok ne trazi posao, ide u privatnike?

Vrućo za zagarntovanih 187 evra republički minimalac al sa prijavom

- - - - - - - - - -

Кад су Србе из Славоније паковали у вагоне за логоре у НДХ, усташе су на свакој станици убацивале нове људе, а на станицама се окупљао народ да гледа шта се дешава. У једном од вагона била је и моја бака која је имала те '41. год. 11 година.
Запамтила је како јој је једна Немица принела воду и рекла њеној мајци: ''Сад ми терамо вас, а сутра ћете ви нас''.
И тако је и било.

Хоћу рећи, ствари се у животу обрћу муњевито. Данас горе, сутра доле!

- - - - - - - - - -

Дете би ти било срећно само ако је он искључиво декларативно муслиман. Ако не васпитаваш децу у духу ниједне религије, онда би се она јако тешко уклопила са муслиманом који држи обичаје, чак и ако је добар човек.

1) Ne vidim zahvalnost u tvojoj priči
2) Ne vidim toleranciju u tvojoj priči

Isti_Slobo.jpg

3) Ne vidim razliku - pljunuti Slobo

И тако је и било.

Хоћу рећи, ствари се у животу обрћу муњевито. Данас горе, сутра доле

to reko i naci komandat onog kaznenog odreda kada je postrojio V/3 u kragujevcu

svi nemci su genetski nacisti ko sto su svi muslimani svi za jednog jedan za sve... srbi su posebni idioti jer idu onom svi za jednog svaki za sebe
to sto imas familiju u svapskoj ne opravdava da te ubice branis... ziveo i ja u britaniji imao prijstelja i prijatelja medju njima i svi do jednog licemeri i ljigavci koji gore no jeshe misle za sebe da su odabrani a ostali da su niza rasa

Poslednja izmena:
Ти си стварно велика будала. Чак се и овде истичеш.

JEL PRIHVATAE IZVINJENJE ŠTO SMO VAS ZAJEBAVALI?

- - - - - - - - - -

Nek je sa srecom.

Kome?
Odlično su izfiilozofirali KAKO DA ZARADE e pa sad nek ZARADE SAMI
nek zaposle familiju ako ne uspeju da nadju žrtve za svoju filozofiju života

Ти си стварно велика будала. Чак се и овде истичеш.

dok me ti sledis i drzis skut... nego sta su majke tereze?
sad odgledah dankirk, samo bolesnici su mogli da bacaju letke saveznicima da su opkoljeni i da se povuku a onda ih mitraljiralu ko stoku u povlacenju... isto ko ustase u oluji, isto ko mudze u sarajevu...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back