скупштинска кафана парт 16

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Не, то су зграде из времена органског приступа архитектури.

А нису ни морали да делују строго не би ли заплашили унутрашње и спољне непријатеље. Биће да тај приступ архитектонског застрашивања, мада оригиналан, није баш уродио плодом.

Nisu oni ni gledali arhitekturu još manje kulturu
Osećali su se doduše neprijatno ali su to skrivali u sebi, manifestovalo se izbegavanjem lokacija

medjutim sva ta muka padne u vodu kad se vide pare - razlog dolaska

- - - - - - - - - -

tad im dupe dobije impoznantu arhitekturu

- - - - - - - - - -

otvoreno zaobljenu - zevajuću takoreći

Да се престрави човек, да га пресече кад види каква је то зграда, каква је то власт, каква је то озбиљна и страшна држава.

Требали су да доведу оне словеначке ватрогасце аутобусима у обилазак архитектонских достигнућа СФРЈ, не би се никад дрзнули да су знали.

Да се престрави човек, да га пресече кад види каква је то зграда, каква је то власт, каква је то озбиљна и страшна држава.

Требали су да доведу оне словеначке ватрогасце аутобусима у обилазак архитектонских достигнућа СФРЈ, не би се никад дрзнули да су знали.

И сва су та срања у Београду, гле чуда. Разне Западне и Источне капије (бррр), којекакве палате федерације и коначног слома итд итд...

Не, то су зграде из времена органског приступа архитектури.

А нису ни морали да делују строго не би ли заплашили унутрашње и спољне непријатеље. Биће да тај приступ архитектонског застрашивања, мада оригиналан, није баш уродио плодом.

Да, то је обично тако код оних који су искрено сигурни у своју доминацију, као што је била ВБ. Ми смо далеко и од доминантног и од силе.

О каквом застрашивању говориш? Колико видим ту се налази данашњи Војногеографски институт, а претходнике и њихово бесплодно застрашивање стављаш мени на душу?

И сва су та срања у Београду, гле чуда. Разне Западне и Источне капије (бррр), којекакве палате федерације и коначног слома итд итд...

Мда, срам било оне 'комуњаре' што су пратиле светске трендове. :lol:

Које трендове је ОВО пратило, кеве ти?

Pogledajte prilog 446101

Вероватно исте као и ОВО:

250px-Royal_National_Theatre_London_SouthBankCentre02.jpg

Pogledajte prilog 446101
Горе је требало да буде видиковац на све три зграде, који се окреће, али се од тога одустало због штедње.
Иначе, ове зграде су веома квалитетне израде, врло добро израчунате, израђене и функционалне.

Pogledajte prilog 446101

боже сачувај..

- - - - - - - - - -

Горе је требало да буде видиковац на све три зграде, који се окреће, али се од тога одустало због штедње.
Иначе, ове зграде су веома квалитетне израде, врло добро израчунате, израђене и функционалне.

и шта кажу. пошто квадрат на тим горњим етажама :mrgreen:

боже сачувај..

- - - - - - - - - -

и шта кажу. пошто квадрат на тим горњим етажама :mrgreen:
Око 7-800 евради.
Проблем су били лифтови, али се то урадило. Врло добре гајбе, широки ходници, места за паркинг, прилаз, снабдевање, а видик најбољи у граду- јер су зграде на брду. Спектакуларни видиковци са крова...

Mа супер су зграде...

Pogledajte prilog 446102

Око 7-800 евради.
Проблем су били лифтови, али се то урадило. Врло добре гајбе, широки ходници, места за паркинг, прилаз, снабдевање, а видик најбољи у граду- јер су зграде на брду. Спектакуларни видиковци са крова...

спектакуларан видик са те висине постоји на Менхетну, где су свуд око тебе такве зграде па призор делује нестварно. док са те београдске ''капијетине'' може да делује само још ситније и бедније.

Mа супер су зграде...

Pogledajte prilog 446102
Како се одржавају- одличне су. Знаш кад је то зидано...

- - - - - - - - - -

спектакуларан видик са те висине постоји на Менхетну, где су свуд око тебе такве зграде па призор делује нестварно. док са те београдске ''капијетине'' може да делује само још ситније и бедније.
Да, али горки су тамо залогаји леба.

погледај овај пројекат цркве Richarda Meiera

7832AJ3-1200x879.jpg

P4.2003SF58_16-1024x785.jpg

ово је модерно и лепо.

Али више личи на неки секташки храм, него на цркву... ово би било одлично за неку галерију.

- - - - - - - - - -

П.С. Требало је да на овај силни бетон (прва слика) поставе соларне плоче, ем би се лепо уклопиле, ем би било и неке користи. :lol:

Али више личи на неки секташки храм, него на цркву... ово би било одлично за неку галерију.

231.jpg

не личи на секташки храм. све се купа у светлости. ''Ја сам светлост свету'' рече Неко.

Poslednja izmena:
Чим мене нема, десница се осили...
Морам да пожурим са кампом за преваспитавање.
Вече

a deca ko deca,

bogata masta zastupljena preko crtaca.

mastaju kako ce jednoga dana bit ki avcic.

- - - - - - - - - -

Ali da ženimo ciganjke i gajimo zecove i maline. Znam i ko bi nam bio vođa ubrdu!

- - - - - - - - - -

Neće se to rušiti, prteduboko je u zemlji, više je ispod nego iznad. Samo mu treba naći dobru upotrebu i to je to.

e sad nam se i ofiro refercina komunisticka.

ma znao sam ja da je on , onaj od onijeha...

tajnih.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back