скупштинска кафана парт 16

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
И можете да пените на Мајкија колико год хоћете, али- у овоме што је написао у пар постова има и превише истине.:roll:
Није он ништа "генерализовао", нити је игде рекао да су сви такви; али, да их има -видимо то и сами, и на овим странама.
Србију су увек из "сра*а" вадили Шумадија и Поморавље, а у исто их враћали "нагонице"; (шумадијски израз за избеглице:lol:); и опет- није генерализација, већ врло честа појава.
Прц!:lol:

Тачно! (ја . пола, пола :manikir:) :D

- - - - - - - - - -

Прво, није лепо стоку поредити са зверима која су извела један од злочина који се не могу опростити. Стока је корисна.
Друго- Шумадинци су махом озбиљни, вредни и поштени људи, који не воле фукарлук и мување. На то су екстремно нетолерантни.
Духовити јесу- ено оног мангупа Белог; али, у шумадинском хумору је увек доза опомене...

Не знам баш за ту 'дозу опомене', али увек се надигравају и надмудрују. :D

'Кад умреш, донећу ти гомно на гроб.'
'Шта донесеш то ћеш и јести.' :rotf:

Kao što je crvena banda pobila kraljevsku porodicu. Posle toga su zaveli ono što je u istoriji poznato kao ''crveni teror'' u kojem su pobili preko 250 000 ljudi. Onda kad su sa nacistima podelili Poljsku, pobili su preko 20 000 poljskih oficira i preko 130 000 poljskih ratnih zarobljenika. U Latviji, Letoniji i Estoniji crvena banda pobila preko 20 000 civila. Da ne zaboravimo i Hlodomor, u kojem je glađu ubijeno između 7 i 10 000 000 Ukrajinaca.
Što se tiče komunističkih zločina u Srbiji, već ti je pokazana mapa sa detaljnim lokacijama istih. Komunistička bagra je u Srbiji pobila između 53 000 i 110 000 ljudi, od toga samo u Beogradu između 25 i 30 000.

e bas mi je drago da ti , komunisti nisu tebi i tvojima ista uradili.

a i vec sam ti i rekao , petparacko pisanje vecernjih novosti a bez relevantnih linkova , za mene je ...0.

s druge strane , nesto se previse ritas tu oko komunista.

jer sesada stidis svoje proslosti sto si bio komunista ili je nesto drugo u pitanju.

i pogresnoj se osobi obracas , jer marsovac i je bio u sta ti ja znam , nekim polozajima ali i ne partijas.

dal ti to mozes razumeti ...pitanje sad.

fini ljudi ti komunisti... a niko nije imao bradu

a jes , pogledajte , koliko ih je bilo u SRBIJI pod clanskom kartom i koliko su bili veliki zastitnici svega i svacega a samo da bi svoje dupe zadovoljili i cap , carap , prebacise se ti isti medj socijaliste a onda te u demokurate , radikale , snsovce i

vala , vama sada ne moz bit bolje.

- - - - - - - - - -

necem zinat sremica jedna mi donela pitu sa spanacem :plez:

- - - - - - - - - -

pomor su napravili u bg i po shumadiji... licke krajiske il kake vec behu divizije crvenih ubica, sve vidjenije ljude pred zid

a njihova deca i unuci opet zaseli

a toooo, voidji molim te

draskovici, seseljovci , djindjici, avcici i ostali , nijesu tebi ista dali.

Ноћ, комуњаре, реакцијо и остале банде...:lol:

diskriminacijaaaaa a dje je pozdrav za MARSOVCE ...:eek:

- - - - - - - - - -

pa ko je blesav da išta piše kad je Surka postala mod? :lol:
sad je situacija jako zajebana... mora da se meri tri puta pre nego se iznese javno... :mrgreen:

ma kolaci ce sada da se seku , joook torte.

neg sta bi sa avcicem i koliko je bilo istih , ovijeh , koji su pre bili za djindjica ili kostunicu ili slobu a moze bit i za Tita.

- - - - - - - - - -

JAO BRE MARSI POKVARI MI BREAKING DOPUNU....

dakle U ČAST INAUGURACIJE SURKE:

:vatromet:

cut bre tu

srecom da nema sada refercine , bi ti on oma spominjao , onoga iz Leskovci

cut bre tu

srecom da nema sada refercine , bi ti on oma spominjao , onoga iz Leskovci

kome bre ti "'ćut"?
još nisi postao moderator a već primenjuješ Pravilnik doslovce

mada ne bi bilo loše da ureduješ istoriju i kao mod otvoriš kafanče "PRIČE BROJA 1"

alan_ford_price_broja_jedan-2015-12-15-korica-400.jpg

a toooo, voidji molim te

draskovici, seseljovci , djindjici, avcici i ostali , nijesu tebi ista dali.

neverovatna razaračka kombinacija
bez ispaljenog metka uništili državu za 20 godina, ko požar...

u stvari bilo je metaka
kod Vuka Manitog poginuo mladić i jedan policajac

kod Djindjića malo više...

evo počeo i Vučić da hospitalizuje i ubija gradjane...

Sa Turcima pa smo znali koje su nam granice i šta je naše...

kome bre ti "'ćut"?
još nisi postao moderator a već primenjuješ Pravilnik doslovce

mada ne bi bilo loše da ureduješ istoriju i kao mod otvoriš kafanče "PRIČE BROJA 1"

alan_ford_price_broja_jedan-2015-12-15-korica-400.jpg

e valja ti ova ideja

ima da citam , komentare dobrih krstasa.

- - - - - - - - - -

neverovatna razaračka kombinacija
bez ispaljenog metka uništili državu za 20 godina, ko požar...

u stvari bilo je metaka
kod Vuka Manitog poginuo mladić i jedan policajac

kod Djindjića malo više...

evo počeo i Vučić da hospitalizuje i ubija gradjane...

Sa Turcima pa smo znali koje su nam granice i šta je naše...

e sad

ova deca danasnjice koji su u ono moje vreme sedeli na nose i slatko se smejali , danas se zale.

- - - - - - - - - -

e cuj SURKA :)

ovaj , tu drugi mi je nes sumnjiv.:think:

ma jok bre , neg jel si vidjo , kako sada sa sto manje reci , ono ostro udari.

onaj smajli je veoma opasan.

pa sadf , ima da vidimo , dal ce to biy uz pivu ili mozda sladoled

ja se izvinjavam ali za 4 sata mi počinje radni dan
dremnuh danaspopodne posle svih fialnih testiranja ali opet valja i ovo malo iskoristiti
za početak manji objekat u neposrednoj mi blizini

Laku noć

istorija

jel je to ono , namaz na hleb ili ti lebac ili kruha.

ima vremena da razglabamo o ovoj socijalno prevari
na svu sreću eto - ciljano programiranje ne prolazi ni posle toliko veova
ne kaže se zalud: "u laži su kratke noge", momenat kad vidiš da se nešto ne uklapa pa dobijaš čudne odgovore...
onda zaključiš da nije istina

ima vremena da razglabamo o ovoj socijalno prevari
na svu sreću eto - ciljano programiranje ne prolazi ni posle toliko veova
ne kaže se zalud: "u laži su kratke noge", momenat kad vidiš da se nešto ne uklapa pa dobijaš čudne odgovore...
onda zaključiš da nije istina

e sad ce bit;)

crvena bandooooo.

a sta bi sa zutom bandom , pa sa

crnom bandom

neg , ovi sada jel su crveno-crna banda ili

crno-crvena banda :think:

e tako , jedan vic

Kafana prazna osim dva pijanca. Jedan od njih priđe onom drugom i kaže:
– Šta ima, ba? Oklen si bolan?
– Iz Bosne! – E? Super, i ja sam iz Bosne.
Pa da popijemo po jednu za Bosnu?
I popiše oni turu sve veseli, kad onaj prvi opet pita:
– A oklen iz Bosne?
– Iz Sarajeva.
– Uh, Sarajevo?! Bravo bolan, i ja sam iz Sarajeva. Ajde onda da popijemo još jednu turu za Sarajevo !
Popiše oni još po jednu turu, kad onaj prvi kaže:
– A u koju si školu išao jarane?
– Pa maturirao sam u Mehmed “Meša” Selimović 1966.
– Ćuj ne mogu vjerovat’? Pa i ja sam maturirao u Mehmed “Meša” Selimović 1966. godine.
Pa da popijemo po jednu u to ime i još po jednu u “Mešino” ime! I tako oni piju još dve ture, kad u kafanu ulazi jedan stalni gost i pita kelnera:
– Pa, šta ima danas?
Kelner mu odgovara:
– Ništa bolan, blizanci Omerovići opet pijani.

e bas mi je drago da ti , komunisti nisu tebi i tvojima ista uradili.

a i vec sam ti i rekao , petparacko pisanje vecernjih novosti a bez relevantnih linkova , za mene je ...0.

s druge strane , nesto se previse ritas tu oko komunista.

jer sesada stidis svoje proslosti sto si bio komunista ili je nesto drugo u pitanju.

i pogresnoj se osobi obracas , jer marsovac i je bio u sta ti ja znam , nekim polozajima ali i ne partijas.

dal ti to mozes razumeti ...pitanje sad.

Petparačko pisanje ''Većernjih novosti''?:lol: Verovao ili ne, ima i drugih ljudi koji su završili škole i posvetili se temeljnim istraživanjima i napisali knjige o zločinima komunističke bande. Verujem da ti neće biti teško da guglaš. U pitanju su dokumentovane naučne istorijske činjenice.
Dokaz da je komunistička zločinačka i destruktivna filosofija jeste i njen pokušaj da uništi i zatre jednu od osnovnih čovekovih potreba, potrebu za religijom, i da je zameni sopstvenim nakaznim Weltanschauungom.

Nikad nisam bio komunista, niti iko moj. Potičem iz pristojne porodice.

Petparačko pisanje ''Većernjih novosti''?:lol: Verovao ili ne, ima i drugih ljudi koji su završili škole i posvetili se temeljnim istraživanjima i napisali knjige o zločinima komunističke bande. Verujem da ti neće biti teško da guglaš. U pitanju su dokumentovane naučne istorijske činjenice.
Dokaz da je komunistička zločinačka i destruktivna filosofija jeste i njen pokušaj da uništi i zatre jednu od osnovnih čovekovih potreba, potrebu za religijom, i da je zameni sopstvenim nakaznim Weltanschauungom.

Nikad nisam bio komunista, niti iko moj. Potičem iz pristojne porodice.

tako je i drago mi je da se slazemo da je Vecernjak -petparacki list , bio i ostao.

ups , kazu i neki Informrt je i na jos nizim ....

nigde ama bas nigde i ne stoji bilo kakva prisila , ne verovati , pa i to i bilo cija magla ups religija.

sto su ljudi , narocito u SRBIJI , bili ti koji i jesu uzimali da je to , zvanicna politika , je druga stvar.ULIZICA JE BILO NA PRETEK i , cekaj , gde li su ti svi , komunjarske fufe otisle .

a vec , da se ne ponavljam da sam i licno iskusio te i takve , cuvare...a da su i postali velikiiiii SRBI , VERNICI i sikanirale druge ......a bili veliki komunjare.

i bas mi je drago da Ti potices iz pristojne porodice , neg , me samo interesuje a tko je ikada i na koji nacin , te i prozvao da nisi. HMMM

i veoma mi je drago citati , kako sve ide najbolje u Srbiji.i nadam se da i ti si i deo toga napretka i boljitka.

- - - - - - - - - -

i eto kasno kod nas , rano kod vas

na TV ide serija MIDSOMER MURDERS

zanimljivo ,

Свест се не мења никад. То је покушај збуњивања, који увек резултира тим сукобима. Не треба мењати свест обичном човеку, са њом је све у реду. Треба мењати свест елите.
Они треба да се прилагођавају, а не народ.

оће то од врућине.

И можете да пените на Мајкија колико год хоћете, али- у овоме што је написао у пар постова има и превише истине.:roll:
Није он ништа "генерализовао", нити је игде рекао да су сви такви; али, да их има -видимо то и сами, и на овим странама.
Србију су увек из "сра*а" вадили Шумадија и Поморавље, а у исто их враћали "нагонице"; (шумадијски израз за избеглице:lol:); и опет- није генерализација, већ врло честа појава.
Прц!:lol:

Хтео си да кажеш ужу Србију су вадили из ср. ? То да али ваш проблем и јесте што видите Србију само ту где сте ви и што вам нико ван тог централног језгра није довољно Србин.

И ето, дођосмо до горке спознаје да су највећи комунци на овој теми управо из Шумадије (са изузетком Марлона). :lol:
И да су окосницу шесте личке чинили управо они, Шумадинци. :D

- - - - - - - - - -

оће то од врућине.

Машта човек, не замери му. :D

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back