скупштинска кафана парт 16

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
da...rusku silu u avganistanu su shebale avganistanske zene, u sumadiji je slicno...poenta nije da ovim pisanjem stvaramo razdir ali toliko priseravanja od dodjosa ovde nisam chuo ni od naprednih botova m, ko da im je ovo dedovina pa misle da polazu ikako pravo
Свакако разумљиво, нико не воли да буде гост, свако хоће да буде домаћин; избегли Срби покушавају да прилагоде ситуацију ономе на шта су навикнути из својих средина, из којих су дошли. Проблем је у томе што су они стекли тај манир утицања изокола, мувања испод жита- нарочито Срби из Хрватске. Отуд ова трвења- то је овде врло контрапродуктивно.
Српско језгро- Шумадија и Поморавље, презире такве технологије и та секташка умрежења, која се овде стварају. А и стрпљење истиче.
Компликована тема о менталитетима Срба, али ово је суштина тезе.

ti znas...reko li ja da je olos iz dijaspore jedan od najgorih... take ko marsija su trojke nalazili i ucili pameti

- - - - - - - - - -

samo zbog ovakvih bljuvotina da nina ima iole mozga banovala bi za stalno ovu dileju... al jok ona duva u hrvatsko prolece... sta kaze obelezavao stanare...

e vis , za razliku od tebe , marsovac je itekako i bio ukljucen u spoznaji toka dogadjaja.

a ti dete , samo mislis da znas,

a misliti i znati su dve , potpuno razlicita pojmovna znacenja.

e sad , za marsovcem je i ostalo nes i zapisano , da je i pokusavao , da se ludilo spreci.

a vidimo da besnilo jos traje , vakcina je nedovoljno ili ga i uopste nema.

e vis , za razliku od tebe , marsovac je itekako i bio ukljucen u spoznaji toka dogadjaja.

a ti dete , samo mislis da znas,

a misliti i znati su dve , potpuno razlicita pojmovna znacenja.

e sad , za marsovcem je i ostalo nes i zapisano , da je i pokusavao , da se ludilo spreci.

a vidimo da besnilo jos traje , vakcina je nedovoljno ili ga i uopste nema.

ti si naopak q na monociklu

Свакако разумљиво, нико не воли да буде гост, свако хоће да буде домаћин; избегли Срби покушавају да прилагоде ситуацију ономе на шта су навикнути из својих средина, из којих су дошли. Проблем је у томе што су они стекли тај манир утицања изокола, мувања испод жита- нарочито Срби из Хрватске. Отуд ова трвења- то је овде врло контрапродуктивно.
Српско језгро- Шумадија и Поморавље, презире такве технологије и та секташка умрежења, која се овде стварају. А и стрпљење истиче.
Компликована тема о менталитетима Срба, али ово је суштина тезе.

jednom davno unekoj zemlji na balkanu , bese jedna BUDALA nad budalama i pokusavala sa drugim budalama , da svest ljudi se podigne na visi nivo , u pokusaju dase spreci nadolazeci brato ubilacki rat.

i nazalost se i desilo

a bogami , vidim da se ceka samo neka varnica da ipet potpiri zar , zar mrznje i zelje za osvetom i opet ce nevini stradati i opet ce , oni koji i potpiruju

bit nagradjeni

- - - - - - - - - -

ti si naopak q na monociklu

ma vazno je da si ti naseo fino na tom q.

i da sada sa mazohistickim uzivanjem , gledis na sve i svakog.

jel se secas , onoga davno bese reci i slogana njegovoga

TAKO TREBA :rtfm:

jednom davno unekoj zemlji na balkanu , bese jedna BUDALA nad budalama i pokusavala sa drugim budalama , da svest ljudi se podigne na visi nivo , u pokusaju dase spreci nadolazeci brato ubilacki rat.
Свест се не мења никад. То је покушај збуњивања, који увек резултира тим сукобима. Не треба мењати свест обичном човеку, са њом је све у реду. Треба мењати свест елите.
Они треба да се прилагођавају, а не народ.

i nazalost se i desilo

a bogami , vidim da se ceka samo neka varnica da ipet potpiri zar , zar mrznje i zelje za osvetom i opet ce nevini stradati i opet ce , oni koji i potpiruju

bit nagradjeni
a neki ko ti da pobegnu i prde iz dijaspore... nemas reference da govoris o istoriji ni kao profesionalac ni kao ljudsko bice jer onu bljuvotinu o kragujevcu sto si napisao, a niko na to ne reaguje govori koji si bolesnik... a i oni nisu nista bolji i srbi su isto ko sto si ti.

19420905_10209359927139740_423644853161329056_n.jpg

:lol:

i nazalost se i desilo

bit nagradjeni

- - - - - - - - - -

ma vazno je da si ti naseo fino na tom q.

i da sada sa mazohistickim uzivanjem , gledis na sve i svakog.

jel se secas , onoga davno bese reci i slogana njegovoga

TAKO TREBA :rtfm:

iq ti je u minusu jer naopak q znaci da si doope a bas si to... dupe na monociklu puno gowana gluposti

a neki ko ti da pobegnu i prde iz dijaspore... nemas reference da govoris o istoriji ni kao profesionalac ni kao ljudsko bice jer onu bljuvotinu o kragujevcu sto si napisao, a niko na to ne reaguje govori koji si bolesnik... a i oni nisu nista bolji i srbi su isto ko sto si ti.

vako , sine moj a moga bi mi i bit sin.

prvo bi i trebao ista da znas o marsovcu da bi i mogao da etiketiras , no i za oprostit ti je.

sta ces mladost , glupost

elem , ako je marsovac i po sluzbenoj duznosti i putovao po onoj bivsoj zemlji i recimo , nebrojano puta i bio u KRAGUJEVCU.

podve osnove

TECA , STARI KRAGUJEVCANIN je ozenio stariju sestru od moga oca ..

drugo

Od bise zene TECA , ozenia sestru od bovse mi taste. srecom nema vise taste

elem , taj je 4 generacija starosedioca i kuca , u centru Kragujevca.

dakle , nisu to iz okoline , ki neki.

i dal ista znam o tim dogadjajima, i tko su prikupljali i odveli pred smajsere, je ODAVNO DOKAZANO.

niti znam dal si ti iver , od ovijeha koji ucestvovali u pomaganju ili nisi...

al bi i trebao da imas i dozu ..

ma ups , nemas ti , niti i mozes imati...

- - - - - - - - - -

iq ti je u minusu jer naopak q znaci da si doope a bas si to... dupe na monociklu puno gowana gluposti

a jel , vidim da si gladan i da bi , itekako i zeleo da nes pojedes.

trk , brzo do svoga avcica da ti udeli barem i neku kosku sa njegove trpeze

Свест се не мења никад. То је покушај збуњивања, који увек резултира тим сукобима. Не треба мењати свест обичном човеку, са њом је све у реду. Треба мењати свест елите.
Они треба да се прилагођавају, а не народ.

pa , kako ces promeniti svest toj takozvanoj eliti , ako ih narod ne promeni.
Istorija je pokazala i dokazala da se ELITA menja samo na JEDAN NACIN.

i svi mi , tj , svi oni koji su ukazivali , sta ce se dogoditi , su ili vani ili ih vise nema.

umesto da se argumentima vodi rasprava , uvijek a to nam je u mentalitetu , da , se pocne sa SILOM koja se koristi kao argument.

meni licno , krivo mi je sto se desilo sa SFRJ i krivo mi je jer sam i UKAZIVAO , gde i na sta ce nas POLITICARI ODVESTI.

meni licno , krivo mi je sto se desilo sa SFRJ i krivo mi je jer sam i UKAZIVAO , gde i na sta ce nas POLITICARI ODVESTI.
Криво је сваком разумном; али, не треба више око тога трошити речи. То није више на столу, и не треба никога у то више увлачити. Било је превише штете за Србе, и више није ни важно зашто.
Просто треба од тога одустати.

pa , kako ces promeniti svest toj takozvanoj eliti , ako ih narod ne promeni.
Istorija je pokazala i dokazala da se ELITA menja samo na JEDAN NACIN.

i svi mi , tj , svi oni koji su ukazivali , sta ce se dogoditi , su ili vani ili ih vise nema.

umesto da se argumentima vodi rasprava , uvijek a to nam je u mentalitetu , da , se pocne sa SILOM koja se koristi kao argument.

Kao što je crvena banda pobila kraljevsku porodicu. Posle toga su zaveli ono što je u istoriji poznato kao ''crveni teror'' u kojem su pobili preko 250 000 ljudi. Onda kad su sa nacistima podelili Poljsku, pobili su preko 20 000 poljskih oficira i preko 130 000 poljskih ratnih zarobljenika. U Latviji, Letoniji i Estoniji crvena banda pobila preko 20 000 civila. Da ne zaboravimo i Hlodomor, u kojem je glađu ubijeno između 7 i 10 000 000 Ukrajinaca.
Što se tiče komunističkih zločina u Srbiji, već ti je pokazana mapa sa detaljnim lokacijama istih. Komunistička bagra je u Srbiji pobila između 53 000 i 110 000 ljudi, od toga samo u Beogradu između 25 i 30 000.

necem zinat sremica jedna mi donela pitu sa spanacem :plez:

- - - - - - - - - -

pomor su napravili u bg i po shumadiji... licke krajiske il kake vec behu divizije crvenih ubica, sve vidjenije ljude pred zid

a njihova deca i unuci opet zaseli

па ебешга. ко нам је крив кад смо никакви.
тако они кажу за нас Сремце, а ни ти ниси бољи од њих :lol:

дугујеш виц кад опет огладниш ;)

Poslednja izmena:
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back