12 hiljada
Domaćin
- Poruka
- 4.256
Prvo slaze, "opljune" da neko ima 2-3 nicka i jos stosta a posle kaze "mir"..
Mnogo se nakupilo ludaka ovamo.
И ја мрзим оне који имају или су имали више од једног ника.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Prvo slaze, "opljune" da neko ima 2-3 nicka i jos stosta a posle kaze "mir"..
Mnogo se nakupilo ludaka ovamo.

И ја мрзим оне који имају или су имали више од једног ника.![]()
Prvo slaze, "opljune"...
И ја мрзим оне који имају или су имали више од једног ника.![]()
Цифре све говоре.![]()
једном је Носфи овде лепо написао за Крагујевац, ваљда ''црвени Крагујевац''. Само ми је употпунио слику.
.
Ti vrlo dobro znas jer nisi od juce, kao i ja, da smo sto nasilnim banovanjem, sto samobanovanjem imali za sve ove godine vise od 1 nicka, cak je jedno vreme, mislim da je jos uvek, dozvoljeno imati rezervni nick za slucaj banovanja "ako si miran", ali da sam se koristila sa 2 nicka istovrermeno, a kamoli u kontekstu onoga sta ne znas sta je napisano, nikad nisam.
Ja se ne krijem, odazivam se i danas na Picolo i da me ne mrzi, vratila bih taj nick, ali posto svi znaju da sam to ja, nema ni preke potrebe za tom gnjavazom. Ne krijem se, ne koristim 2 nicka, ni ovako ni istovremeno, nikad i nisam istovremeno, pa se ne ubacuj kad ne znas u kom kontekstu je prethodno napisano.

nekoliko kojih se prisecampa što dodjoste medju nepoštene?
men se tu nešto ne uklapa....
I naravno da žulja Zastava Kragujevac kad ste od Tite dobili pare zbog zemljotresa
pa umesto da popravljate kuće vi kupili Pe-Ze-jca
Da vidi komšiluk kako se ima...
- - - - - - - - - -
meni strašno nedostaju Forumaš Veličanstveni, Maršalov Prijatelj, Navodni Heroj, Nepozvani Junak, Badža Poštenjačina... i još mnogi...
behu i ovi ako nisu spojeni 
onda jos gore da sa njima pricas... jednom ozna uvek ozna... jednom moderator uvek sa administracijom na prs'...Цифре све говоре.![]()
једном је Носфи овде лепо написао за Крагујевац, ваљда ''црвени Крагујевац''. Само ми је употпунио слику.
- - - - - - - - - -
Међ' мојима није било озна-ша.
Ух, баш ти је мерило. Један изрод па ћемо да градимо просек.![]()
Овај вас је оцрнио најгоре могуће. Висок, "фаца", спика о Србству на коју 90% људи пада, оде ( 1 бамби зато што је отишао тамо) у Украјину и месецима се слика за инстаграме а кад треба да се сачекају нацисти глуми повреде. Једном ипак оде и побегне с положаја.Пробао да превари за неке паре и све су му толерисали ( руси, велике душе словенске) али кад је кренуо са неким причама деси му се овај блам да га снимају везаног и отерају.
И не буде му доста него по фб још увек глуми ратника.
Ово је бољи пример од рекла - казала пре 100 година. Видео, у боји.![]()

Драги, он је комбинација Лика/Срем, тако да на кога је побегуља можемо само да гатамо.![]()
pa što dodjoste medju nepoštene?
men se tu nešto ne uklapa....
I naravno da žulja Zastava Kragujevac kad ste od Tite dobili pare zbog zemljotresa
pa umesto da popravljate kuće vi kupili Pe-Ze-jca
Da vidi komšiluk kako se ima...
- - - - - - - - - -
meni strašno nedostaju Forumaš Veličanstveni, Maršalov Prijatelj, Navodni Heroj, Nepozvani Junak, Badža Poštenjačina... i još mnogi...
Не причам о непоштењу већ о разликама у менталитету.
Од македонских Срба до Срба у Загорју и Жумберку...мене, у суштини, смарају те поделе које овде видимо свакодневно.
И нису то никакви дошљаци Проки, већ повратници.
Рецимо, моја породица с татине стране је из Дечана. Мамини су са Метохије кренули ка северу у великим сеобама....
С друге стране, ја капирам да те разлике у менталитету могу да сметају.
Али ако се неко вратио у прапостојбину, купио плац, направио кућу, ради....не знам што би ти сметао његов нагласак ако се објективно уклапа у друштво.
lakse ja nama sa ustasama balijama siptarima i dukljanima no srpskim hrvatima, srpskim bosancima, srpskim albancima, srpskim crnogorcinama... za prve znas ko su i sta su, a za ove potonje se zaebes pa pomislis da su srbi ko ti... a ono zabac na metli.
istorija braco srbi, citajte ko je i odakle srbiji bio najveca stetocina od 1945 naovamo...
Банализујеш максимално.

zato je danas nemacka jaka jer se zna red ko gde pripada a vode najljigaviju spoljnu politiku tzv menjanja svesti kod srba da su doseljenici vazniji od starisedelaca... i zato su retardi iz bosne hrvatske kosova i cg na vlasti u srbiji da bi ubili slobodiljubivi duh shumadihe gde su nacisti pravili najvece zulumei zamenili ga poltronskim i licemernim ljigavcima sto smo ih uvezli iz hrvatske bosne i sa kosova.
Немаш ти појма,обични прде метла дрке дрке џон који лупа за медаљу...још сутра па да прође мијена,да те мало пусти та манта иначе брале смараш за медаљу.Твоје теорије су на нивоу основне школе(од тебе историју боље знају основци), ајд што си србофоб већ си и досадан.Огадио си ми кафану да ћу само разбити чашу и одох даље.

Hahahaha, Marlone koje gluposti i generalizacije ti pišeš po nekad.![]()

jok i neНе стављам ја никог на игноре па ни дилеје као тебе.
Ти си мени ултра забаван али кад сам расположен па се заиграм.Али данас је баш превруће за глупости...
znaci da javno lazes a i to je osobina sa velikim O.Драги, он је комбинација Лика/Срем, тако да на кога је побегуља можемо само да гатамо.![]()
dobro