скупштинска кафана парт 16

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Отишло је све у к* зато што то обично значи да Срби нису људи, јер је то флоскула коју често користе управо антисрби и српски аутошовинисти.

Ne znam malo više pozornog čitanja nije na odmet.Mi smo ljudi,Srbi pa pravoslavci.Ako neko ne razumije tu poruku patrijarha Pavla onda je suvišno dalje širiti temu,nema smisla.

Otišao sam zato što je otac ostao u Zvorniku i tu "dobio" stan. A u Srbiji sam bio u dedinoj kući. Ni od Republike Srpske nisam dobio ama baš ništa. Mnogi i u Srbiji i ovde su se obogatili na prodavanju humanitarne pomoći i izbjeglicama. Možda je šlag na tortu ali je činjenica. Da se vidjeti i iz pisanja na forumu.

Ја бих баш волела да могу да схватим из нечијег писања по форуму да се бавио тиме. Рекла бих му реч-две. :mrgreen:

Pa ako imaju i dva pasoša pa šta? Time si ti bolji ili veći Srbin od njih? Šta tebe briga kako se neko predstavlja napolju? Pri tome iole normalan Srbin sigurno za sebe neće reći da je Hrvat. I da vrijeđanje porodice nije dozvoljeno. Još jedan onakav post i ideš na odmor,

tacno... al takav hrvat dodje ovde i predstavlja se srbinom u 3pm... tis uz rs ti bi trebo da ih mrzis al izgleda da si i ti u ljubavi sa njima :lol:

Света Столица није прогласила накакав мораторијум гледа народа шизматичког, тј. славјаносербскога, па према томе.. и тако то :mrgreen:

А да ли ти је сада јасно зашто је такође штетно називати Србе грбавима и крезубима? :)

pricamo o ljudima sa dva pasosa koje se kurce da su srbi a predstavljaju se ko hrvati napolju... ovaj bosanski magarac je sve naopako pobrkao

- - - - - - - - - -

a gdes ti video da ih mrzim?

Pa zapravo si samo o njima i pisao,uz ogromnu i nenormalnu dozu mržnje.Sve sami mesožderi na traktorima što idu na ručak a ne zovu te.
Ondak sam rekao budimo ljudi,ti si rekao nemoj ti meni te bosanske fore ljigo ljigava.
Ondak sam rekao si normalan brate Srbine šta to pišeš,a ti si rekao lud ti je tata što te pijan pravio.
I tako baš i ne kontam niko te nije vređao a sve što si ti radio je samo mržnja i vređanje svih Srba van Srbije.

Капирам да желиш да смириш ситуацију, али те подсећам да си у доброј мери и сам допринео.

Apsolutno ne, od prvog dana na ovom forumu pišem o svim Srbima kao celini, bez ijedne podele. Imam familije, bliže i dalje u RS, kao i nekih koji su u Hrvatskaoj, ali najviše kao izbeglice u Srbiji i Americi. Za mene su svi oni jednaki, Srbi su. A da li su grbavi ili nisu, to govore njihova dela i ništa više. Nadam se da ćeš to jednom da shvatiš i prihvatiš.

Ne znam malo više pozornog čitanja nije na odmet.Mi smo ljudi,Srbi pa pravoslavci.Ako neko ne razumije tu poruku patrijarha Pavla onda je suvišno dalje širiti temu,nema smisla.

Понављам, у тој поруци патријарха Павла 'уточиште' су нашли антисрби и српски аутошовинисти.

А време је да прво будемо Срби.

Apsolutno ne, od prvog dana na ovom forumu pišem o svim Srbima kao celini, bez ijedne podele. Imam familije, bliže i dalje u RS, kao i nekih koji su u Hrvatskaoj, ali najviše kao izbeglice u Srbiji i Americi. Za mene su svi oni jednaki, Srbi su. A da li su grbavi ili nisu, to govore njihova dela i ništa više. Nadam se da ćeš to jednom da shvatiš i prihvatiš.

Не на начин на који ти то пласираш.

To i jeste kamen spoticanja.

naši su nekako pitomi , nisu naučili da se laktaju , da otimaju i varaju pa im sve to nekako izgleda divlje . Veliki je problem sto srbi nisu klanovski kao drugi uređeni .

Dok srbi iz bosne rade za sebe , srbi iz srbije rade za amere ili ruse ili štatijaznam koga i nikako da se makar malo organizuju i udruže .

Pre neki dan je bila emisija o Rankovicu ......ubijen .....pa se čekalo poprilično da dođe neki srbin koji će da vodi računa o srbima i došao je milošević ......ubijen .....koga mi imamo u vrhu vlasti ko vodi računa o srbima ......godinama nemamo nikog .

Sve su to neke koalcije sa manjinama gancima a ponajmanje sa srbima

Pa zapravo si samo o njima i pisao,uz ogromnu i nenormalnu dozu mržnje.Sve sami mesožderi na traktorima što idu na ručak a ne zovu te.
Ondak sam rekao budimo ljudi,ti si rekao nemoj ti meni te bosanske fore ljigo ljigava.
Ondak sam rekao si normalan brate Srbine šta to pišeš,a ti si rekao lud ti je tata što te pijan pravio.
I tako baš i ne kontam niko te nije vređao a sve što si ti radio je samo mržnja i vređanje svih Srba van Srbije.
do sad si promenio tri identiteta od srbina na kub, borca u rovu, duhovnika koji ne orepoznaje sv. petku i cetnuckog koljaca koji blage veze nema o cetnickom pokretu... za vas iz rs koji ste se ivde naselili napravio bi test opste srpske kulture i proso bi jedan od 10.000... to ima u svim razvijenim eu drzavama

logout sa teme jer sa neobrazovanim dilejama ne pricam... bio test da pokazes pravo lice... papa

šta to imaju srbi iz bosne , hrvatske i crne gore a nemaju srbi iz srbije .....pa imaju neko unutrašnje jedinstvo gde jednostavno pomažu jedan drugog . Kod srba iz srbije je prosto nemoguće jer vlada pravilo krave i komšije .

Fascinantno je kako su se ti ljudi pristigli nakon ratova uklopili u naše društvo i kojom brzinom su ušli u strukture vlasti . Recimo neke lične sposobnosti koje poseduju ti narodi su presudni , recimo sposobnost za malu privredu i uopšte biznis .

PS na primer , jedan od najačih u industriji nameštaja je došao kao izbeglica i sa IZNAJMLJENOM mašinom uspeo ......recimo Erdevik , selo u Sremu , poznato po broju pridošlih i po razvijenosti .....i nisu izbeglice krenuli da sade pšenicu i kukuruz , nego odmah duvan jer znaju kako se prave pare :mrgreen:

i ne trzaju se oni mnogo na zakone i pravila , tu samo važi da cilj opravdava sredstvo .

Suština je da je bilo lako biti Srbin u Srbiji (mnogi su bili nekakvi Jugosloveni) ali je bilo teško biti Srbin u Hrvatskoj i BiH, ili KiM. Tamo su morali da se brane, ne samo fizički, već u svakom smislu. A najgore od svega je bilo što mnogi Srbi iz Srbije nisu imali pojma da u SR Hrvatskoj žive Srbi.
Moja najveća zamerka Srbima izbeglicama je što masovno odbijaju da se uklope u lokalne običaje, zadržavaju govor iz svog kraja, pre svega. Pre njih su se takođe Srbi doseljavali u Srbiju i brzo su se adaptirali i prilagodili. Jedino su Crnogorci odbijali da prihvate lokalne običaje. Ostali koji se presele, recimo iz Vranja ili Leskovca, brzo prihvate govor mesta u koje su došli. Možda je to zbog masovnosti, ne znam?

ебеш чашу, кад већ ниси разбио нос оном Швабову из Остмарка што ти је хвалио АлеВуа :lol:

Uf bilo je tvrdo druženje,zapravo ti AustroUgari vole i jesti i piti.Stalno su me pitali jel treba nešto da plate.Dobro sam ih nahranio uz velike količine alkohola,morao sam biti dobar jer mi pola robine radi kod tog Austrijanca.Pričali smo na engleskom,zanimljivo da mnogo vole Vučića a RS simpatišu u smislu kako smo u opasnosti od Turaka i njihovog vraćanja na Balkan.U suštini djelovalo mi je kao da gledaju na BIH kao na potencijalni plijen,ko prije njegovo.Nekada smo tako jadni...

па сад, да ли смо верници.. ономад је Свети Отац за сличне нама рекао да су истина рђави кршћани, али зато су добри католици. тако да.. :mrgreen:

oni se nije odnosilo na tebe vec na rifketa i ovog kvazibosancerosa sto imaju po tri lica za svaku potrebu

ne zna za toplicu a oce u srbiju....za svapsku ce da uci o kajzeru naravno al za toplicu ga zabole :lol:

Ја бих баш волела да могу да схватим из нечијег писања по форуму да се бавио тиме. Рекла бих му реч-две. :mrgreen:

Imamo onog lika, čuvara u zatvoru, iz Niša, koji se hvalio da je na ratištu ukrao foto aparat iz srpske kuće. Baš smo ga fini najeli g***ima, kako je i zaslužio. Ako se ne varam, on je nakav liberal, natoljub, tako nešto?

- - - - - - - - - -

А да ли ти је сада јасно зашто је такође штетно називати Србе грбавима и крезубима? :)

Ne, to je samo istina koja tebe boli, ali je tako kako je. Takvig grbavih i krezubih imaš svuda po svetu, samo je ovde veća koncentracija jer mnogi još uvek veruju u društveno i besplatno, čekaju da im država pomogne, kao nekad. Tad im je pomagala, danas to plaćaju.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back