јанпи
Elita
- Poruka
- 21.789
Пустио Раднички 2 @ 11.00
X2 је онда неких 4.50 најмање
Дај шта даш да спасавамо сезону
Дај шта даш да спасавамо сезону
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Svim obaveznim drzavnim fondovima na svetu, ne pricam samo o Srbiji.Ma slusaj bre covece, idi leci se psihicki, em si neznalica, em si pun kompeksa koje istrises i gusis neznanjem koje nameces jos kao pamet.
Kakva brer masa zdravstvenih fondova kad postoji samo jedan? Kako besmislene bolnice kad ih i na tom zapadu kojim se hvalis kao da si odande i kao da bi te pak i oni uvazavali, ima drzavnih bolnica? Kakve su cene usluga prenaduvane kad su zdravstvene usluge besplatne?
I na kraju za lekare i jednim delom i u pravu, ali ko si ti da to odredjujes, ti koji ama bas ne znas nista? Sta si ti zavrsio, u cemu si ti strucan?
Idi istresaj mrznju prema drzavi i ovom narodu a narocito onima koje ljudi cene, a tebe ne, i narocito prema humanim ljudima, na drugo mesto!
Svim obaveznim drzavnim fondovima na svetu, ne pricam samo o Srbiji.
Necu, i ja ima da odredjujem sta ja hocu, a ne da mi drzava nalaze kod koga da se lecim.
Ma bezi bre, skupina neznalica i monopolista koji ne znaju ni tablicu mnozenja do 12.
U cemu su monopolisti? I da jesu a nisu jer postoji privatni sektor, a u okviru drzavnog hiljade lekara koje mozes da promenis ako ti se jedan ne dopada, ti tvrdis da su bolnice besmislene, besmislicarske da je smesan i sam taj izraz uz to sto je pogresan? Pa zapitaj se jesi li ti na mestu osoba kad jedini ovako mislis? Da se razbolis, ti ne bi imao gde drugde da odes nego u bolnicu i sta mekeces? I to ma gde da zivis, ne samo ovde u Srbiji.
Sta izgravas, sta se pravis, kome si ti interesanstan sa ovakvim stavovovima i pisanijima? Pa pretera ga da je ovo preslo u najmanju ruku u kompleks,a u najvecu necu ni da pisem u sta.

сад ће ти дође марси да ти каже колико престижних наших доктора постоји само у његовој канади,
наши лекари који су сам Врх у поређењу са њиховим медицинским "павијанима".
Сам си га призвао,ја ти не могу помогнем![]()

nego , posto si Ti veliki znalac o svem i svacem , koje Ti licno iskustvo imas o DJUNGLI.
neg , jel znas , kakve su studenkinje mlade , pratile matoroga, ruznoga , debeloga, celavoga , marsovca.
os mozda sliku , po povratku ili pre polaska ili
- - - - - - - - - -
I kako su ti lekari produkt socijalističkog obrazovanja bez kojeg ne bi ni bilo lekara.![]()
Али само социјалистичког образовања, јер данашњи млади лекари не знају ништа.
- - - - - - - - - -
БТВ, Ками је легенда.
Керкира је опет у својој Маја Николић фази.
Po propasti samoupravnog socijalizma, obrazovanje per se je prestalo da postoji. Niko više ništa ne zna.
Nisi ni blizu Marsiju i njegovom street meat.
Jel' ti ides zbog sebe da odmaras, ili da postavljas ovde slike? I da "referises"?
Pa meni bi to bio zamor a ne odmor.

Али само социјалистичког образовања, јер данашњи млади лекари не знају ништа.
- - - - - - - - - -
БТВ, Ками је легенда.
Керкира је опет у својој Маја Николић фази.
Пустио Раднички 2 @ 11.00
Дај шта даш да спасавамо сезону![]()

Irone, povuces me za pimpek.

Aca je kralj, sisajte ga vi Cecini fanovi.![]()