скупштинска кафана парт 16

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ma slusaj bre covece, idi leci se psihicki, em si neznalica, em si pun kompeksa koje istrises i gusis neznanjem koje nameces jos kao pamet.

Kakva brer masa zdravstvenih fondova kad postoji samo jedan? Kako besmislene bolnice kad ih i na tom zapadu kojim se hvalis kao da si odande i kao da bi te pak i oni uvazavali, ima drzavnih bolnica? Kakve su cene usluga prenaduvane kad su zdravstvene usluge besplatne?

I na kraju za lekare i jednim delom i u pravu, ali ko si ti da to odredjujes, ti koji ama bas ne znas nista? Sta si ti zavrsio, u cemu si ti strucan?

Idi istresaj mrznju prema drzavi i ovom narodu a narocito onima koje ljudi cene, a tebe ne, i narocito prema humanim ljudima, na drugo mesto!
Svim obaveznim drzavnim fondovima na svetu, ne pricam samo o Srbiji.

Necu, i ja ima da odredjujem sta ja hocu, a ne da mi drzava nalaze kod koga da se lecim.

Ma bezi bre, skupina neznalica i monopolista koji ne znaju ni tablicu mnozenja do 12.

Svim obaveznim drzavnim fondovima na svetu, ne pricam samo o Srbiji.

Necu, i ja ima da odredjujem sta ja hocu, a ne da mi drzava nalaze kod koga da se lecim.

Ma bezi bre, skupina neznalica i monopolista koji ne znaju ni tablicu mnozenja do 12.

U cemu su monopolisti? I da jesu a nisu jer postoji privatni sektor, a u okviru drzavnog hiljade lekara koje mozes da promenis ako ti se jedan ne dopada, ti tvrdis da su bolnice besmislene, besmislicarske da je smesan i sam taj izraz uz to sto je pogresan? Pa zapitaj se jesi li ti na mestu osoba kad jedini ovako mislis? Da se razbolis, ti ne bi imao gde drugde da odes nego u bolnicu i sta mekeces? I to ma gde da zivis, ne samo ovde u Srbiji.

Sta izgravas, sta se pravis, kome si ti interesanstan sa ovakvim stavovovima i pisanijima? Pa pretera ga da je ovo preslo u najmanju ruku u kompleks,a u najvecu necu ni da pisem u sta.

U cemu su monopolisti? I da jesu a nisu jer postoji privatni sektor, a u okviru drzavnog hiljade lekara koje mozes da promenis ako ti se jedan ne dopada, ti tvrdis da su bolnice besmislene, besmislicarske da je smesan i sam taj izraz uz to sto je pogresan? Pa zapitaj se jesi li ti na mestu osoba kad jedini ovako mislis? Da se razbolis, ti ne bi imao gde drugde da odes nego u bolnicu i sta mekeces? I to ma gde da zivis, ne samo ovde u Srbiji.

Sta izgravas, sta se pravis, kome si ti interesanstan sa ovakvim stavovovima i pisanijima? Pa pretera ga da je ovo preslo u najmanju ruku u kompleks,a u najvecu necu ni da pisem u sta.

U tome sto postoji mali milion nasilnih regulacija koji ogranicavaju druge ljude da rade ono sto zele iz njihovog sektora.
Jesu kao struka, nevezano za privatni sektor.
Pa niti jedan srpski lekar mi se ne dopada. Skupina umisljenih i neobrazovanih neznalica, kome normalnom to moze da se dopadne? :dontunderstand:
Moji izrazi nisu nikada pogresni, vec su originalni.
Ja ne mislim jedini tako. Sta mislis kako su cene lekarskih usluga tako abnormalno porasle za prethodnih 100 godina npr.? Jesi li znala da si ranije mogla da dobijes jeftinu i kvalitetnu lekarku uslugu sa cenom koja je manja od cene flase viskija? To su ozbiljne stvari koje pricaju ozbiljni ljudi. Sad, ja nisam kriv sto Srbi blage veze sa ozbiljnim ljudima nemaju; ama bre nemaju pojma da se obrazuju o bilo kojoj intelektualnijoj temi, pa misle da je sve kompleks. Ja srpskim malogradjanima iz srednje klase stvarno nisam kriv sto su toliko neobrazovani.
Kada se razbolim, mislim onako ozbiljno, u srpsku bolnicu mogu da idem samo da umrem. Za neozbiljne stvari, svakako necu da trazim pomoc srpskih neznalica od lekara, koji opet kazem, ne znaju nista.
Ma zabole me kome sam interesantan, a kome nisam. Ja samo i jedino uvek pisem istinu. Kome se ne svidja, neka ne cita, i toliko.

Ma nema bre da se povucem ni za inc, i neces da me nateras da manje pljujem te besmislicare. Ima jos vise da ih pljujem, u inat. Jer su besmisleni.

I ako je tebi normalno da stojis u redu ispred ordinacije Njegovog Velicanstva 4 sata da bi ti prepisao jedan jbeni antibiotik, i ako mislis da samo njegovo velicanstvo ima pravo da prepisuje antibiotike, a posle da lazu da je to zbog toga sto ih gradjani piju kao bombonice (istina je da su ih oni prepisivali kao bombonice), onda mi nemamo o cemu da pricamo.

сад ће ти дође марси да ти каже колико престижних наших доктора постоји само у његовој канади,
наши лекари који су сам Врх у поређењу са њиховим медицинским "павијанима".

Сам си га призвао,ја ти не могу помогнем :D

сад ће ти дође марси да ти каже колико престижних наших доктора постоји само у његовој канади,
наши лекари који су сам Врх у поређењу са њиховим медицинским "павијанима".

Сам си га призвао,ја ти не могу помогнем :D

I kako su ti lekari produkt socijalističkog obrazovanja bez kojeg ne bi ni bilo lekara.:mrgreen:

nego , posto si Ti veliki znalac o svem i svacem , koje Ti licno iskustvo imas o DJUNGLI.

neg , jel znas , kakve su studenkinje mlade , pratile matoroga, ruznoga , debeloga, celavoga , marsovca.

os mozda sliku , po povratku ili pre polaska ili

- - - - - - - - - -

Imam iskustvo Đungle iz Gvineje, Gane, Benina, NIgerije i Kameruna, ali nemam slika, zabranili vračevi da se slika.

I kako su ti lekari produkt socijalističkog obrazovanja bez kojeg ne bi ni bilo lekara.:mrgreen:

Али само социјалистичког образовања, јер данашњи млади лекари не знају ништа.

- - - - - - - - - -

БТВ, Ками је легенда.

Керкира је опет у својој Маја Николић фази.

- - - - - - - - - -

БТВ, Ками је легенда.

Po propasti samoupravnog socijalizma, obrazovanje per se je prestalo da postoji. Niko više ništa ne zna.

Jel' ti ides zbog sebe da odmaras, ili da postavljas ovde slike? I da "referises"?
Pa meni bi to bio zamor a ne odmor.

Ti si strašno ljubomorna i sujetna i nezadovoljna, baš puno i strašno.
Da li znaš koje su bile moje prve tene na Krstarici i zašto sam se uopšte registrovao na ovom forumu? E, pa baš su to bila putovanja i fotografije koje sam kačio na pdf Putovanja. Takvi nametljivi i nerazumni mi nisu bili na kraj pameti. A da sam znao koliko si ljubomorna, ne bih t ini napisao da bi uživli zajedno na tom prelepom mestu pored Donjeg Milanovca, gde nema ćevapa i drugih melvenih mesa i nema koka kole i sličnih gluposti. Samo domaće meso, sir, sok od zove domaći i paradajz, krastavac, domaće vino i samo domaća kafa, nema espresa i nesa. Prelepo mesto sa apartmanima u drveću, otvorena slikarsska galerija, muzej vina... ma lepota. Ali ti tako ljubomorna idi i čekaj onog Otočanina. Iš, bre, od mene. :ljutko:

- - - - - - - - - -

БТВ, Ками је легенда.

Данашњи млади лекари знају доста, али: 1. - заболе их она ствар за пацијента, осим ако им пацијент не плати, и 2. - сујетни су, и намерно подгревају ту сујету не би ли се боље продали, и опет је ту пацијент споредна ствар. То видимо и по томе што ниједан лекар није попио барем отказ ако не затвор онда када погреши, него сви лекару стану у одбрану свог колеге. И опет - ко ебе пацијента. 'Операција успешна, пацијент умро'.

A onaj se još nije dovukivo?
Vidim došli jataci...

- - - - - - - - - -

Пустио Раднички 2 @ 11.00
X2 је онда неких 4.50 најмање

Дај шта даш да спасавамо сезону :D

Izabereš 6 tekmi pa sistem ako dve puknu - bar da vrate pare
izgubih 8 dinara :lol:

- - - - - - - - - -

Uložio 105 a dobio nazad 97

dobro sam prošla, spavao sam kada sam došla,
moju tajnu neće saznati
nikad niko

ako pitaš kada sam se vratila?
rećiću ti - odavno, slagaću te ko iz topa

i njegov broj pocepaću i baciću
samo ja ću tačno znati gde
kao pas kad kost zakopa

- - - - - - - - - -

Ceca :heart:

Irone, povuces me za pimpek.
nikomnista.jpg

a sad mi daj poštarkin broj
da mesto tebe ja raskinem sa njom

da pozovem je
i kažem da si na Krsti i da si za mnom lud

PUSTIIII MEEEEE

a onda spustim slušalicu...

post-shop.jpg

Posta-2.jpg

Nemas pojma, Aca Lukas i Ana Nikolic su bukvalno Bogovi muzike za Cecu.

Zbog tebe sizofrenija
Ne pomaze ni hemija...

Ludilom predoziran
Kao pas te dozivam...

Ja ne znam ko moze i da pomisli da je Ceca iznad Ace i Ane? Taj nije normalan.

Ceca je neka laganica, sapunica, za ficfirice i domacice.

Aca i Ana su samo za true likove, hardcore stvari...

- - - - - - - - - -

Ceca je za komunjare, a Aca i Ana su za likove koji vole slobodno trziste, ukratko.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back