скупштинска кафана парт 16

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
iju... dve iljadarke na tomboli... vratih štetu i blagi plus :D
nešto razmišljam... da može da dodje 2-3 iljade dnevno pa da ne moram da radim
ženio bih se sledeći mesec.... dva tri puta makar... eno ih žene šetaju same po gradu...

dignem glavu a tamo maja prist
ona bi šćela da joj grizem list
ona bi šćela da zašljivi mene
malo morgen pored hrpe tako lijepe žene
nema sumnje lijepe su ko san

du-da du-da du-da du-da

e tako... juče... vrti-vrti-vrti... ništa ne dolazi, samo onaj kešbek u manjoj ili većoj meri...
navalili fenseri od bušnih gaća... zabolela me glava od matematike i kombinatorike i promene ključa izvlačenja...
a sad rekoh sebi, ajde Rasejani dok fenseri ne navale i danas...
još konjošu, pa će od 12 do 14 u Knez da ih Nina slika pa će onda da navale od 15h do 22h
mada danas će navale na fudbal

malo kasije ima da uzmem roštilj meso da nahranim familiju napaćenu
i današnju besplatnu paklu cigara
mislim, za cigare uvek može da se sakupi na tomboli, uglavnom...

20170520_155525.jpg

Sunce ti krvavo je.bem, ovi planiraju da prvo sruše stari tramvajski most, pa tek onda da sagrade novi.:eek::eek::eek::eek::dash::dash::dash::dash:

Da..to je vec koliko sam shvatila zavrseno..slusala sam u jednoj emisiji gde su doveli dva strucnjaka..i jedan od njih je bio iz cipa i bio je za rusenje a ovaj drugi covek lepo kaze nije problem da se napravi nov most sa dve trake tamo i ovamo i tramvaj , vec je problem gde ce tolike trake da se slivaju..misleci na Karadjordjevu iako ce seliti autobusku stanicu i na drugoj strani gde nema pravo osim u brdo..a most se rusi zbog beograd na vodi ..jer je bucan, tandrcu tramvaji ..predlog je bio i da se most ne rusi vec da se doda po jedan sa obe strane kao sto je Brankov most iz dva mosta
Pisala sam o Starom Savskom mostu , koji je Miladin Zaric spasao o nemackog miniranja kada su se povlacili

https://forum.krstarica.com/showthr...I-BEOGRADA?p=33951048&viewfull=1#post33951048

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back