скупштинска кафана парт 16

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Eto sad može Džugašvili...

Ja kada sam ga stavljao to admini reagovali...
žalila se nekpj omladina sa DS-SNS-SPS karticama za posao...

Rusi nemaju ništa protiv, našli domaći vernici u pare da se bune...

Potpunoi razumem. Drug Visarion je naterao Hitlera da ruča olovo a ono englesko svinjče mu je dolazilo na noge da traži pomoć.
Ako ne može neka skinu, imaju alate. :lol:

Овде само мали додатак - неће никога, али их и не да никоме! :lol:

:lol:

Али морамо приметити да се Рифкице прелако одрекла.
Очекивала сам озбиљнију конфронтацију, кад оно ништа. Није ни мени тако занимљиво. :manikir:
Ја затрептала, послала јој другарски пољубац и она пристала.
Нешто ту није уреду. :mrgreen:

u kafani punoj dima , sedi grupa i pije vino

daj krcmarice, donesi jos vina

da nam zivot , barem u vinu prodje

gledamo cure ali ne prilazimo

nas jure samo matorke

Vina natoci , nek ide zivot u tri pm..

a gde je muzika , krcmarice

evo još jedna zvezda Kanade i Amerike:

doduše od danas je moj refren kuća-kuća kuća-kuća
nihc poso...

sad da pojurim ovaj novi...

Очекивала сам озбиљнију конфронтацију, кад оно ништа. Није ни мени тако занимљиво. :manikir:

Zna nesto. :lol:

И мени је ту нешто сумњиво! :lol:

E, видела сам... по трејлеру бих рекла да је то уствари римејк првог дела? (само без моје миљенице :rtfm:)

Surka ,
mozes li mi pomoc shvatiti , tko su i sta su.
takoreci do juce , tacnije Drzava Kanade je oduzimala decu domacih ljudi i dala u Internate , koji su gle svi bili pod patronatom katolicke Crkve.
te skole su i trajale do 1960 godine , i pored skola , ima se i groblja , .
I bili su mazeni i pazeni , tj , gledali su da imaju pravu dijetu , onu bez hleba ali sa malo vode.
meso ai jezik svoj nisu smeli , nikako da pricaju i govore , jer bo , kako kazu su im bile smetnje da saznaju i ko su i sta su.
sa gubitkom svoga identiteta , tj nepoznavanjem i tko su i sta su i svoju bracu i sestre i nisu znali , i nisu bas voleli kaiseve i lance sa kojima su ih vaspitavali , mnogi su i bili izbaceni na Vrelini , Kanadske zime , da se utople a , ova mala , deca i nisu shvatili da se od Sunca i moze i ispeci.
I tako godinama i tek sada , preziveli iz takvih skola , vec desetljecima pokusavaju da TUZE Kanadu , za njihovu torturu , kako oni to kazu i za gubitak identiteta i svojih korena , za oduzivanje od svojih roditelja i za , gle ,mnogo dece koji su ne znajuci za svoje na nebu , osli kod katolickoga boga.

nikako mi nije jasno , dal mogu To sto se njima desavalo da i ukazem neku paralelu sa germanijom

ili ne.

a da , vec godinama UN ukazuju na takav tretman i zahtevaju od Kanadske vlade da se i otkolone , one stvari , koje i dovode do brzeg odlaska na drugi svet.

Eto, morala sam da listam unazad.
Koliko sam ja videla, Rifke je muvao MONIKU, a njega Sofija.
Kerkiru svi hoce, ona nece nikoga. Prorok se uspesno otima, za sad.
Nan nesto muti sa policajkom, ali to nije zanimljivo jer nije forumasica.

Овде само мали додатак - неће никога, али их и не да никоме! :lol:

:hahaha1: Ma sta pisete vi to? :lol:

Niti znam nesto, niti imam "zenika".

Ali tako je, ne dam, ne dam....! :lol: :tiganj:...neki red mora da se zna! :deda1:

Ja cekam princa na belom konju, a vi kako hocete. :mrgreen: :lol: Zdravo, odoh, nisam ni videla sta pisete, Tihi me tamo nesto iznervirao.

znaci postao si Bikonja

- - - - - - - - - -

Добар је Цуне, ја се смејем зато што ће Марси мислити да ја изигравам (младу) крчмарицу. :lol:

prvo , Ti i jesi mlada

a , ne mogu znat dal i imas Krcmu

To je nekada bilo mesto okupljanja i elite pesnicke i intelektualne.

a danas , imate tu one Splavove , gde se i uziva u belome..

:hahaha1: Ma sta pisete vi to? :lol:

Niti znam nesto, niti imam "zenika".

Ali tako je, ne dam, ne dam....! :lol: :tiganj:...neki red mora da se zna! :deda1:

Ja cekam princa na belom konju, a vi kako hocete. :mrgreen: :lol: Zdravo, odoh, nisam ni videla sta pisete, Tihi me tamo nesto iznervirao.
Зар Тихи тебе може да изнервира?

Е, а тај принц, вероватно ће пре долетети Ер Сербијом него што ће дојахати на белом коњу.:D

Samo , pazi dok juris za posao , da ne naletis na dasne, koje bi da ti daju a posle da te i uzmu do kraja.
Otvori cetvoro oci , nes ko ono
Cetri konja Debela ....

U principu u Srbiji te odbijaju za nov posao kad na prethodnim naučiš sve tehnike velikosrBskog privatničkog jajarenja
30 godina rade naopako i još se nisu opametili...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back