скупштинска кафана парт 16

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
dakle Ja znam da tu i neki nemaju mogucnost gledati pravi futbal , pa da samo obavestim kafanu i one zainteresovane da :

Atletiko vodi sa dva nula

a Arsenal igra nereseno sa southamptonom

Marsi brate, da li si video Ilketa? Igramo finale kupa sa komšinicom znači biće hard core sex.
Brinem se za njega. :lol:

pa cuj , da se nesto desavasa njim , to je istina , no mislim da je jedna zemska ta koja je kriva, onako , po meni je zivi akrep , no je bacila sve na styo da bi mogla uzivati u carima njegovoga...novcanoga budjelara.

e sad , koliko pati i kava su mu iskustva o tome , zasigurno ce doc i reci ce nam.

ipak je on od onijeha , iz one garde odsalna na onim vrednostima.

no nije zgoreg i da se lijepo nako pozove.

ILKEEEEEE , JAVI SE

- - - - - - - - - -

nego Nane , sto bi to danas

sa ovim crveno -belim.

greska , sve manje ima ********* a to su ti u prevodu KI GOLUBOVI, cas lete na istok , cas lete na zapad , cas lete , onako kako je vetar ..

a privuku se sa mrvicama.

eto , pun q urac vas je u toj SERBIJI.

clan , ovoga ,a bio pre onoga , a i ranije je bio , ONO a sve zarad svoje gouzice.

pravi komunisti , su tu , oko vas , no nazalost ne mogu doci do izrazaja od lopova , probisveta i svestenstva.

Baš ti pravi (zar ima i lažnih?) komunisti su krivi za smrt miliona i pljačku desetina miliona ljudi. Ološ koji je zaslužio najstrašniji sud... koji su i dobili, kako koji izumre.

Baš ti pravi (zar ima i lažnih?) komunisti su krivi za smrt miliona i pljačku desetina miliona ljudi. Ološ koji je zaslužio najstrašniji sud... koji su i dobili, kako koji izumre.

e pa sad , po vasim kriterijumima , vi ste proglasili da su oni pravi .

no tu bismo morali da napravimo tim strucnih -objektivnih , profesionalnim znalcima i napraviti neku polaznu tacku.

STA JE TO PRAVI A KOJI TO NISU PRAVI.

u ovom slucaju , Ja ki neporedeljen stanovnik Marsa , mogu da kazem da se ne slazem sa tvojom teorijom ili ti Tezom.

koliko mi je poznato ,oni su pravili , i da u ono sto su gradili i pravili , i Ti danas uzivas i zivis,

a tko je sve rasprodao , unistio srednju klasu , urnisao obrazovanje , zdrastvo , bankarski sistem , prodajom resorsa , energetiku i sve ono sto je , ONO , DRUSTVO , OSTAVILO...TO JE VEC DRUGA PRICA JEL TAKO

Koji je argument za tvoju teoriju, tj. neslaganje? Ja kao argument navodim masovnu pljačku privatne imovine, baš od strane tih prvih komunista i to u svakoju posleratnoj komunsitičkoj zemlji. Zatim slede logori u tim istim zemljama, gde su pobijeni milioni, a tako je i kod naa bilo. Zatim dovođenje poslušnih i nesposobnih direktora i radnika u fabrike, zbog kojih je poslovanje bilo u minusu. Sve to je trajalo neko vreme, najviše zbog kredita, ali je puklo u veoma sličnom trenutku, kad je ekomonija pokazala pravo lice užasne politike. Takođe treba spomenuti i odvratne pokušaje ubijanje nacija i stvaranje nekih lažnih gadurija poput jugoslovena, čehoslovak i sovjeta.
Da čujem te argumente koji kažu da je komunizam (ili bilo koja vrsta socijalizma) bila dobra i da se negde održala.

Koji je argument za tvoju teoriju, tj. neslaganje? Ja kao argument navodim masovnu pljačku privatne imovine, baš od strane tih prvih komunista i to u svakoju posleratnoj komunsitičkoj zemlji. Zatim slede logori u tim istim zemljama, gde su pobijeni milioni, a tako je i kod naa bilo. Zatim dovođenje poslušnih i nesposobnih direktora i radnika u fabrike, zbog kojih je poslovanje bilo u minusu. Sve to je trajalo neko vreme, najviše zbog kredita, ali je puklo u veoma sličnom trenutku, kad je ekomonija pokazala pravo lice užasne politike. Takođe treba spomenuti i odvratne pokušaje ubijanje nacija i stvaranje nekih lažnih gadurija poput jugoslovena, čehoslovak i sovjeta.
Da čujem te argumente koji kažu da je komunizam (ili bilo koja vrsta socijalizma) bila dobra i da se negde održala.

u datim istorijskim prtilikama vukle su se i odluke , koje su i pogadjale neke.

trebalo bi i razlikovati ideje KOMUNIZMA I SOCIJALIZMA od mentaliteta ljudi i nacina primene.

dakle kazes da su samo komunisticke zemlje koje su se nazivale da su , su oduzimali zemlju i sve sto je trebalo od gradjana.

dakle sve zemlje u proslosti pod bilo kojom floksulom drzavnoga uredjenja su to cinili.

recimo , KANADA JE OD SVIH DRZAVLJANA SVOJIH , oduzela sve i stavila ih u logore i naterala ih da rade za hranu i jos djaba, Cak su igradove sa imenima Nemackim , IH PROMENILA.

O japancima i italijanima i kod nas i u americi-usra drzavu da i ne pricam.

DAKLE , STO TI MISLIS U RAZRUSENOJ DRZAVI POSLE RATA , STA JE TREBALA DRZAVA DA URADI DA SVIMA OBEZBEDI HRANU I SMESTAJ.

Na koji nacin bi to trebalo da se uradi.

i na kraju balade ,( SVI VI KOJI STE I NIKLI IZ UDJERICA , VAMA VASA DIPLOMA NIJE DOVOLJNA ), -citat iz dela Nusica "tako je trebalo bit" VI BISTE PREKO HLEBA DA DOBIJETE POGACU.parafraza istoga dela.

ma koliko se vi busate o naciji , nacija ne moze se dobiti na vas nacin , a o pojmu JUGOSLOVEN ili RUS ili KANADJANIN , hteo bih da te pitam.

kome deca iz mesovitih brakova pripadaju i kome se u eskalaciji sukoba , treba prikloniti.

misli malko ,

koliko dece ovde ima gde su SRPKINJE SE UDALE ZA STRANCE TJ KANADJANE ono pod znacima navoda.

a to je i bilo i kod nas , ne dekretom udaja i zenidba , vec uz ljubav , toleranciju , da se mladi upoznaju ,vole i imaju decu i koji bi i voleli citavu zemlju , jer su i pripadnici te zemlje.

očajna kokoška počela da mnjauče...

180

- - - - - - - - - -

more bezi bre , nisi ti maca mala.

matora i nikakva.

i nemoj mi mile zivotinje ogadit

Marsi ja ne znam kava je situacija u kandskoj koloniji ali u srBskoj žene ne znaju šta hoće
vidi ovo:
link u izradi pliz vejt

Poslednja izmena:
u datim istorijskim prtilikama vukle su se i odluke , koje su i pogadjale neke.

trebalo bi i razlikovati ideje KOMUNIZMA I SOCIJALIZMA od mentaliteta ljudi i nacina primene.

dakle kazes da su samo komunisticke zemlje koje su se nazivale da su , su oduzimali zemlju i sve sto je trebalo od gradjana.

dakle sve zemlje u proslosti pod bilo kojom floksulom drzavnoga uredjenja su to cinili.

recimo , KANADA JE OD SVIH DRZAVLJANA SVOJIH , oduzela sve i stavila ih u logore i naterala ih da rade za hranu i jos djaba, Cak su igradove sa imenima Nemackim , IH PROMENILA.

O japancima i italijanima i kod nas i u americi-usra drzavu da i ne pricam.

DAKLE , STO TI MISLIS U RAZRUSENOJ DRZAVI POSLE RATA , STA JE TREBALA DRZAVA DA URADI DA SVIMA OBEZBEDI HRANU I SMESTAJ.

Na koji nacin bi to trebalo da se uradi.

i na kraju balade ,( SVI VI KOJI STE I NIKLI IZ UDJERICA , VAMA VASA DIPLOMA NIJE DOVOLJNA ), -citat iz dela Nusica "tako je trebalo bit" VI BISTE PREKO HLEBA DA DOBIJETE POGACU.parafraza istoga dela.

ma koliko se vi busate o naciji , nacija ne moze se dobiti na vas nacin , a o pojmu JUGOSLOVEN ili RUS ili KANADJANIN , hteo bih da te pitam.

kome deca iz mesovitih brakova pripadaju i kome se u eskalaciji sukoba , treba prikloniti.

misli malko ,

koliko dece ovde ima gde su SRPKINJE SE UDALE ZA STRANCE TJ KANADJANE ono pod znacima navoda.

a to je i bilo i kod nas , ne dekretom udaja i zenidba , vec uz ljubav , toleranciju , da se mladi upoznaju ,vole i imaju decu i koji bi i voleli citavu zemlju , jer su i pripadnici te zemlje.

Kao što sam i mislio, nemaš ni jedan argument koji ide u prilog komunizmu. Pljačka, ubistva i nesposobnost, nesveto trojstvo komunista.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back