скупштинска кафана парт 16

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Beži ženturačo kod zubara na kontrolu. :roll:

Pa i to sto kazes, ja mozda treba da idem na kontrolu jer imam SVOJE zube,a ti imas vestacke (sigurno one ruzne neprirodno bele kao na Pinku) pa i ne treba da ides na kontrole.

- - - - - - - - - -

To je to, Derer je dozvotno zaljubljen u mene. :lol;

P.S. Uzgred, jeste li culi (konacno) novu pesmu od grupe "Babe"? Pravo osvezenje.

Poslednja izmena:
beli zubi belo vino beli charshaf bele noci
qqqqqq
boli pece kad ce tuga proci

Boli peče? Ovo kao kad naše drago kameno stvorenje iz kafane ode kod doktora, nakon nekoliko uspešno svršenih biznisa.. :lol:

- - - - - - - - - -

Pa ne sad su u modi neprirodno beli zubi koji kostaju vise i nego zlatni....tako da, dzaba si stavljao zlatan zub. :lol:

A evo za Derera pesma da ne "place", nesto "urbano" iz savskih blokova. :mrgreen: :mazipsa:...:lol:

Klasika je ono najbolje, ko je tebi kriv kad si pomodarka? Ta tvoja moda će da prođe, zlato je večno.

Čitam ovu "vest" na Krstarici, ko je ovo pisao i koji biser komentarisao? Što vole ljudi da se trpaju tamo gde im mesto nije.

"Na Vučićevim plakatima potkrala se užasna greška, vidite li je?"

Glupos.jpg

Kakav biser od komentara, pazi - ovo je latinično slovo "d"? :confused: :dash:

- - - - - - - - - -

pašo, ja nisam dokon, kao ti...:confused:

Ne, ti si štofani. :(

znači da jedan hrišćanski praznik nije, niti može da bude vezan za neku pagansku boginju, pa bila ona i Vesna...;)
ta Perina Vesna je danas, 21.03., a Mladenci su sutra, 22.03..

Младенци и нису хришћански празник. обичаји везани за младенце немају никакве везе са хришћанством, него са почетком пролећа.

- - - - - - - - - -

Pa nije danas, a danas je prvi dan proleca.

otisla sam....

атрономске појаве се тешко могу фиксирати у календар, јер се увек јављају одступања. тропска година се не поклапа сасвим са календарском.

Младенци и нису хришћански празник. обичаји везани за младенце немају никакве везе са хришћанством, него са почетком пролећа.

Mladenci nisu hrišćanski praznik? Znači pravoslavna Crkva na taj praznik ublažava Vaskršnji post onako, bambadava...:think:
Zanimljivo, zaista..

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back