скупштинска кафана парт 16

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Зоран Кесић је написао чланак служећи се метафором која је у овој Кафани од неких коришћена, од других нападана. сад је под тим насловом отворена и тема на Политици па је дискусија добила на ширини. а терет одговорности прешао на Кесића :D

znači odjednom je postalo dozvoljeno otvaranje teme na osnovu blogova? pa što ne napišete nova pravila da su postali dozvoljeni izvori i blogovi i glasila koja nisu registrovana?

znači odjednom je postalo dozvoljeno otvaranje teme na osnovu blogova? pa što ne napišete nova pravila da su postali dozvoljeni izvori i blogovi i glasila koja nisu registrovana?

то није класичан блог, јер Ал Џазира је озбиљна медијска кућа која свој простор уступа познатим ауторима да пишу текстове на теме које сматрају значајним.

то није класичан блог, јер Ал Џазира је озбиљна медијска кућа која свој простор уступа познатим ауторима да пишу текстове на теме које сматрају значајним.

treba li da te podsetim koliko je tema Mingu zatvoreno sa obrazloženjem da al džazira nije validan izvor?
aha...znači počeli su da postoje klasični i neklasični blogovi? a vi ćete da odredite koji je blog validan a koji nije?

mene i dalje zanima zašto ne sme da se stavlja link ka Milovanu Brkiću i Tabliidu?
Glasilo je odobrilo ministarstvo privrede i ima ga i na kioscima

Sad dal je lepo muljati a da tvrdimo kako nije lepo da se priča o tome pa još da se čudimo što je sve u kurtzu...
Tabloid je na sudu jedino dobio Marko Milošević

- - - - - - - - - -

Pročitao sam sporan tekst gde su prozivali Krstaricu i meni sve ono liči na višak slobodnog vremena i neracionalne sujete

treba li da te podsetim koliko je tema Mingu zatvoreno sa obrazloženjem da al džazira nije validan izvor?
aha...znači počeli su da postoje klasični i neklasični blogovi? a vi ćete da odredite koji je blog validan a koji nije?

ја му нисам затворио ниједну тему. али верујем да су колеге имали озбиљне разлоге да тако поступе.

другари, мислим да сте нешто погрешно скапирали - форум није народна демократска република. Кафана се неће претворити у тему о томе како администрација уређује форум. ја сам био довољно стрпљив да на ваше јавне примедбе јавно одговорим. али сад већ смарате.

ja kad upotrebim izraz krezubi i grbavi ne mislim na materijalno stanje tih krezubih grbavaca vec na njihovo stanje svesti. ..

Upravo tako, ali lab zna samo za materijalno.

- - - - - - - - - -

А обрисан је зато што није био проблем? Добро.

Стиг'о генерал после битке... и још он 'оће да црта некоме нешто... :lol:

Kao što sam napisao, realnost te ne zanima, već samo tvoje viđenje. Toliko puta već viđeno u kafani.

- - - - - - - - - -

A ko bi drugi nego admini i modovi ovog foruma? Kome se ne sviđaju pravila, uvek može da napusti mesto koje mu se ne sviđa. Dolazak na forum je naš lični izbor, a dolaskom smo prihvatili pravila.

- - - - - - - - - -

Kao što sam napisao, realnost te ne zanima, već samo tvoje viđenje. Toliko puta već viđeno u kafani.

- - - - - - - - - -

A ko bi drugi nego admini i modovi ovog foruma? Kome se ne sviđaju pravila, uvek može da napusti mesto koje mu se ne sviđa. Dolazak na forum je naš lični izbor, a dolaskom smo prihvatili pravila.

A kad je tvoja * bila privilegovana, to ti nije smetalo? A i brzo si ti svoju * zaboravio. Eeeeee....

A kad je tvoja * bila privilegovana, to ti nije smetalo? A i brzo si ti svoju * zaboravio. Eeeeee....

Nisam nabavio Hiliti dovoljno jak za taj posao. :mrgreen:

- - - - - - - - - -

Док из тебе просто врцају реалност, објективност и непристрасност... толико пута већ виђено, не само у Кафани, него и на темама.

Tako je, nemam taj gadni atavizam komunizam. Ne tripujem se da je neki Nemac od dvadesetak godina kriv što se nekad nešto, pre 70-ak godina desilo. Niti podržavam neradnički ološ. Niti glasam za ove što nam državu rasturaju. U pravu si, ja sam za tebe pojam realnosti i objektivnosti.

Nisam nabavio Hiliti dovoljno jak za taj posao. :mrgreen:

- - - - - - - - - -

Tako je, nemam taj gadni atavizam komunizam. Ne tripujem se da je neki Nemac od dvadesetak godina kriv što se nekad nešto, pre 70-ak godina desilo. Niti podržavam neradnički ološ. Niti glasam za ove što nam državu rasturaju. U pravu si, ja sam za tebe pojam realnosti i objektivnosti.

Teo ja da ti pozajmim Hilti, ti nećeš. Eto ti sad, nit Hiltija, nit *.

Što reče otac mog prijatelja, vojno lice u penziji: nema posla dok se ne prolije znoj i krv, dok se ne uzmu lopata i kramp uruke, razumiješ ti. Ima on pokoju i o Njemcima da rekne, ali nećemo da širimo priču.

Нека нама и пролећа...

Ево један виц за добар дан:

Мујо и Хасо пошли у Минхен. Како нису имали гдје да преспавају прве ноћи, отишли су у мотел.

Легли су да спавају, али Хасо је тај дан јео пасуљ. Убрзо је Мујо почео да се гуши од гасова.

Отворио прозор, слаба вајда. Отворио и врата, вели да направи промају, али нема ни од тога вајде.

Кад погледа низ ходник хотела, чистачица оставила на крају усисивач. Сине њему генијална идеја да свом јарану инсталира цријево од усисивача у задњицу и тако спроведе гасове директно кроз прозор и уради он тако.

Убрзо се соба провјетрила, а нови гасови су ишли својим цјевоводом па је Мујо заспао к'о јагње. Ујутру се Мујо пробудио кад види, Хасо већ будан:

- Хасо, што си ми нешто блијед?

- Јој, јаране, ноћас ме задесила велика мука!

- Шта ти се, болан, догодило?

- Куку мени, испало ми дебело цријево, једва сам га вратио назад.

И овај виц је на путу да постане култни. :lol:

'Бардан у Кафану. :)

Другарице, враг уничтожен.

images.jpg

:lol:

Ti imaš obraza da meni spočitavaš da mi je samo materijalno bitno...
Neki ljudi zaista nemaju obraza...:eek:

- - - - - - - - - -

ја му нисам затворио ниједну тему. али верујем да су колеге имали озбиљне разлоге да тако поступе.

другари, мислим да сте нешто погрешно скапирали - форум није народна демократска република. Кафана се неће претворити у тему о томе како администрација уређује форум. ја сам био довољно стрпљив да на ваше јавне примедбе јавно одговорим. али сад већ смарате.

e voliš te narodne demokratske republike, pa to ti je...još ako su i komunističke...:hahaha1:

- - - - - - - - - -

Tabloid ipak obelodanjuje mnogo važnije stvari od ove Krstarice...

za onog ko ima želudac da proguta onaj stil pisanja, taj može u Tabloidu da pročita mnoge, dokazane cinjenice...ili one o kojima se priča...:rtfm:

Labe, dok smo mi pisali o stanju svesti, ti si se uhvatio samo za materijalo. Razmisli o tome.

- - - - - - - - - -

Naravno, za tebe je to vic. Zato i smatraš da je biti bahat i neprofesionalan nešto dobro. Kao i da glasaša za nekoga (kako nema opozicije, to je glas za trenutne na vlasti) je tvoj izbor. Ali da, vic.

Баш размишљам колико различитих ликова и фрикова куцка овде.
Човек непрестано поставља овакве снимке.
У чему је фора? :lol:

Добија неку парицу ако људи кликну линк који је поставио.

Неких 5 евра месечно, на фазон.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back