Statler and Waldorf
Buduća legenda
- Poruka
- 43.256
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Прво, нисам отворила тему, него коментаришем догађај у Кафани. Друго, не коментаришем рад модератора, већ њихове коментаре - као што си и рек'о, модератор има право да учествује на теми. Ето, ја сам коментарисала ваше учешће на теми, а не ваш рад. Немојте да злоупотребљавате положај, те да своје коментаре на темама претварате у 'рад модератора', кад вам се одговор не свиди.
И други пут, ако нећете да коментаришемо ваше постове било на темама, било у Кафани, изволите па се препуцавајте на интерном, или отворите своју тему где ћете међусобно да коментаришете 'рад модератора'..
За кршење правилника нисам опоменула тебе, него Нину, кад је написала да је обрисала Прокин пост. Зашто си се ти пронашао у тој опомени?
Код тебе сам само коментарисала твој пост, који си поставио јавно у Кафани - опет наглашавам - није у питању коментарисање 'рада модератора', већ одговор на твој пост. А ако хоћеш да дискутујемо шта сматрам дегутантним у твом посту (мада сам то већ написала), прво направи границу да ли ћеш да дискутујеш као форумаш или као модератор, да не буде после да коментаришем 'рад модератора'.![]()
.mada ja rado prihvatam primedbe, predloge, opomene na moj racun i na racun moderatora, samo da ne tumacite pravilnik kako vama odgovara....prokin post u kafani nije obrisan..sada vec kultni post sa vicem stoji i dalje...obrisan je post sa vicem ali na Politickim razgovorima, gde mu mesto nije, i pravilnik nije prekrsen jer kao supermod imam pravo da obrisem post od moderatora ili korisnika ako procenim da treba..па не знам ко провлачи такву тезу. јер Недић није наследник Круне. то што је радио он и они који су му били подређени, нема никакве везе са законитим поретком Краљевине Југославије. шта више, њега је Краљ осудио. сасвим сигурно био би обешен после рата.
kuku und lele, ala je doni ispreskakao i iskulirao angelu...cirkus...![]()
па не знам ко провлачи такву тезу. јер Недић није наследник Круне. то што је радио он и они који су му били подређени, нема никакве везе са законитим поретком Краљевине Југославије. шта више, њега је Краљ осудио. сасвим сигурно био би обешен после рата.
tako je, čak mu je oduzeo i čin i sva odlikovanja koja je imao !!
Баш малопре прочитах текст на Дојче Веле и како су упаковали наслов
Nespretan Tramp - suverena Merkel
Када прочиташ наслов, јасно из које школе стижу појашњења досадашњих пораза његове превасходности код нас
Иначе, никада нећу заборавити како је својевремено Берлускони избламирао Меркелову када је кулирао и причао телефоном док га она чекала да се поздраве

da al je ipak monarh stavio KPJ van zakona i njene clanove sto automatski znaci gubljenje glave
ta praksa je nastavljena i kod dragog i nedica
a i clanovi krunskog saveta blagonaklono gledaju na potencijalnu rehabilitaciju nedica,sto moze biti razlog i taljenje oko restitucije ali svejedno
proko ne zanosi se,krunski savet i zastupnici potomaka nedica su na slicnim talasnim duzinama
tako je, čak mu je oduzeo i čin i sva odlikovanja koja je imao !!

није тачно. у Краљевини су гоњени и осуђивани по закону. шта више, на робији су слободно изучавали марксизам, писали пропагандна дела и ширили бољшевичке идеје.
- - - - - - - - - -
опет измишљаш. заступници су адвокати који су плаћени да штите интересе свог клијента. то им је посао, и то им је дужност и по закону и по етичком кодексу.

taj zakon se zvao obznana zar ne
beste noga usra vas guzzica,pozvalo se na praksu iz Rusije koja bi se negativno odrazila na nasu mladu monarhiju pa prevencije radi van zakona staviti anti jugoslovenske a nadasve anti kapitalisticke elemente
sto se tice interesa tu si u pravu al nije valjda da svi oni iz interesa zastupaju svoje javne nastupe i opus
Статлерчићу, шта урадити адвокату коме дођеш као клијент, он ошацује да може од супротне стране озбиљно да заради и окрене се против тебе?![]()
пази, ни данас не би могао да региструјеш политичку странку или удружење које се залаже за насилне облике политичког деловања. КПЈ је у свом програму пропагирала револуцију, а револуција није прихватљив облик борбе за власт.
meni je ono 5.oktobra 2000-te prilicno delovalo kao revolucionarni oblik preuzimanja vlasti
то су ваше републиканске традицијеми монархисти се гнушамо револуција. до те мере да никад не бисмо пристали да се монархија обнови револуцијом.
ali kada si me vec pomenula i opomenula..

mada ja rado prihvatam primedbe, predloge, opomene na moj racun i na racun moderatora, samo da ne tumacite pravilnik kako vama odgovara....prokin post u kafani nije obrisan..sada vec kultni post sa vicem stoji i dalje...obrisan je post sa vicem ali na Politickim razgovorima, gde mu mesto nije, i pravilnik nije prekrsen jer kao supermod imam pravo da obrisem post od moderatora ili korisnika ako procenim da treba..
iz Pravilnika na koji se svi uvek pozivate a ne citate ga
„Krstarica ne snosi nikakvu odgovornost za sadržaj korisnika, bilo da je javno postavljen ili privatno prenesen (poruke, komentari i drugi sadržaj dostupan na Krstarici ili poslat putem Krstarice). Za sav svoj sadržaj odgovorni su jedino korisnici.
Postavljanjem sadržaja na Krstarici, dajete besplatno, neprekidno i neopozivo pravo i dozvolu Krstarici da koristi, reprodukuje, koriguje, menja, dorađuje, objavljuje, prevodi, koristi za objavljivanje, bilo koju drugu aktivnost i prikazuje postavljeni sadržaj (u celini ili delovima) bilo gde u svetu.
Krstarica zadržava pravo da ukloni ili izmeni bilo koji sadržaj iz bilo kog razloga.“
https://www.krstarica.com/info/pravilnik/
- зашто Крстарица, која задржава право да уклони или измени било који садржај и то из било ког разлога , није уклонила тај виц и то са насловне стране? Него је он процењен као неподобан тек на Форуму? И то од стране оних који би се, цитирам, спрдали са мртвим партизанима? У чему је разлика? Зашто се једно санкционише а друго допушта? Будите објективни и немојте да имате два аршина.Да али у данашње време форсирања материјалног, похлепе, поплаве нечасног, сасвим је очекивано.
Посебно кад је улог велики.

monarhija se obnavlja vaspostavljanjem a na mala vrata se uvodi revolucijom
jedna od ikona podrske toj revoluciji je bio nasha kral
zvuci izvikano al se javno zahvalio bivsem levicaru koji je skinuo petokraku
јесте Софи. то је најгори адвокатски шљам. то је равно оном злочину (знаш већ за скандал) кад су здраве људе ''лечили'' цитостатицима. па се после виновник ''убио''.
monarhija se obnavlja vaspostavljanjem a na mala vrata se uvodi revolucijom
jedna od ikona podrske toj revoluciji je bio nasha kral
zvuci izvikano al se javno zahvalio bivsem levicaru koji je skinuo petokraku
Сур, досадна си.
Ето и ја једном да будем досадна. 
Па шта?Ето и ја једном да будем досадна.
![]()