скупштинска кафана парт 16

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
20170308148901207623647.gif

Prilozi

• om.jpg
    om.jpg
    89,4 KB · Pregleda: 9
Poslednja izmena:
да знаш Рифке да је мени сваки дан био празник. ја се изборила;)

да не би марскија цвећку не би видела, ал ред је захвалити се :)

a pa , neki je i dobio , onaj crven cvet, kako je Prorok i napisa , kara m fil

ima i lijepa slikica.

- - - - - - - - - -

e to je ono pravo

ali bre ti sada , osramoti i cevku i reefkicu i one , koji i ne priznaju KOMUNISTICKU-KAPITALJISTICKI PRAZNIK ,

нема жена у кафани :eek:
биће да се боре за равноправност, или славе, ако су се избориле :lol:

марсовац, фала на букетићу.

барвече свима

Наш директор и даље дели женама за 8. март слободан дан.
Нисам могла да верујем да ће и ове године. :eek:

Наш директор и даље дели женама за 8. март слободан дан.
Нисам могла да верујем да ће и ове године. :eek:

:lol:

шта знам ја нешто нисам била у фазону осмог марта.
свега и свачега је ту било.
увек проблеми. ванпривреда на путешствије како пише марси,
а привреда онако :lol:
гледам данас жене. носе по један каранфил у целофану, и ммс. ебо вас он.
ја данас пустила пар смс за Белхоспице....

Beda internacionale i fkng osmi mart. Bijem ženu, al' ću joj z a8. mart budem super? Samo da ne preteram i operem sudove, okačim veš il' tako nešto?

ја у животу од жму нисам добила цвеће за овај дан.
нити сам желела, а још мање очекивала.
али то сам ја :lol:
претпостављам да су жене са овим задовољне и то је то.

- - - - - - - - - -

Pa hajde , nemoj bre da se ofiras , znamo da peres sudove, kacis ves i da brises pod :)

365 a bogumi i 366 dana :whistling:

е па његова жена се изборила :zcepanje:

Празник је глуп и базди на комунистичку пропаганду, али су жене океј. Било би баш досадно без њих.

Сад пре пар дана је био рођендан Валентине Терешкове. Три дана је облетала земљу. Било је монотоно, каже, па је у свемиру читала Љермонтова.

Tereshkov2C0.jpg

Te zle snobuše (jel' dobar izraz?) koje umeju same da čitaju i znaju šta je kino, ja zaobilazim u širokom luku, meni treba prava žena, stamena sa jakim brkovima koja ne pita zašto je bijem kad je bijem, koja ne priča gluposti koje pročita u magazinu "Femina" već sluša muža i poštuje njegov pošteno zarađen dinar nekim švercom zecova ili koza.

:lol:
Пре ће бити да ће та тебе да бије :mrgreen:

Neće dok god nije snob. Takva poštena žena sluša svog muža poljoprivrednika ili radnika.

- - - - - - - - - -

И да не лупа "идем ја у свемир!" него да иде напјацу.

Ako imaš sreće, živećete na selu u kući, pa će sam da sadi i bere. I izuva kaljave cipele pred vratima, kako je red. Samo joj knjige ne daj ni blizu.

- - - - - - - - - -

Oh, Izgleda da je SUrka provalila način kako da mi se osveti (samo ona zna zašto?), izgleda da ispunjava moje uslove i hoće da se uda protiv mene, pa da me bije? Izgleda da je jednom bila u pozorištu. :sad2:

само јако

Данас је један мој церебрални колега, Сик, имао следеће запажање које ће ти можда бити симпатично.

"И марксизам и астрологија," каже он, "греше стављајући човека, заправо Човека са великим словом у центар универзума. Због тога су и марксисти и астролози непријатељски настројени према природним наукама и чезну да их дискредитују. Астрологија је данас искључиво забава необразованих. Када ће и псеудонаука Маркса и Лењина, једнако шарлатанска разбибрига, завршити на истом месту?"

Данас је један мој церебрални колега, Сик, имао следеће запажање које ће ти можда бити симпатично.

"И марксизам и астрологија," каже он, "греше стављајући човека, заправо Човека са великим словом у центар универзума. Због тога су и марксисти и астролози непријатељски настројени према природним наукама и чезну да их дискредитују. Астрологија је данас искључиво забава необразованих. Када ће и псеудонаука Маркса и Лењина, једнако шарлатанска разбибрига, завршити на истом месту?"

Odlično rečeno! :worth:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back