- Poruka
- 239.315
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
да знаш Рифке да је мени сваки дан био празник. ја се изборила
да не би марскија цвећку не би видела, ал ред је захвалити се![]()
нема жена у кафани
биће да се боре за равноправност, или славе, ако су се избориле
марсовац, фала на букетићу.
барвече свима
Наш директор и даље дели женама за 8. март слободан дан.
Нисам могла да верујем да ће и ове године.![]()
Beda internacionale i fkng osmi mart. Bijem ženu, al' ću joj z a8. mart budem super? Samo da ne preteram i operem sudove, okačim veš il' tako nešto?
Beda internacionale i fkng osmi mart. Bijem ženu, al' ću joj z a8. mart budem super? Samo da ne preteram i operem sudove, okačim veš il' tako nešto?
Pa hajde , nemoj bre da se ofiras , znamo da peres sudove, kacis ves i da brises pod
365 a bogumi i 366 dana![]()
meni treba prava žena, stamena sa jakim brkovima koja ne pita zašto je bijem kad je bijem,.
Пре ће бити да ће та тебе да бије![]()
И да не лупа "идем ја у свемир!" него да иде напјацу.
само јако
Данас је један мој церебрални колега, Сик, имао следеће запажање које ће ти можда бити симпатично.
"И марксизам и астрологија," каже он, "греше стављајући човека, заправо Човека са великим словом у центар универзума. Због тога су и марксисти и астролози непријатељски настројени према природним наукама и чезну да их дискредитују. Астрологија је данас искључиво забава необразованих. Када ће и псеудонаука Маркса и Лењина, једнако шарлатанска разбибрига, завршити на истом месту?"