скупштинска кафана парт 16

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Уместо честитке, препорука да прочитате ову изврсну књигу, били жене, били мушкарци:

17191175_10212374467021132_4851453297172513225_n.jpg

Zapadske vrednosti nalažu:

Roditelj A i Roditelj B slave 8 mart sa usvojenom decom

- - - - - - - - - -

Уместо честитке, препорука да прочитате ову изврсну књигу, били жене, били мушкарци:

17191175_10212374467021132_4851453297172513225_n.jpg

S oproštenjem, mene zanimaju samo izdanja kuće Archivum Secretum Apostolicum Vaticanum :kafa:

Ти, јадни Ајроне, пошто немаш другар'цу, ти однеси каранфил твојој учитељ'ци.

Ima jedna što radi u kladionici, svaki dan je gleda kroz onaj prozorčić kad troši silne desetine dinara i mašta. Ali ona ima decu i jednog unuka i nije joj da usvaja još tih sa određenim potrebama. Iak osam ja na strani mog Metalike dobrog.

- - - - - - - - - -

zato to dame treba da budu dame, a ne da se vucaraju po sumama i gorama, jebbu se k'o stuke i radjaju kopilad...

Drugovi i dame? Ne zezaj, otkud njima ideja šta je fino?

pominje se sa stanovista konzumerizma,oli su ga zamenili druge konzumerske svetkovine

- - - - - - - - - -

zato sto dame treba da budu dame, a ne da se vucaraju po sumama i gorama, jebbu se k'o stuke i radjaju kopilad...

sta a ove ostale se nisu
jel si ti citala dobricu?
kad gospodi zakaze sjeme ulecu tu sumari i gorani ko ispomoc:hahaha:

Ima jedna što radi u kladionici, svaki dan je gleda kroz onaj prozorčić kad troši silne desetine dinara i mašta. Ali ona ima decu i jednog unuka i nije joj da usvaja još tih sa određenim potrebama. Iak osam ja na strani mog Metalike dobrog.

Знам зато, мој ти. Знам зату романсу.

Јадни Ајрон поваздан стоји испред кладион'це, покиши, поснијегу, и чека да она изиђе. Кад изиђе, он се окрене и ТРК низ ул'цу. Снимио ју је стот'не пута телефоном и зна сваку њену варикозну вену напамет. То је жена његовог живота.

Она још не зна да иона њега воли. Љути се, милиц'ју зове. Ал кад те дадне милицијонер приводит, мој ти, седам пута испред кладион'це "Кнез Ексклузив"... па ако то није љубав, па шта је онда љубав, дјеве ти божице? То је љубав.

Срећан ти 8. март, јадни Ајроне, итеби и Борки кладионичарки.

Jedan cvet, ništa kita cveća? To čuvaš za neku drugaricu? :mrgreen:

Путин поздравил женщин с 8 Марта стихами Бальмонта

Женщина - с нами, когда мы рождаемся,
Женщина - с нами в последний наш час.
Женщина - знамя, когда мы сражаемся,
Женщина - радость раскрывшихся глаз.

Первая наша влюбленность и счастие,
В лучшем стремлении - первый привет.
В битве за право - огонь соучастия,
Женщина - музыка. Женщина - свет.

Могу да ти преведем на угарски. :mrgreen:

stanje