Софија
Legenda
- Poruka
- 54.755
Па одакле им? 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Marsi, nemoćan si jer stalno pišeš neistine i ne znaš kako da se izvučeš iz laži.
Inače, moji su imali i TV i auto pre nego što sam se ja rodio. I to vrhunski auto za to vreme. A ti se sad pitaj odakle im to.
Па одакле им?![]()

dakle
cenjene profesije u SFRJ
LEKAR
UCITELJ
PROFESOR
danas
lopovi
lopovi
poljiticari
i daj si vec jednom utuvi u glavu
SFRJ , = 95 SREDNJEG STALEZA, 2-3 PROCENTA , BOGATIH
OSTATAK , SIROMASNIH.
DANAS PO STATISTIKAMA KOJI se daju
95 posto SIROMASNIH
I 5 POSTO ultra bogati.
i tvoj otac kao i mnogi drugi , narocito sa onima koji su i radili van , i slali doznake novcane u SFRJ , SU I IMALI DOBRA KOLA I pravili kuce.
mentalitet na balkanu , pokazuje u nekim krajevima podizanja grobnica kao SISTIJSKA KAPELA.
PRAVLJENJE MEGALONSKIH KUCA ...
NO , NIKAKO DA MI ODGOVORIS I DA RECIMO POGLEDAS 9 MESECI RANIJE , BILO JE RESTRIKCIJE.
I DA KAZES , UH , MAJKUMU PA OVAJ NESTRUCNJAK PO PITANJU I NATALITETA , ZNA NESTO.
Već sam pisao o tome, zaradio ćale pošteno. Ali ne kao običnu platu.![]()
Niko od njih nije mogao da bude tri meseca na odmoru.
Idemo dalje.
Vi'š kako se sećaš![]()
Ni jedan profesor ili učitelj nije imao odmor od tri meseca, kao ni neki lekar.

[/QUOTE]
аман марси па ти има да умреш за оном државом :lol
Рифкета не узимам за озбиљно. мора тако, ако сам добро скапирала. дете је привилегованог од ЈНА
барвече
Prvi znak da je robusnost jugoslovenske ekonomje bila iluzija pojavio se odmah posle Titove smrti. Osamdesete godine bile su obeležene odlaganjem početka vraćanja spoljnog duga Jugoslavije zbog finansijske nemoći privrede. Jugoslavija je 1991. godinu dočekala sa oko 20 milijardi dolara duga. Prethodno joj je Međunarodni monetarni fond umanjio ukupna potraživanja za 1.8 milijardi3 jer zemlja jednostavno nije imala sredstava za vraćanje ni kamata, a kamoli glavnice. Šta je ovom stanju prethodilo? Prethodilo mu je nekoliko decenija izgradnje ekonomije čija je struktura bila takva da joj je opstanak zavisio baš od stalnog povećanja spoljnog duga – ekonomije zavisnika.
Činjenica da je jugoslovenska ekonomija provela najmanje dvadeset godina pod tempom rasta duga od preko 17% godišnje, sugeriše da se i struktura te ekonomije formirala na taj način da je dalji opstanak ekonomije zavisio od budućeg uvećanja duga.
Ako pogledamo ukupan jugoslovenski trgovinski deficit tokom sedamdesetih godina prošlog veka, uviđamo da on ubrzano raste između 1970. i 1980. Štaviše, taj deficit raste čak i brže od jugoslovenskog spoljnog duga. Jedan deo te razlike bio je pokriven doznakama jugoslovenskih emigranata. Na primer, ukupne doznake emigranata su 1971. iznosile 1.3 milijarde dolara, a 1972. 2.1 milijardu.5 Ipak, ni priliv strane valute kroz spoljne kredite i doznake emigranata nije bio dovoljan da pokrije sav trgovinski deficit i spreči odliv strane valute iz Jugoslavije.
Možda je vreme da revidiramo svoja uverenja o „herojskim uspesima” bivše nam domovine i priznamo da je, uprkos neprestanom rastu priliva stranih sredstava u vidu kredita bez pokrića, deviznih doznaka milionske dijaspore i politički motivisane američke ekonomske pomoći, jugoslovenska ekonomija beležila skroman rast. Ali, čak je i taj skromni rast bio neodrživ bez kontinuirane strane pomoći. Ono što se dogodilo osamdesetih i devedesetih, samo je otkrivanje stvarnog stanja jugoslovenske ekonomje. Kao kad hronični alkoholičar mora da se suoči sa realnošću svoje zavisnosti, tako smo se i mi, kad-tad, morali suočiti za realnošću nemoći jugoslovenske ekonomije da funkcioniše bez spoljnog dopinga.
itd., itd, itd....
http://katalaksija.com/2014/02/24/ekonomija-titove-jugoslavije-odlaganje-neminovnog-kraha/

Marsi, jesi li ti završio osnovnu školu?
Pogledajte prilog 430304
Da li je dva i još malo manje od pola meseca manje od tri meseca?
A većina profesora i nastavnika rade i preko leta, naročito oni koji imaju popravne ispite, gde su sednice?
знало се то и док је он био жив.
није ни чудо да је све пукло.
нема директора,а да није оставио споменик фабрику где јој место није.
запослених преко сваке мере, а ништа није радило пуним капацитетом, или велика већина.
и такоц, било је лепо, ал није могло да траје![]()
Naravno da nije kad je Marsovac radio 6 časova dnevno i to samo 8 meseci.![]()
Liki, kuvaš li štagod lepo da dođem?