Statler and Waldorf
Buduća legenda
- Poruka
- 43.256
Пелинковац у комбинацији са вином - смрт у дискотеци...занимљиво.![]()
ово би пре могла бити смрт у куплерају
који је опет све само не куплерај. некад помислим да је у овој земљи све постављено наопако.Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Пелинковац у комбинацији са вином - смрт у дискотеци...занимљиво.![]()
који је опет све само не куплерај. некад помислим да је у овој земљи све постављено наопако.ово би пре могла бити смрт у куплерајукоји је опет све само не куплерај. некад помислим да је у овој земљи све постављено наопако.
a jel to ono 69

ово би пре могла бити смрт у куплерајукоји је опет све само не куплерај. некад помислим да је у овој земљи све постављено наопако.

то питај Рифа. то је његова линија
мислим, новобеоградска![]()
Мени не иде то комбиновање пића. Кад бих попила та два скупа, не би ми био прекинут мисаони ток, већ бих била цела прекинута.
Од саме помисли ми није добро.

грешне помисли?![]()

грешне помисли?![]()
ihhh, pa , to bise i preslo bsa gresnih misli na delaaa

Да, да, нешто као код монахиње од 80 лета.![]()

и ја да сам вучић и ја би вас черечијо, зајебавао и правијо циркус какав никад није гостовао у држави.
најопасније што бисте урадили би била нека интернет петиција и дељење цитата неког јадника са твитера.

A zaobilazio direktne odgovore. Da ga nisam upoznao, pomislio bih da je virus. Naš "Mali Amerikanac" iz vremena jakog dinara i godišnjih odmora od 4 meseca po luksuznim kamp prikolicama i šatorima. 
villaret:u poslu je ko vojnik..izvrsava svoje zadatke savesno..ko da je musko a ne gey..![]()

Ovo je neki 61. blok, tamo negde uz Surčin? Vidi se da im civiliztacija još nije stigla u potpunosti.
U urbanim sredinama JSD nema puno pristalica.
Bardan Nane.

Al' se Marsovac juče izlupetao i izblamirao pišući one jugonostalgične gluposti.A zaobilazio direktne odgovore. Da ga nisam upoznao, pomislio bih da je virus. Naš "Mali Amerikanac" iz vremena jakog dinara i godišnjih odmora od 4 meseca po luksuznim kamp prikolicama i šatorima.
![]()

то питај Рифа. то је његова линија
мислим, новобеоградска![]()
Ej Protoke, aj' dođi da radimo kineskiju?! Duzmemo keša i još nam bude super, ono zezanje, kafa, kupimo po listić onog loza ili kako se to zove. AKo uzmemo dovoljno, možemo nazovemo tvog rođu i oteramo ga upčkmtrnu što traži 200 grama kafe za pečat.