скупштинска кафана парт 16

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
usput, da se pohvalim...

dobio sam na poklon šal od Trabzonspora zbog poznavanja turske lige
a sam Trabzonspor mi je jako simpatičan klub jer kod njega vam je najsigurnija opcija GG čak i kad kladže časte kvotom :lol:

images

a uskoro stižu Fenerbahče i Bešiktaš, poštom... ja reko da platim... a ne ne... to mi od srca šaljemo...

JEL BOSANCI JEL VALJA PRIMATI TURSKE DAROVE, SVE DŽABE I SVE PLAĆENO?
ajmo iskustva...

Jedan deda mi je ležao u zatvoru neko vreme nakon vašeg "oslobođenja" tako da si opet smešan što drugima prebacuješ svoj komunizam.
Kad sam ikad napisao da ja nisam ništa imao?
Marsi, pozdravio te Kami. :lol:

e a moj ti je Caca , oso da lezi , jer je bio , ono za staljina a poslao ga je tamo ,ratni drug , sa kojim je prosao i sito i reseto i to posle borbe sa BALISTIMA NA KOSOVU.

I volim JA da ti ukazem , da budes malko samokricniji o svom detinjstvu i nemoj , stalno kriviti komunjare za TO STO SI TI SADA USPESNI KAPITALJISTA.

Neg , eto opet Kami istrosi one KB , jer ne moze ni da plati za MB...

jel si primetio , samo se pozdravi da je budala i jos pozeli i meni isto i onda ga nema.

sto bre , ne udelis mu koji cent ili koji dolar.

vratit ce ti on jednoga dana a i mozda i nikada.

usput, da se pohvalim...

dobio sam na poklon šal od Trabzonspora zbog poznavanja turske lige
a sam Trabzonspor mi je jako simpatičan klub jer kod njega vam je najsigurnija opcija GG čak i kad kladže časte kvotom :lol:

images

a uskoro stižu Fenerbahče i Bešiktaš, poštom... ja reko da platim... a ne ne... to mi od srca šaljemo...

JEL BOSANCI JEL VALJA PRIMATI TURSKE DAROVE, SVE DŽABE I SVE PLAĆENO?
ajmo iskustva...

Cuti bre , oma ce da dojdu i da iste

i pitaju

kako , kako si Ti to ostvario.

Ето, а таман сам хтела да укажем на један свој квалитет који проистиче из признања кукавичлука али и добродушности.
Искреност, као врхунска вредност. :mrgreen:

искреност цене само они који немају маште :mrgreen:

али, ето сад видимо да ти умеш слатко да .. лажеш :lol:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back