скупштинска кафана парт 16

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
das ne lažemo dok sam pokrpio neke hitne potrepštine i malo popunio frižider
eto ostadoh na 7 somića, valjaće mi...

- - - - - - - - - -

e to mene i oduševilo - mali je pazio da se ne pokvasi samo je zaboravio da ne treba da spušta ruku :lol:
tipično muško razmišljanje :D

A ZNACI IMA SE

i za desetinu ak ne i stotinu cevapa.

cuvaj se ti ovijeha koji samo traze , nes su slicni ovima u onim crnim mantijama sa debelim metalima oko vrata .

e ti si moj coek...moram da uslikam svoju kolekciju i pokazem...:D

nego, reci mi kako se "pune", jel na mesecini?

Kako koji
Mogu i na Suncu i na mesečini i u vodi
Gorski kristal je univerzalan da čisti drugo kamenje
Ja ih sve sem gvozdenih minerala-hematita, pirita i magnetita vodom dobro operem
A i sam čovek nošenjem oseti koji kamen kako deluje i da li,mu prija
Npr. Oniks crni koji je mnogo lep treba obazrivo nositi jer uzrokuje hiperaktivnost - samim tim i napetost i nesanicu
Dobar je kad se ide na neke pregovore gde je potrebna snaga i moć ubeđivanja
Dok žad donosi harmoniju
Nisu oni Kinezi blesavi

Odeš u manastir i ostaviš kamenčiće ispred ikone Svetog Kamenila Astrološkog 40 dana. :roll:

Običan kamen da ostaviš pred nekom ikonom nad kojom se čitaju molitve imaće pozitivnu energiju jer je akumulira
Tako da si se zahebo kad si mene zahebavao
A da te volim-volim
Naročito kad me zoveš devojkom:D
I predivne ruske ikone imaju naslikane samo glave a ostatak je u srebrnom ili zlatnom reljefu sa intarziranim dragim kamenjem
Eto ti na!

Poslednja izmena:
Ikone nisu to što jesu zbog materijala od koga su rađene, već zbog toga što su ikone.
Drago kamenje je lepo i skupo jer je retko i ništa više. Ne leči i ne diže potenciju i od njega ne rastu sesi. :mrgreen:

funny-stone-beach-sand-shore-sea.jpg

mada jesu dobijali besplatne stanove.....pa vise od pola bg je izgradjeno radi dodele tih stanova. novi beograd je najbolji primer, a u zarkovu su nekada bile njive i livade..ceo taj kraj iza banovog brda to je sve bilo divlje.

Rifke ti je živ primer dolaska iz vukojebin... pardon naseljavanja na NBGD :D

ebi ga..ne moze da se porekne ni besplatno skolovanje i zdravstvo.....pa su i oni najsiromasniji mogli da studiraju, ako su imali dobre ocene u skoli i dobar rezultat na prijemnom.

toliko su se navadili vukojebinci na sve besplatno da dan danas ne prihvataju kako BusPlus mora da se plati
NAJVIŠE KONTROLE IMA BAŠ NA NBGD
i policiju su morali da angažuju kolika je to vukojebinska potreba za besplatnim

- - - - - - - - - -

Hoćemo li jedno kozaračko ispred hrama zla? :mrgreen:

da se ne lažemo i Nikola Tesla je došao iz vukojebine, ali od njega bar bilo koristi :D
plus je isto bio za Jugoslaviju, poznavao je zakone prirode... imao je zdravog mozga...

- - - - - - - - - -

molimo decu titinih podoficirčića da ne pljuju leba koji ih odhranio
moj centar za obaveštavanje i besplatne dojave mi je profilisao omiljenog sagovornika
stvarno nije lepo da sin Titinog zaće pljuje...

- - - - - - - - - -

Jel ti više ceniš VOJNU ili GEJ paradu?

Na prvoj svako brine o svačijem dupetu
na drugoj samo o svom da se stavi...

- - - - - - - - - -

treće nema - ili si za jedno ili za drugo

Ne kolega, ovo nije parada, nemaju tvoji snage da toliko hodaju. Treba dugo držati štake i rukom vreteti točkove. A nikoga sa slobodnom rukom da nosi paštetu. :lol:

Nadam se da su se Krstini Dežurni Četnici koje Tito ubio i Liberali iz Banata lepo naždrali za kralja i otdajbinu prvog maja
Tebi želimo da kupiš onog bajatog sira dok ne skupiš za mlad i svež, neslani.
Nema lepšeg...

ehhh nego bi da podsetim , jednoga , koji je godinama ranije upucivao da se ne slusaju idioti politicari recima

" nemojmo dozvoliti da nas svadjaju politicari , jer uciteljica zivota nam je i pokazala i dokazala , da smo se ubijali izmedju sebe , vise nego bilo koji neprijatelj "

i tako , uhhh , sto bi , kasnije...tko je koga i zasta i normalno , Tko je i imao najvise koristi .

ah , da dali ste i imali priliku da pogledate FILM GORCILO , od Mime Karadjica.

pa i ima se tamo , tako lijepo objasnjenje o mentalitetu , BALKANACA .

Poslednja izmena:
Fala brate. :cmok: :cmok: :cmok:
Šta se slavi?

ma to ti je bre presvuceni janjicar u vukovu kozi , da bi se uklopio u ove ..

gde bi da se pokaze kao CRVEN,

pa taj ne sme nista crveno da nosi , da ga ne bi prozvali da je U BIT KOMUNISTA

povremeno , nesvesno i izbaci, tj ne moze sakriti , svoju proslost.

- - - - - - - - - -

Pa vaš praznik, eno igrate kozaračko ispred hrama tog demona. Možda bude i neka dobra omladinka partizanka od nekih 78 godina za zezanje? :mrgreen:

a , gle ti njega , oso do muzeja , svidelo mu se cure danasnje , uhvatio se u kolo i

sada, pati , ki , ona patika adidasova

pa , ukazuje raji o , dogadjaju- cvetskom

- - - - - - - - - -

Jel ti više ceniš VOJNU ili GEJ paradu?

Na prvoj svako brine o svačijem dupetu
na drugoj samo o svom da se stavi...

- - - - - - - - - -

treće nema - ili si za jedno ili za drugo

pa ne moj tako ,

on je svoj , i najveci i najbolji i voli on svoga TI TA

i pridrzavase on tih nacela

Ti To , i kaze a ja cu....to

- - - - - - - - - -

Ja sam istovremeno protiv Brnabića i nagaznih mina.

Naime podjednako su lepi

a jel , otvoreno pokazujes da si protivnica prava lezbejki.

jel to zbog konkurencije ili sta

a , auuuu, zaboravih , i onakva kakva je , ipak i nije tako poruzna kao sto si ti.

- - - - - - - - - -

ILKEEEE

sipas im so na ranu, more ima da ih pece li pece

- - - - - - - - - -

Drugovi i drugarice slave što je diktator razbio Srbiju na račun njihove Jugoslavije. I što su oni bili ravnopravni jer su druge poslali u logre.

kada shvatis da su tvoji , mislim ovi sadasnji tvoji razbili jugoslaviju,

e tek , tada ces i videti SUNCE NA ISTOKU

e fala , sto si se setio i svoga praznika i nako i vako , sada si i sebi , javno cestito.

a da DOBRO JUTRO , radnom narodu Serbije.

svim lepoticama iz ove kafane po jedan cvetic a one , koje i misle da i jesu lepotice , ma nek si i uzmu i one.

Bravo Marsi, jesam svima sam vama... :hahaha:

- - - - - - - - - -

Hello, vracam se nesto kasnije da vidim sta ima novo i sta ste sve pisali (rostiljala sam, shavtite!...zato me nije bilo!)

Sa Marlonom? :eek:

- - - - - - - - - -

kada shvatis da su tvoji , mislim ovi sadasnji tvoji razbili jugoslaviju,

e tek , tada ces i videti SUNCE NA ISTOKU

Ovi sadašnji su tvoji i Surkini, vi ste za njih glasali. A SFRJ su razbili tvoji ustavom iz 74. i posle vrhunskim ekonomskim znanjem i radnim veštinama.

- - - - - - - - - -

I da, MArsi daj nemoj dva puta ista smorne postove sa puno fotki. Jednom je previše, dva puta se računa kao pokušaj ubistva. :lol:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back