Skupstinska kafana :) II

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
А све је почело када сам нашао

:hahaha1::rotf::hahaha1::rotf::hahaha1:
tumblr_lzgvs7WNKg1r1gugbo1_500.jpg

Ja ne mislim tako. Nema šta da krijem, niti čega da se krijem. Uglavnom sam ovakav i u realnosti. Kad je u pitanju posao ili nešto drugo bitno, ozbljan sam, kad nije zezam se što više mogu. Nikome ništa ne dugujem, mirne sam savesti. :)

dobro si me podsetio na slučaj sa jednog drugog foruma, gde su lika koji je prvo bio svima omiljen, pa potom se sa svima privatno upoznao, pa napravio neke poslovne (a verovatno i intimne)šeme, pa ostao nekima dužan itd...počeli bukvalno da proganjaju na forumu.
znači lik normalno piše na neku temu xy oni počnu sa iznošenjem njegovog prljavog veša i to svaki put. otišo je sa foruma, naravno, ali ne verujem da je ostao miran.

dobro si me podsetio na slučaj sa jednog drugog foruma, gde su lika koji je prvo bio svima omiljen, pa potom se sa svima privatno upoznao, pa napravio neke poslovne (a verovatno i intimne)šeme, pa ostao nekima dužan itd...počeli bukvalno da proganjaju na forumu.
znači lik normalno piše na neku temu xy oni počnu sa iznošenjem njegovog prljavog veša i to svaki put. otišo je sa foruma, naravno, ali ne verujem da je ostao miran.

Треба бирати друштво...

nisam srbin pa ne mogu da kazem iz prve ruke ..da je u nekom periodu bilo lako.... jeste ..da je devedesetih biloi tesko ...jeste....

danas ..pa i nije nesto ..tesko ..ko i svima ;)

:bye:

Da li ti zbilja tako mislis?Do II rata, Srba je bilo nekih 8-9% manje nego Hrvata, a sada su nacionalna manjina.Hahahaha.To je bila drzava i Srba i Hrvata, istine radi, a sve drugo je pitanje percepcije.Mene bas briga ko zivi u Beogradu.Mozda ce te nasmejati poredjenje, ali je kao u Njujorku, i to mi se bas svidja.Ne volim kad mi je prvi komsija rodjak.

Pa to Bon Jovi u najboljem izdanju.:lol:

I nemoj da mi povređuješ moja tanana osećanja

Hajdemo napred, crveno-beli,
ori se ceo stadion,
hiljade srca za vas kuca,
jer ti si Zvezdo sampion
ole,ole.....

Све што има у грбу петокраку укинути, а од спортских објеката у Хумској и Љутице Богдана,направити пољанче...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back