- Poruka
- 8.814
O bem ti..Prvo mi ugase temu, pa onda gej sa zilion klon naloga i na kraju glupi muja koja promasi dzuboks.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Mislis, kad grune, fotograf ce ostati bez glave, nema tu zavitlavanja, rizicna je ovo pozicija.
I sta sad sa ovom kakndidaturom, koja je korist od ovoga, zasto se ooonoliko radovali!?Pa to je nista, ropstvo, skroz.Kineski proizvodi i stranci koji ti eksploatisu zemlju.Eto nama komunizma.I vama povecali PDV!
Gde si koleginice, kad fotografišemo?
Malopre pristigoh sa posla, a onda ugledah zastavu sa zvezdicama.Imam osecaj da me apila crna rupa.Raspolozena sam za sve diverzije, pa i foto-agresiju, nicim izazvanu.
Ali je isto gej.

Pa i ovaj File je gej, pa ce da bude kako on kazeNema vise pusaka, sada samo lepe muske slabine.Sta cemo mi zene kandidatkinje!?![]()
Niko sa dve ganglije se nije radovao tamo, to samo nase forumske ustase misle da je nama krivo sto su sebe prodali.
Pa i ovaj File je gej, pa ce da bude kako on kazeNema vise pusaka, sada samo lepe muske slabine.Sta cemo mi zene kandidatkinje!?![]()
Скуша филе?
Ostaće valjda neki što zna da puca? A ako ne bude... pa ima onih iskusnih što su naučili da pucaju onomad u JNA.
Moze, masna riba, ali ti si prvi, najstariji, imas lepu i zdravu kosu, pozdravi se sa zenom i decom, i pocni da vrckas za otadzbinu.
Скуша филе?
Sunce ti, jednog moraju da nam ostave za rasad.

Za rasad ili rasplod?![]()
Za seme, brate mili i bezbrizni.Moramo organizovati banku sperme. Urgentno.

New file?
Dobro veče društvo.
Jel slavite status kandidata?![]()

Деца су будућност. Рађајте српчиће...
sve mi se neke zvezdice okreću oko glave...još se pitam da nije neka nesvestica, sačuvajmebože![]()