- Poruka
- 203.657
а кад те неки рептил оплоди - онда седиш на јајима у некој пећини док се јаја не излегу тј док мали гуштери не почну да трче и играју се, јел да?
Misliš da terasko sedi na jajima?

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
а кад те неки рептил оплоди - онда седиш на јајима у некој пећини док се јаја не излегу тј док мали гуштери не почну да трче и играју се, јел да?

da, naravno
а јел истина да женке рептилке једу њихове мале гуштере који су превише живахни, јеси појео неког твог гуштера до сада, м?
NEEGO jel lepa ona reci ti meni drugar?Kakve smešne brkove ima i nije čudno što detetu daje svoje ime. Baš ima svakavih budala na ovom svetu.
ево балкончићева фотка из лк
![]()
imamm i masnicu na fotki za lk
masnu za kosu jer ja sam reptilkaMasnicu ili mašnicu?
zgodan ti avatar drugar ou yea, inace, reefer nikako da mi promeni ovaj avatar kojii mi je lepoo napravio ali ne ide uz moj prsonaliti hihihi, tako mi kazu a i ja takoo osecam, tako da cu u prelaznom periodu staviti oguza fak yea hihihi
DRUGAAAAAARI VIDITE OVO JEL DA DA NIJE LEPA
Pogledajte prilog 227654
TOLGA KAREL:
Nevolje s trudnicom
Popularni turski glumac Tolga Karel (33), kod nas poznat kao Oguz iz serije ‘Kad lišće pada’, beskonačno je zaljubljen u svoju trudnu suprugu kojoj želi da ispuni svaku želju.
‘Sinoć sam usred novembra pokušavao da nađem lubenice, preksinoć sam po Istanbulu tražio sarmice od vinovog lišća, i bogami sam se dobro dobro natrčao’, kaže glumac čija je supruga, azerbejdžanska manekenka Gunaj Musajeva (23) u četvrtom mesecu trudnoće, pa poput mnogih budućih majki ima posebne želje.
Par se već dogovorio i po pitanju imena bebe: ako bude devojčica, zvaće se Gunaj, kao njena mama, a dečak će dobiti tatino ime - Tolga

masnu za kosu jer ja sam reptilka
odgovori mi jel tebi kao strejt muskarcu lepa ona oguzova?

masnu za kosu jer ja sam reptilka
odgovori mi jel tebi kao strejt muskarcu lepa ona oguzova?
ne pitaj drugar, ovaj velke me zezka da je oguz reptil a da sam ja reptilka
ali nisi mi odgovorio drugar grrrrrrrrrrJa polako idem da mašem Ikelici... eto me kasnije. Pozdrav.
hihihi, kako si sladak, inace jel tebi lepa ona
Pogledajte prilog 227657
I Oguz, okoreli mafijas, se skrasio u zivotu porodicnom.