naterasi
Buduća legenda
- Poruka
- 28.796
on nijee reptiloguz je reptil !!![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
on nijee reptiloguz je reptil !!![]()

da vas na tren pozdravim pre no što krenem doma...
terasko, šta će ti taj odvratan avatar....![]()
oguz se zove a u stvarnosti tolga fak yeaKolega, vi ste susjed?
I ne plačite zbog teraska, on je u fazi turca kojeg voli a zove se Uguz.
јесте балкончићу, појешће те одвратни рептил и то ће му омогућити да још мало остане у људском облику![]()
jel taj voditelj smor i u prirodi? sta vam je rekao kad ste zavrsili emisiju?
on je prosuo vodu kad je gostovao tvooj cedica, jel se secas?
nemoj da tripujes drugare drugarcicuБез заебаниције,спуштају се на хелиодром ВМА..ево опет један пролете...
daaaaaaaa, a sta radite kad su reklame?Не волим кад направи ону снисходљиву фацу, спусти обрве... Као да ће да заплаче.
Ништа, само смо се поздравили и свако својим послом.
Без заебаниције,спуштају се на хелиодром ВМА..ево опет један пролете...
ne on mene nece pojesti on je fin i nije reptil
daaaaaaaa, a sta radite kad su reklame?
a recii mi jel ti imas neki papir u dzepu za slucaj da nesto krene pogresno ili se zaboravis?Ако све иде по протоколу, ништа посебно. Причамо о послу, породици...
jeste, ja sam reptilka, u stvari drugarcicuбалкончићу, ти си у ствари женка рептила која има терање, јел да?
a recii mi jel ti imas neki papir u dzepu za slucaj da nesto krene pogresno ili se zaboravis?

neeeeeeeee i ti drugarcicu moj aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaah dosadan velkeJa počinjem da verujem velkiši... moguće je da je Oguz reptil?
cao vidimo se, pozdravi cedomira drugarПоздрављам вас другари и рептили. Морам на састанак.![]()

тако да нисам у току. jeste, ja sam reptilka, u stvari drugarcicu
Ево и мене
Него, изгледа да сам само ја пропустила ТУ емисију...тако да нисам у току.
![]()
da, naravnoа кад те неки рептил оплоди - онда седиш на јајима у некој пећини док се јаја не излегу тј док мали гуштери не почну да трче и играју се, јел да?
pa mnogo si propustila drugarice, jos ako ne gledas i turske serije, ti si propustena potpuno zapravo