Ali drugarčiću, to je jedan lepi turac sa zelenim očima.
небитно, провалиће се да је рептил, а они врше крваве ритуале и приносе људске жртве као и сви турци, а онда ће балкончић престати да буде заљубљен у њега

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ali drugarčiću, to je jedan lepi turac sa zelenim očima.

Награде за најбоље секси сцене
Сајт Mrskin.com који се бави голотињом познатих, направио је листу “Анатомских награда”. Ово је већ 13. таква листа, а у различитим категоријама се такмиче глумице које су наге освануле у серијама и филмовима.
* * * * *
’ебали вас Турци, ево нечег много лепшег.![]()
Pa neki i hoće da ih 'ebaju turci.
jao drugar, to je onda jedan super satMislim da se kreće od 2.500 - 3.000 €
Да, и то што кажеш.
on to ne radi drugar fuuuuuujнебитно, провалиће се да је рептил, а они врше крваве ритуале и приносе људске жртве као и сви турци, а онда ће балкончић престати да буде заљубљен у њега![]()

inace,ivane nisi bio los juce u emisiji, samo ti ona kravata koja je plava ne ide na kosulju koja je isto plava, mislim wtf ivane, na sta si mislio kad si se oblacio?
Na plavu boju?
oooooooo, hocee, reci mi kakav je onaj bradonja privatno, meni deluje gotivno iako je radikalТераско, плава боја је боја још неких странака. Мора се мислити на будућност, неће Чеда довека...
ma velke prestani da lupkas sram te biloo, on je ejdan finii mladi covek i nije reptili i ne jedee ljude

oooooooo, hocee, reci mi kakav je onaj bradonja privatno, meni deluje gotivno iako je radikal
pa sta ja imam sa reptilima?ти ниси чуо да рептили поједу оне који се заљубе у њих???![]()
e, taako mi i deluje da budem iskren, ali odela bi trebalo da unaprediГага је културан човек, веома начитан. Мало одудара од радикала, барем како их ми замишљамо.
Људи код мене само надлећу хеликоптери...
Прошла су два МИ-8 и две "газеле",јел се нешто десило...
П.С
Нисам пио дрогу
П.С
Нисам пио дрогу
П.С
Нисам пио дрогу

e, taako mi i deluje da budem iskren, ali odela bi trebalo da unapredi
da vas na tren pozdravim pre no što krenem doma...
terasko, šta će ti taj odvratan avatar....![]()
jel taj voditelj smor i u prirodi? sta vam je rekao kad ste zavrsili emisiju?Да, његова пругаста розе-бела кошуља и наранџаста кравата су одвратна комбинација. Мада, и водитељ је имао џиберску краватицу, бљак.