naterasi
Buduća legenda
- Poruka
- 28.796
pa dooobroTerasko, verovatno nisu mislili na dužinu?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
pa dooobroTerasko, verovatno nisu mislili na dužinu?
Jel ono svinjetina???![]()
to nije sofisticirana oprema...ne rukujem ja sa tim...![]()

Ma jok, prasetina... mlada, kožica puca kad grizeš, užitak ukusa...

Ja sam čula da svi umetnici imaju neku profesionalnu deformaciju
nemam ja deformacijepa eto, nas drugarcic je pravi primer za to...ali posto je u pitanju esteta necemo mu uzeti za zlo...
laaaabe, pomoozi miiiiii
oko spiska sa fakulteta uz koji je on na neki nacin, ne znam kooji, poveezan, on to moze olako ali nece, a bitno je!A oko cega ti treba pomoc?![]()
mooze ovo prvo, ja sam miroljubiv i nisam za nasilne metodeDrugarčiću, moraće da radi mito i korupcija... izvedi ga na večeru, uz neko lepoo vino i polako i nežno ga ubedi da ti pomogne. Ili mu bar zapreti da će se to desiti ako ti ne pomogne.
laaaabe, pomoozi miiiiii

Drugarčiću, moraće da radi mito i korupcija... izvedi ga na večeru, uz neko lepoo vino i polako i nežno ga ubedi da ti pomogne. Ili mu bar zapreti da će se to desiti ako ti ne pomogne.
oko spiska sa fakulteta uz koji je on na neki nacin, ne znam kooji, poveezan, on to moze olako ali nece, a bitno je!

Nije ti rekao prezime???? Crni Terasko, pobogu.![]()
Nije ti rekao prezime???? Crni Terasko, pobogu.![]()
![]()
Drugari, vidite li kako Poaroova sekretarica Miss Lemon ima shishke u obliku sestica? Ja mislim da su ove neke subliminalne poruke koje uticu na mozak gledalaca.![]()
![]()

terasko...ne budi dosadan....decko koji ti nije rekao prezime ne zaslužuje da ti bude decko, a kamoli da trčiš za njim....![]()

To je bila stras' bre... nije se setio da ga pita. K'o da ti nikad nisi tako kad udari krv u glavu?

zar nije i ivica dačić u jednom trenutku imao slične takve ukovrdžane šiškice na čelu?
![]()