Skupstinska kafana :) II

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Нека употребљавају наведене ствари ,али правично.
Него,а ко је обрисао стару кафану?

обрисала администрација. рекао сам ти да је на форуму секташење забрањено. следећи пут ће избрисати и вас двојицу :mrgreen:

Нека употребљавају наведене ствари ,али правично.
Него,а ко је обрисао стару кафану?

Паганко јуче усто на леву ногу или се посвађао са неким у реалности.

Жртве - форумаши.

Мада бољи је него кад обични крсташ беше, а то ме највише плаши.

обрисала администрација. рекао сам ти да је на форуму секташење забрањено. следећи пут ће избрисати и вас двојицу :mrgreen:

Балван у своме оку угледај, ти први палиш ватре.

После кад се опечеш, тражиш дружину за кмечање и митинговање.

Ако си се озлоједио, дохвати се мало молитве и бићеш опет ведри ''чика протестант из СПЦ''.

Балван у своме оку угледај, ти први палиш ватре.

После кад се опечеш, тражиш дружину за кмечање и митинговање.

Ако си се озлоједио, дохвати се мало молитве и бићеш опет ведри ''чика протестант из СПЦ''.
То куме добро си му рекао свака ти част.:ok:

Бре сталтере шта бре причаш?Само да додам да си дужан да ми даш одговоре на нека питања од јуче.

Staljinizator je bio jedan dobar klon... tragicno preminuli.

''Мудро се залагао за чишћење ''назадних друштвених слојева'' (читај религијских и традиционалних).

Уморише му место за куцање, пре него што је разрадио мисао и прикупио истомишљенике у исту мантру.

:lol:

Jaoj samo sam cekala da to neko pita.

Jeste joga, necu da lazem, ali to sam saznala tek kad sam postavila avatar, jer mi se dopao, ali ne zbog joge, nego zbog boja i figure. ;) Nisam htela da ga skidam.

Телесни баланс и здравље не значи и духовно.

Чувај се јоге, то ти је данашња мас-мода за шупљоглавце, чак је рекеташ под нашом заставом био реклама за ''инстант смирење и фокус (у нереално)''.

Телесни баланс и здравље не знали и духовно.

Чувај се јоге, то ти је данашња мас-мода за шупљоглавце, чак је рекеташ под нашом заставом био реклама за ''инстант смирење и фокус (у нереално)''.

Ma ja uopste ne praktikujem jogu, ali hvala. Znam.

Ovo je vise gimnasticka figura i to lepa.

То куме добро си му рекао свака ти част.:ok:
Бре сталтере шта бре причаш?Само да додам да си дужан да ми даш одговоре на нека питања од јуче.

о вашим зурлотским заблудама и преступима можемо код Жиса, ова кафана није за такве теме.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back