sunchaya
Buduća legenda
- Poruka
- 41.291
Dobar dan...
Pusta nešto ova nova kafana
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Dobar dan...
![]()

Izvinite sto smetam, ali samo da kazem jos jednom ono sto me tisti: Otkad sam ja ovde, postoja je Ambasada (prvo Ambasada ex politikin zabavnik, nesto cega jos ovde nije bilo, najoblje druzenje gde su cak i politicki ljuti protivnici postajali prijatelji, pisale se pesme, vicevi, ostavljale umetnicke slike (i one malo manje "umetnicke"), itd...itd..) nju je zatvorio Iron Lord. Da ne pisem isorijat - kad, kako, zasto kao ni epilog.
Zatim je otvorena NeoAmbasada, nju je zatvorila Milica Cobacnica uz obrazlozenje da je "slabo posecena" sta god to znacilo, otvorila Politicki dzubox (moje oke nikad videle niti usi cule za tako nesto) i onda se samo klepaju pesme (meni je redovno kocio racunar pa sam odustala i da slusam) a od Ambasade ni traga...Izgubila se u vremenu i prostoru ili necijoj pukoj zlobi, ne bih da licitiram...
Dakle, IN MEMORIAM necemu lepom, finom i kulturnom...iliti - Ono nase sto nekad bejase
![]()

Mozda, za one koji vole kafane, nikakve "ambasade" nemaju svrhu, ja nisam od tih, malo sam gostovala kod vas, ne pijem (mada me niko nije ni ponudio) ne pusim, i ne znam sta cu u kafani? Muzika se ne pusta (ima posebna "prostorija" van kafane) - svako prema svome ukusu i afinitetima.pozdrav....
neoambasada nije imala nikakvu svrhu i dobro je što je više nema....
Izvinite sto smetam, ali samo da kazem jos jednom ono sto me tisti: Otkad sam ja ovde, postoja je Ambasada (prvo Ambasada ex politikin zabavnik, nesto cega jos ovde nije bilo, najoblje druzenje gde su cak i politicki ljuti protivnici postajali prijatelji, pisale se pesme, vicevi, ostavljale umetnicke slike (i one malo manje "umetnicke"), itd...itd..) nju je zatvorio Iron Lord. Da ne pisem isorijat - kad, kako, zasto kao ni epilog.
Zatim je otvorena NeoAmbasada, nju je zatvorila Milica Cobacnica uz obrazlozenje da je "slabo posecena" sta god to znacilo, otvorila Politicki dzubox (moje oke nikad videle niti usi cule za tako nesto) i onda se samo klepaju pesme (meni je redovno kocio racunar pa sam odustala i da slusam) a od Ambasade ni traga...Izgubila se u vremenu i prostoru ili necijoj pukoj zlobi, ne bih da licitiram...
Dakle, IN MEMORIAM necemu lepom, finom i kulturnom...iliti - Ono nase sto nekad bejase
![]()
Staklene pepeljare ?
Samo limene se uklapaju na ove šahovnice .

Nema vise Staljinizatora...![]()
Е администрацијо, скидајте ову модерацију, све ће бановати који су на форуму![]()

Nema vise Staljinizatora...![]()
Подршка у буни против дахија.![]()

Ljudi održavaju red...mnogo se, brate raspustilo ovde...![]()
Подршка у буни против дахија.![]()

Evo i ja da udarim recku novoj kafani. Kavano, dobar dan!
Dobar dan i tebi...nema te citav dan...

Ja mislim da su ovi moderatori dobri jer se bore protiv nekulturnog ophodjenja i primitivizma.
Ali da ne hvalim previse jer kad god pohvalim neko me razocara i to laserskom brzinom.![]()
Културни јесу, ал треба бар теме да остављају у животу.
Нека бришу и кажњавају, али њет катанац.
ђес Кемо, имал снијега убосни![]()

Културни јесу, ал треба бар теме да остављају у животу.
Нека бришу и кажњавају, али њет катанац.